Dámské plavky s kraťasy

417
17.4.14 17:04

Dámské plavky s kraťasy

Ahoj,
začínám pokukovat po plavkách a jelikož se svojí postavou spokojená rozhodně nejsem, nejsem nadšená z představy, že se v nich budu,,vystavovat" na koupalištích :,( Zaujaly mě proto plavky s kraťasy, které by mohly zakrýt aspoň to nejhorší :D
V moc obchodech jsem je zatím ale neviděla a přes internet je kupovat nechci.
Nemáte tip, kde je koupit za rozumnou cenu?
Máte je některá? Jaké jsou? Nepřipadáte si v nich u rybníka nebo na koupališti mezi těmi všemi bikinami jako exoti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1137
17.4.14 17:19

Exot určitě nebudeš, jde o to, že se budeš cítit dobře… Navíc v dnešní době se chodí na pláži v ledasčem… ;) Akorát budeš mít menší opálení s kraťáskama, ale to je jedno… Kde koupit bohužel neporadím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
17.4.14 17:28

Doporučuji Calzedonii. Mají tam plavky, úplně pro všechny, jednodílné, dvoudílné, bokové, všechny druhy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
17.4.14 17:28

Já jsem kupovala loni ve Sportissimu, nosila jsem vršek tankiny a dole kraťasy, taky kvůli postavě.
http://www.sportisimo.cz/…ortky/43175/
Ale jako ty kraťasy teda jak vylezeš z vody taky moc na kráse nepřidají :-D Ale zas jsem si říkala že lepší než rozkydlý sádlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
17.4.14 17:29

Možná tady něco seženeš http://www.esatna.cz/damske-plavky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.4.14 18:02
@MambaJ píše:
Doporučuji Calzedonii. Mají tam plavky, úplně pro všechny, jednodílné, dvoudílné, bokové, všechny druhy. :potlesk:

jj a muzes si nakombinavat ruzny spodek i vrsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
17.4.14 18:14

Já si nechávám šít, u nás je spec. obchod, kde paní šije plavky a sportvní oblečení. Plavky vyzkouším, vyberu látku, aby se mi líbila… Kupodivu vychází cenově stejně, jak v obchodě, někdy i levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
17.4.14 18:19

Zajímavé, já ještě neviděla tady na nikom takové plavky. Budu první. :mrgreen: I když mám pocit, že bych potřebovala ty nohavice kvůli celulitidě aspoň po kotníky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
17.4.14 18:38

Holky nevíte zda se to dá koupit jako komplet? myslím tím třeba i „tílko“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
17.4.14 19:38

Myslím, že je mají ve sportech v Hervisu, Sportisimu atp.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák