Daňové přiznání v Německu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.8.16 19:39

Holky potrebuju radu, pritel dojizdi za praci do nemecka a ja ziju v cesku. Mame spolu deseti mesicni dceru. Ale nejsme svoji. A zjistili jsme, ze pritel ma danovou tridu cislo 3. Coz znamena, ze podle nemecka jsme sezdani. Nevite nektera jak to vyresit? Neradi bychom na konci roku doplaceli nevim jakou castku :( :( jeho zamestnavatel tvrdi, ze on s tim nema nic spolecneho, tak nevime jak dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VLH
8
25.8.16 12:24
@linda72015 píše:
Holky potrebuju radu, pritel dojizdi za praci do nemecka a ja ziju v cesku. Mame spolu deseti mesicni dceru. Ale nejsme svoji. A zjistili jsme, ze pritel ma danovou tridu cislo 3. Coz znamena, ze podle nemecka jsme sezdani. Nevite nektera jak to vyresit? Neradi bychom na konci roku doplaceli nevim jakou castku :( :( jeho zamestnavatel tvrdi, ze on s tim nema nic spolecneho, tak nevime jak dal…

Dobry den, o danovou skupinu 3 se musi zadat v nemecku.
Urcite to udelal zamestnavatel. Musi pritel na financni urad a zadat o danovou skupinu 1 a to co nejrychleji. Musi na financni urad tam kam ho prihlasil zamestnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.16 14:43

Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.16 22:44

Od podání k vyplacení?

Ahoj oživuji diskuzi mezi Vámi zkušenějšími. První rok jsme podali daňové přiznání v DE v květnu a vyplaceno bylo v srpnu. Letos jsme podali také v květnu a do dneška, ani dopis. Čekali jste také tak dlouho? Já jen jestli jsem někde neudělala chybu, jestli mám jen čekat nebo už se poptat. děkuji za Vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
13
29.12.16 19:56

Lidičky, mohl by mi někdo napsat e-mail do zprávy na tu paní, co zde nabízela zpracování daňového přiznání v Německu? Děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.2.17 12:26

Pozrebuji danovou poradkyni, ktera mi pomuze s danovym priznanim do nemecka. Manzel pracuje od srpna v nemecku. Ja jsem na RD a mame dve deti. Muzete mi prosim nekdo pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.18 18:03

Dobrý den prosím neradila jste zde slovenskou dan poradkyni jmenem Nikola??Snazim se najit komunikaci. Děkuji Lukas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.18 19:58

Daně Německo

@VLH dobrý den četl jsem ze delate dane v Německu dělal jsem tam 3 měsíce musim udělat daně i v Německu když uz je mám ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.4.20 22:18

Daňové přiznání do Německa

Dobrý večer,
je zde někdo kdo by mně zaučil jak udělat daňové přiznání do Německa a podat žádost o přídavky na děti?
Děkuji.
Křivánková Danuše ****

edit adminem - e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.22 14:19

Dobrý den, měla bych velkou prosbu. Nemá někdo zkušenost a kontakt na daňovou poradkyni/poradce. Potřebovala bych udělat německé daně za rok 2021. Moje daňová poradkyně bez varování předem ukončila činnost. Pokud by bylo možné, aby hovořil/a česky, slovensky. Děkuji za všechny odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.4.22 14:20

Dobrý den, měla bych velkou prosbu. Nemá někdo zkušenost a kontakt na daňovou poradkyni/poradce. Potřebovala bych udělat německé daně za rok 2021. Moje daňová poradkyně bez varování předem ukončila činnost. Pokud by bylo možné, aby hovořil/a česky, slovensky. Děkuji za všechny odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.23 12:37

@Betka 27 Krásný den, pokud máte zájem, dělám nemecka daňová přiznání. Nevím zda se rok 2021 již vyřešil co stále hledáte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák