Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky potrebuju radu, pritel dojizdi za praci do nemecka a ja ziju v cesku. Mame spolu deseti mesicni dceru. Ale nejsme svoji. A zjistili jsme, ze pritel ma danovou tridu cislo 3. Coz znamena, ze podle nemecka jsme sezdani. Nevite nektera jak to vyresit? Neradi bychom na konci roku doplaceli nevim jakou castku
jeho zamestnavatel tvrdi, ze on s tim nema nic spolecneho, tak nevime jak dal…
@linda72015 píše:
Holky potrebuju radu, pritel dojizdi za praci do nemecka a ja ziju v cesku. Mame spolu deseti mesicni dceru. Ale nejsme svoji. A zjistili jsme, ze pritel ma danovou tridu cislo 3. Coz znamena, ze podle nemecka jsme sezdani. Nevite nektera jak to vyresit? Neradi bychom na konci roku doplaceli nevim jakou castku![]()
jeho zamestnavatel tvrdi, ze on s tim nema nic spolecneho, tak nevime jak dal…
Dobry den, o danovou skupinu 3 se musi zadat v nemecku.
Urcite to udelal zamestnavatel. Musi pritel na financni urad a zadat o danovou skupinu 1 a to co nejrychleji. Musi na financni urad tam kam ho prihlasil zamestnavatel.
Ahoj oživuji diskuzi mezi Vámi zkušenějšími. První rok jsme podali daňové přiznání v DE v květnu a vyplaceno bylo v srpnu. Letos jsme podali také v květnu a do dneška, ani dopis. Čekali jste také tak dlouho? Já jen jestli jsem někde neudělala chybu, jestli mám jen čekat nebo už se poptat. děkuji za Vaše zkušenosti
Lidičky, mohl by mi někdo napsat e-mail do zprávy na tu paní, co zde nabízela zpracování daňového přiznání v Německu? Děkuji. ![]()
Pozrebuji danovou poradkyni, ktera mi pomuze s danovym priznanim do nemecka. Manzel pracuje od srpna v nemecku. Ja jsem na RD a mame dve deti. Muzete mi prosim nekdo pomoct?
Dobrý den prosím neradila jste zde slovenskou dan poradkyni jmenem Nikola??Snazim se najit komunikaci. Děkuji Lukas
@VLH dobrý den četl jsem ze delate dane v Německu dělal jsem tam 3 měsíce musim udělat daně i v Německu když uz je mám ČR?
Dobrý večer,
je zde někdo kdo by mně zaučil jak udělat daňové přiznání do Německa a podat žádost o přídavky na děti?
Děkuji.
Křivánková Danuše ****
edit adminem - e-mail
Dobrý den, měla bych velkou prosbu. Nemá někdo zkušenost a kontakt na daňovou poradkyni/poradce. Potřebovala bych udělat německé daně za rok 2021. Moje daňová poradkyně bez varování předem ukončila činnost. Pokud by bylo možné, aby hovořil/a česky, slovensky. Děkuji za všechny odpovědi. ![]()
Dobrý den, měla bych velkou prosbu. Nemá někdo zkušenost a kontakt na daňovou poradkyni/poradce. Potřebovala bych udělat německé daně za rok 2021. Moje daňová poradkyně bez varování předem ukončila činnost. Pokud by bylo možné, aby hovořil/a česky, slovensky. Děkuji za všechny odpovědi. ![]()
@Betka 27 Krásný den, pokud máte zájem, dělám nemecka daňová přiznání. Nevím zda se rok 2021 již vyřešil co stále hledáte ![]()