Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarinka píše:
Koupila bych nějakej společnej víkend, wellnes, romantika…Já letos zapomněla na desetileté výročí, muž ne
![]()
jéje soucítím s tebou!
ty výlety a víkendy jsou něco, k čemu se dost často uchyluji, proto jsem chtěla něco trochu jiného. I když to tak asi skončí no.
@Anonymní píše:
@riccius reakce odpovídá trapnosti odpovědí. jestli tě to pohoršuje, příště se zamysli nad tím, co píšeš. A já si zase jednou utvrzuji, že chlap píšící na emimino není normální.
Vůbec mě to nepohoršuje. Já se skvěle bavím. A možná jsi postřehla, možná ne, zamyslel jsem se a předchozí příspěvek jsem (začátek) upravil.
Jednou jsem darovala jako dárek k výročí obraz místa, kde jsme byli na prvním rande, mělo to úspěch.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, úplně se stydím tu tohle založit, ale musím si přiznat, že jsem ve slepé uličce. Blíží se nám kulaté výročí a já po všech těch letech úplně vyčerpala všechny možnosti, co chlapovi dát. Takže: nemá koníčky, je šikovný a kutil, ale má všechny možné i nemožné nástroje. Má rád techniku, ale opět, všechno má a nemyslím, že bych mu dar beztak uměla vybrat. Téměř nepije, drahý alkohol mu radost neudělá, rozhodně ani jeden nejsme na zážitkové dárky a la skok padákem. Na večeři či výlety chodíme úplně běžně, divadla jsem zavřená a ještě dlouho budou. Oblečení mu dávám prakticky pořád, to samé třeba oblíbený parfém, knihou či předplatným časopisu bych ho určitě nepotěšila. Chtěla bych ho něčím překvapit, on si vždycky tu práci dá a něco pro mě vymyslí - ale já jsem narozdíl od něj docela nenáročný člověk na dárkyNenapadá někoho úplně cokoliv, co bych mohla darovat? Jinak abych vysvětlila anonym, kdyby tu někdo dokázal vymyslet něco úplně epického a nezvyklého, co bych věnovala, tak nechci, aby mě podle vybraného daru poznaly příbuzné a spojily si mě s nickem.
To neni nic, co by si tajne pral. Nebo o cem mluvi, ze by si chtel koupit? ![]()
Musi to byt za kazdou cenu originalni darek?
Myslim, ze by stacilo treba tricko, parfem, vecere. Nebo mu nech udelat nejaky hezky obraz ![]()
@ropucha 02 píše:
Jednou jsem darovala jako dárek k výročí obraz místa, kde jsme byli na prvním rande, mělo to úspěch.
Bych nechala udelat obraz na fotoplatno. Klidne pred x lety. Jejich spolecna fotka. Nebo misto prvniho rande.
@ropucha 02 píše:
To je krásný nápad, díky moc!
Je ochotný účastnit se nějakých kurzů? V něčem co by mu rozvíjelo jeho kutilství či slabost pro techniku ještě dál?
Napadá mě třeba řezbářství, nebo třeba základy, či pokročilé tesařské věci, nebo třeba knihvazačství, sedlářství- aka výrobky z kůže, nožířství, nabízí se i kurzy kovařiny ale to se doma těžko využije, i když je to strašně fascinující udělat si něco ze železa.
Prima jsou třeba kurzy focení s Janem Šibíkem- teď nabízí víkednový seminář v budapešti, nebo zahraničí - to můžete spojit s tím romantickým víkendem, ale nabízí i půldne v praze
@TopSecret píše:
To neni nic, co by si tajne pral. Nebo o cem mluvi, ze by si chtel koupit?
Musi to byt za kazdou cenu originalni darek?
Myslim, ze by stacilo treba tricko, parfem, vecere. Nebo mu nech udelat nejaky hezky obraz
Jsme spolu dlouho, chtěla bych něco hodně jiného. On pro mě moc znamená a sám si vždy dal velkou práci mi něco vybrat a překvapit mě. A i když ty večeře, trička, parfémy atd jsou samozřejmě hezké dárky, dávám mu to prakticky každé narozeniny, vánoce a tak. Bohužel žádný tajný dárek zrovna nemá, kdykoliv měl hned jsem toho využila a koupila.
@Ou to bohužel vůbec, jak říkám, žádné zážitkové dárky a myslím, že kurz by nechal propadnout nebo ho poslal dál. Jinak nápad je to hezký, ale ne pro něj. On je snad nejsložitější člověk na obdarování, co znám ![]()
Škola smyku.
Velký slaný dort.
Nechat si poradit od přátel a koupit něco do dílny. Vždy existuje speciální a celkem nepotřebné nářadí, které chlapa rozzáří
nemusí ho nutně mít, ale jako dárek potěší…
@Anonymní píše:
To je krásný nápad, díky moc!
Jsem ráda, že jsem pomohla ![]()
Tak pokud máte rádi wellness a neřešíš finance, doporučuji pronajmout vrtulník a zabookovat apartmá v Kempinski. Dopředu nic neříkat, hodinu před odjezdem říct sbal si kufřík a odvézt ho na letiště…
Holky musím letět, moc děkuju za nápady a prosím piště dál, všechno si to zítra přečtu. ![]()
Já bych šla cestou (klidně společného) kurzu, co nějaký kutilský třeba? - řezbář nebo něco takového?
Ale ty rady tady, to je něco. Rejt, že nevíš nic originálního, ale radí ti hodinky a parfémy, to je bezva. ![]()
@riccius reakce odpovídá trapnosti odpovědí. jestli tě to pohoršuje, příště se zamysli nad tím, co píšeš. A já si zase jednou utvrzuji, že chlap píšící na emimino není normální.