Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A holky vidíte nějaký rozdíl mezi učitelkou M a učitlekou první třídy??
Protože teda, když to tak čtu, tak si nedovedu představit, že bych poslala kluka s vínem a nebo, že by nesl balík kosmetiky, či nějaký čaj za vysvědčení..
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda ![]()
Tak pro mě to rozdíl je. Ve školce pančelky dostaly, protože syn končil, loučil se se školkou a odcházel do školy. Měl je fakt rád, i já
byly skvělé, chtěla jsem jim něčím poděkovat. A trefila jsem se. Jedna mi říkala, ze když použije jelení lůj, co dostala v balíčku, vždycky si na syna vzpomene
Ted jako prvnak donese za vízo čokoládové pralinky a květinu z naší zahrádky. Až bude odcházet na druhý stupeň, zase se s pančelkou rozloučí něčím větším. Každý rok určitě nic velkýho nevymýšlíme.
@Janasas píše:
Protože teda, když to tak čtu, tak si nedovedu představit, že bych poslala kluka s vínem a nebo, že by nesl balík kosmetiky, či nějaký čaj za vysvědčení..
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda
Dcera je na druhém stupni, mají třídního chlapa…dostal flašku vína na nervy!!! ![]()
@Janasas píše:
@SIMONA1234 jen jsme si tak představila prvňáčka s flaškou
Přinesl „lahvinku“ né…???
![]()
Zavzpomínám
,u nás to byla vždy kytka a bonboniera
.To samé jsem dostávala od dětí, když jsem ještě učila ![]()
@Janasas píše:
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda
Ta školkovým to předám já s dítětem, samotný synek mi neponese flašku vína. Hhh ve vyšších třídách by hrozilo, že ji stopí a vychlastá s kámošema sám
![]()
@AvajBr píše:
Tak pro mě to rozdíl je. Ve školce pančelky dostaly, protože syn končil, loučil se se školkou a odcházel do školy. Měl je fakt rád, i jábyly skvělé, chtěla jsem jim něčím poděkovat. A trefila jsem se. Jedna mi říkala, ze když použije jelení lůj, co dostala v balíčku, vždycky si na syna vzpomene
Ted jako prvnak donese za vízo čokoládové pralinky a květinu z naší zahrádky. Až bude odcházet na druhý stupeň, zase se s pančelkou rozloučí něčím větším. Každý rok určitě nic velkýho nevymýšlíme.
Njn není to vlastně takové kontraproduktivní? Úplatečky a hodnotné dary až když to dítě končí
![]()
@SIMONA1234 píše:
Jdi pracovat do školství a po pár letech si posedíme u vína…
Chraň mě pánbůh. Úplně stačej zaměstnanc. Ještě šéfovat dětem…
@jana11111 píše:
A co panu učiteli?
Ale no tak Jano, copak nevíš, co potěší každého muže? ![]()
@Premek_Orac píše:
Ale no tak Jano, copak nevíš, co potěší každého muže?
a zvládne to pan učitel všechno v jeden den? ![]()
@Gina108
no tak ja bych baleni cestovni kosmetiky v hodnote 150,– nepovazovala za tak uplne hodnotny dar. A ze zasady neuplacim, vzhledem ke specifickym pozadavkum ditete bych ale asi mela
Zatim je to mysleno jen jako podekovani za to, co vsechno vydrzeli ![]()
@AvajBr píše:
@Gina108no tak ja bych baleni cestovni kosmetiky v hodnote 150,– nepovazovala za tak uplne hodnotny dar. A ze zasady neuplacim, vzhledem ke specifickym pozadavkum ditete bych ale asi mela
![]()
Zatim je to mysleno jen jako podekovani za to, co vsechno vydrzeli
Bezva, sehnala jsem teda Rafaelo v akci - maj v Bille a žeru ho i já
Ještě něco sežratelného vyrobím a jdu jim přibalit i nějaká silná antidepresiva
![]()
No doprčic ještě syn chodí do hudebky, tam by to asi taky něco chtělo, což?
Kor když úča na VV je moje známá. Mno aspoň kytku jí dovalím.