Dárek pro učitelky MŠ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
23.6.16 16:36

A co panu učiteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 19:03

A holky vidíte nějaký rozdíl mezi učitelkou M a učitlekou první třídy??
Protože teda, když to tak čtu, tak si nedovedu představit, že bych poslala kluka s vínem a nebo, že by nesl balík kosmetiky, či nějaký čaj za vysvědčení..
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
23.6.16 20:28

@jana11111 štangli salámu :)

• Citovat
  • Upravit
38770
23.6.16 20:37

Tak pro mě to rozdíl je. Ve školce pančelky dostaly, protože syn končil, loučil se se školkou a odcházel do školy. Měl je fakt rád, i já :-) byly skvělé, chtěla jsem jim něčím poděkovat. A trefila jsem se. Jedna mi říkala, ze když použije jelení lůj, co dostala v balíčku, vždycky si na syna vzpomene :-) Ted jako prvnak donese za vízo čokoládové pralinky a květinu z naší zahrádky. Až bude odcházet na druhý stupeň, zase se s pančelkou rozloučí něčím větším. Každý rok určitě nic velkýho nevymýšlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.6.16 20:37
@Janasas píše:
Protože teda, když to tak čtu, tak si nedovedu představit, že bych poslala kluka s vínem a nebo, že by nesl balík kosmetiky, či nějaký čaj za vysvědčení..
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda :mrgreen:

Dcera je na druhém stupni, mají třídního chlapa…dostal flašku vína na nervy!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
23.6.16 20:45

@SIMONA1234 jen jsme si tak představila prvňáčka s flaškou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.6.16 20:55
@Janasas píše:
@SIMONA1234 jen jsme si tak představila prvňáčka s flaškou :mrgreen:

Přinesl „lahvinku“ né…??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
24.6.16 06:06

Zavzpomínám ;),u nás to byla vždy kytka a bonboniera ;).To samé jsem dostávala od dětí, když jsem ještě učila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.16 08:18
@Janasas píše:
A nebo to vnímáte jinak?? ty školkové učitelky.. docela je obdarováváte teda :mrgreen:

Ta školkovým to předám já s dítětem, samotný synek mi neponese flašku vína. Hhh ve vyšších třídách by hrozilo, že ji stopí a vychlastá s kámošema sám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.16 08:19
@AvajBr píše:
Tak pro mě to rozdíl je. Ve školce pančelky dostaly, protože syn končil, loučil se se školkou a odcházel do školy. Měl je fakt rád, i já :-) byly skvělé, chtěla jsem jim něčím poděkovat. A trefila jsem se. Jedna mi říkala, ze když použije jelení lůj, co dostala v balíčku, vždycky si na syna vzpomene :-) Ted jako prvnak donese za vízo čokoládové pralinky a květinu z naší zahrádky. Až bude odcházet na druhý stupeň, zase se s pančelkou rozloučí něčím větším. Každý rok určitě nic velkýho nevymýšlíme.

Njn není to vlastně takové kontraproduktivní? Úplatečky a hodnotné dary až když to dítě končí :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
24.6.16 09:45
@SIMONA1234 píše:
Jdi pracovat do školství a po pár letech si posedíme u vína… :mrgreen:

Chraň mě pánbůh. Úplně stačej zaměstnanc. Ještě šéfovat dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
24.6.16 09:45
@jana11111 píše:
A co panu učiteli?

Ale no tak Jano, copak nevíš, co potěší každého muže? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.6.16 12:11
@Premek_Orac píše:
Ale no tak Jano, copak nevíš, co potěší každého muže? :mrgreen:

a zvládne to pan učitel všechno v jeden den? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38770
24.6.16 12:59

@Gina108 :mrgreen: no tak ja bych baleni cestovni kosmetiky v hodnote 150,– nepovazovala za tak uplne hodnotny dar. A ze zasady neuplacim, vzhledem ke specifickym pozadavkum ditete bych ale asi mela :think: :mrgreen: Zatim je to mysleno jen jako podekovani za to, co vsechno vydrzeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.16 16:57
@AvajBr píše:
@Gina108 :mrgreen: no tak ja bych baleni cestovni kosmetiky v hodnote 150,– nepovazovala za tak uplne hodnotny dar. A ze zasady neuplacim, vzhledem ke specifickym pozadavkum ditete bych ale asi mela :think: :mrgreen: Zatim je to mysleno jen jako podekovani za to, co vsechno vydrzeli :D

Bezva, sehnala jsem teda Rafaelo v akci - maj v Bille a žeru ho i já :mrgreen: Ještě něco sežratelného vyrobím a jdu jim přibalit i nějaká silná antidepresiva :pankac: :mrgreen:
No doprčic ještě syn chodí do hudebky, tam by to asi taky něco chtělo, což? :think: Kor když úča na VV je moje známá. Mno aspoň kytku jí dovalím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí