Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 píše:
Je videt, ze jsi tu kratce a Klopotko stylem nepolíbená, takze tě minuly popisy dámských vagín jako broskve, saláty a apod..to je jeste odvar, pokračuje to řitním mázkem u oblíbené činnosti lizani analu nejen v bordelech, pardon v nočních klubech a tak. A asi te minulo i casto zmiňována silná bisexualita Klopotko. Bacha ale musis cist poradne, jinak se dozvíš, ze čteš zadkem!
Srandu z Uhozenosti, pardon domnělé Urozenosti manži z paneláku, bys taky vzhledem k historii nepochopila a nej level je popis zúčastněných osob aneb Klopotko celá Borhyová, Uhozený celý moderátor Suchoň s chováním Jirky Bartošky ze seriálu My všichni školou povinní. Jeden milenec traktorista jako Škopek ze Slunce, seno, další milenec druhej Roden, další milec jako moderátor/herec Čapka z Polopatě/Ulice a tak bych mohla pokračovat. Důležitou osobou je inžinýrka alias milka manzela, dalsi milka úřednice, kterou vyhodil z baraku po provalené nevěře a dovolene u moře s Uhozeným, manzel Rom plus popis krále a kralovny alias tchánovců, do toho obézní švagrová byvala Miss - prostě Sága rodu Klopotků ve virtuální verzi![]()
@monodie
Okay, ale pořád, proč na to reagovat a zaobírat se tím? Tak či onak je to hrozně zbytečné plýtvání energií, zbytečné rozhořčování, plivání. Proč to prostě nepřejít s nadhledem a nefokusovat se pouze na základní otázku?
Přijde mi fakt zbytečné posmívání se za to, že někdo bydlí v bytě, za to, jaká je jeho minulost, nebo i za to, že ten člověk je delulu (nemyšleno zle, jen konstatování).
Proč to vyvolává takové emoce, když je někdo trochu mimo realitu? (Ptám se opravdu, co je ten trigger.)
@monodie píše:
Okay, ale pořád, proč na to reagovat a zaobírat se tím? Tak či onak je to hrozně zbytečné plýtvání energií, zbytečné rozhořčování, plivání. Proč to prostě nepřejít s nadhledem a nefokusovat se pouze na základní otázku?
Přijde mi fakt zbytečné posmívání se za to, že někdo bydlí v bytě, za to, jaká je jeho minulost, nebo i za to, že ten člověk je delulu (nemyšleno zle, jen konstatování).Proč to vyvolává takové emoce, když je někdo trochu mimo realitu? (Ptám se opravdu, co je ten trigger.)
Ja teda nevím jak ostatni, ale vetsina nas tu dlouholetých se FO všemožných diskusi především chodi bavit a Klopotko diskuse, scénáře a zápletky plus reakce a komenty ostatních mě prostě baví.
A to si tu nezažila diskuse, kdy se tu vymysleli scénáře mozne telenovely na Klopotko zivot - televize Barrandov hadr - i s hereckým obsazením, to jsem v ramci uchování zamestnani cetla radeji cestou do/z prace, pac v praci v openspace kanclu bylo uz podezřele vymyslet si neco kvuli cemu mam pravidelne výbuchy smichu..
![]()
@monodie píše:
Přijde mi fakt zbytečné posmívání se za to, že někdo bydlí v bytě, za to, jaká je jeho minulost, nebo i za to, že ten člověk je delulu (nemyšleno zle, jen konstatování).Proč to vyvolává takové emoce, když je někdo trochu mimo realitu? (Ptám se opravdu, co je ten trigger.)
To by mě taky zajímalo, proč vyvolávám takové emoce já a to, že jsem pracovala jako společnice.
Jeden uživatel se tady dříve k tomu vyjádřil, dle něj prý v některých uživatelích vzbuzuji strach nad jejich životem a prý mi závidí.
S tou závisti bych to tak neviděla, závist v tom nebude, na tom, že můj život v nich evokuje strach v jejich životě něco bude.
Možná se tady dozvíš, že se chodí do myvh diskusí bavit.
Za mě - spokojený člověk nemá potrebu být jízlivý a nepříjemný a na tom trvám.
@Klopotkova píše:
To by mě taky zajímalo, proč vyvolávám takové emoce já a to, že jsem pracovala jako společnice.
Jeden uživatel se tady dříve k tomu vyjádřil, dle něj prý v některých uživatelích vzbuzuji strach nad jejich životem a prý mi závidí.
S tou závisti bych to tak neviděla, závist v tom nebude, na tom, že můj život v nich evokuje strach v jejich životě něco bude.
To že jsi pracoval jako společnice je jedna věc. A mě a většině lidí je to naprosto fuk. Co vyvolává velké emoce je to, že jsi schopná blba, který dokáže podvádět. Označit za urozeného. Objektivně, chování tvého muže, tak jak ho popisuješ, není vůbec urozené.
@Honza 12 píše:
To že jsi pracoval jako společnice je jedna věc. A mě a většině lidí je to naprosto fuk. Co vyvolává velké emoce je to, že jsi schopná blba, který dokáže podvádět. Označit za urozeného. Objektivně, chování tvého muže, tak jak ho popisuješ, není vůbec urozené.
Ty nejsi sám za sebe? Ty si myslíš, že tvoris celé em, když mluvíš za všechny? Takových je vás víc, je to úsměvné. ![]()
@Hanka1 píše:
Ono ti to Klopotko vysvětlí, nam stálicím napise max ze čteme zadkem…Jinak je taky Uhozený jeste distinguovaný - to tu melo nakou chvili Klopotko v podpisu “muj muz je velmi distinguovaný”
![]()
Myslím, že psala " distingovaný". ![]()
@Hanka1 píše:Myslím, že psala " distingovaný".
Ono ti to Klopotko vysvětlí, nam stálicím napise max ze čteme zadkem…Jinak je taky Uhozený jeste distinguovaný - to tu melo nakou chvili Klopotko v podpisu “muj muz je velmi distinguovaný”
![]()
@Klopotkova píše:
Distinguovaný bych nikdy nenapsala, v podpisu znělo distingovaný.
@monodie píše:
Protože je to cosi virtuálního, ekl a trollícího???
@monodie píše:Česky, prosím.
@Klopotkova píše:
Holka (pokud jsi) tobě není co závidět, je to asi jako kdybychom záviděli ShopaholicAdel.
Spousta lidí má zajímavý sexuální život, jen ho takto hloupě neventilují. Většinu lidí vlastně irituje, ten postoj, že máš pocit že je ti co závidět a předávání informací autistickým stylem znovu a znovu.
@Temnástranasíly píše:
Holka (pokud jsi) tobě není co závidět, je to asi jako kdybychom záviděli ShopaholicAdel.Spousta lidí má zajímavý sexuální život, jen ho takto hloupě neventilují. Většinu lidí vlastně irituje, ten postoj, že máš pocit že je ti co závidět a předávání informací autistickým stylem znovu a znovu.
Píšu, že je mi co závidět? Čti pořádně.
@someargue píše: Česky, prosím.
To je smutný, ze lidi v dnešní době se neumí vyjádřit ve vlastním jazyce.
K diskuzi už se vyjadřovat nebudu, nemám potřebu si kopnout ale k tomuto bych si taky něco napsala. Popravdě mě to vadí taky a to jsem češka jen z poloviny. Ale vzhledem k tomu, že tu s mámou, která češka je, žiji celý život, by mě hanba fackovala, cpát do mluvené, či psané řeči výrazy z italštiny, nebo v případě pisatelky z angličtiny ( i když rozumím a umím ).
To je jako ti mimoni, co pobývali 5 a více let v Americe a po návratu zpátky, mají přízvuk a jako neumí říct některé slova česky ![]()
@someargue píše: Česky, prosím.
To je smutný, ze lidi v dnešní době se neumí vyjádřit ve vlastním jazyce.
Taky tě to fakt úplně triggruje? Já jsem z toho absolutně sadman
![]()
@Lorre píše:
Taky tě to fakt úplně triggruje? Já jsem z toho absolutně sadman![]()
![]()
Musíš čilovat. ![]()
@Klopotkova k Vanocum pro nej neco mas? Dej mu to ted a do Vanoc vymyslis neco jineho, ne?
Tady u nas kdyz chci objednat dort, musim volat aspon 3 tydny dopredu.