Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…jak se na něj připojit a najít tam holiče/ku…
A nehrozí tam riziko odhalení a sledování orgány…
![]()
Vem to mašinkou. Tu si legálně vyzvedneš v elektru a když to nebude v jiném okrese a budeš mít ochranu dýchacích cest, jsou na tebe krátcí.
@Russet píše:
Vem to mašinkou. Tu si legálně vyzvedneš v elektru a když to nebude v jiném okrese a budeš mít ochranu dýchacích cest, jsou na tebe krátcí.
Nechci být skinhead nebo ježek…
Chtěl bych normálně, lidsky, upravit - zkrátit a probrat… Naposled jsem se střihal někdy v létě a teď se blíží doba pravidelné údržby, jsem zvyklý střihat se často, každýcg cca 6-9 měsíců…
![]()
@bse.pedro píše:
Nechci být skinhead nebo ježek…![]()
![]()
Chtěl bych normálně, lidsky, upravit - zkrátit a probrat… Naposled jsem se střihal někdy v létě a teď se blíží doba pravidelné údržby, jsem zvyklý střihat se často, každýcg cca 6-9 měsíců…
![]()
Ale to jde nastavit. Nemusíš jít na mukla. Já stříhám kluka nůžkami. První týden trochu divný, ale pak to jde.
@Russet píše:
Ale to jde nastavit. Nemusíš jít na mukla. Já stříhám kluka nůžkami. První týden trochu divný, ale pak to jde.
Mám šišatou hlavu… Nelze stříhat na jednotnou délku… Potřebuju odborníka…
![]()
@Russet Za zprostředkování odborného ostříhání jsem schopen se dobře odměnit… Nabízím sadu málo použitých fixů…
![]()
@bse.pedro píše: …jak se na něj připojit a najít tam holiče/ku…A nehrozí tam riziko odhalení a sledování orgány…
![]()
![]()
![]()
Na darknetu dělají jen emo styl nebo metlose.
A co tva kadernice, k niz chodis obvykle? Neni lepsi ji soukrome kontaktovat, nez se pripojivat do site, kde kvete nelegalni obchod?
@bse.pedro píše:
@Russet Za zprostředkování odborného ostříhání jsem schopen se dobře odměnit… Nabízím sadu málo použitých fixů…![]()
Některé kadeřnice chodí „na kávičku“ přímo domů. Já si troufnu jen na šestileťáka, ten sem tam zub přehlédne. Muž se stříhá taky strojkem a vlasy má.
P. S. Fixek máme hafo.
@Cenarius píše:
Na darknetu dělají jen emo styl nebo metlose.
Musím si vykůglovat, co to je, ale metloš zní dobře… Pokud to teda znamená buď metalistu a nebo metaře…
![]()
@kalie píše:
A co tva kadernice, k niz chodis obvykle? Neni lepsi ji soukrome kontaktovat, nez se pripojivat do site, kde kvete nelegalni obchod?
Nemám nikoho stálého… Prostě když nastane čas, připozastavím někde, kde to není moc daleko od auta, pokud je tam volno, nechám se zkrášlit, pokud tam čekají 2-3 lidi a víc, prchám a zkusím to zas třeba za týden, dva, nebo na jiném místě…
![]()
Normálně se poptej svojí kadeřnice, nebo někoho v okolí. Ve FB skupiny maminek z okolí se poptává stříhání úplně běžně. Asi se pak kontaktují do soukromých zpráv, aby to nebylo tak okaté.
@Russet píše:
Některé kadeřnice chodí „na kávičku“ přímo domů. Já si troufnu jen na šestileťáka, ten sem tam zub přehlédne. Muž se stříhá taky strojkem a vlasy má.P. S. Fixek máme hafo.
I kdybych nějakou takovou znal, nemohl bych jí vzít k sobě domů… Jednak mám doma strašný bor. del nepořádek a za druhé kdovícobysepakmohloodehrát…
Mám strach octnout se o samotě ve vlastním bytě s divokou kadeřnicí…
![]()
@bse.pedro píše:
I kdybych nějakou takovou znal, nemohl bych jí vzít k sobě domů… Jednak mám doma strašnýbor. delnepořádek a za druhé kdovícobysepakmohloodehrát…![]()
![]()
Mám strach octnout se o samotě ve vlastním bytě s divokou kadeřnicí…
![]()
![]()
Tak to máš veliký problém. Psal jsi, že máš přemíru vlasů, ne i toho dalšího ![]()
@Petula306 píše:
Normálně se poptej svojí kadeřnice, nebo někoho v okolí. Ve FB skupiny maminek z okolí se poptává stříhání úplně běžně. Asi se pak kontaktují do soukromých zpráv, aby to nebylo tak okaté.
Neumím FB…
Proto mě napadl darknet… Schůzka někde na opuštěném místě, o půlnoci, kadeřnice s vybavením a partou po zuby ozbrojených „goril“, které v případě vyzrazení odrazí útok URNA a získají nám dostatečný náskok, abychom uprchli do bezpečí…
![]()