Dárky pro bohaté dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
16.11.14 22:26
@Anonymní píše:
Radši anonymně ať mně neukamenujete, kluk bude mít 15let na konci března ale pod stromeček dostane Auto AXIAM aby nemusel jezdit do školy MHD.

Rozumné, vždycky když vidím ty individua v MHD, tak je mi zle a mám staženou p*del a říkám si, že takto moje děti nikdy cestovat nebudou, nedá se to pro dospělého natožpak pro dítě. Bavím se teď o dopravě v Praze… nevím jak v jiných městech. Snad jen aby synátor byl zodpovědný na silnici, těch machýrků na silnici je dneska taky až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.14 09:12

Teda to jsem ani netušila, že nějaké takové auto existuje :palec: :palec:

Já teda více méně neznám nikoho až tak bohatého ve svém okolí, takže o dárkách pro bohaté děti moc nevím, mám spíš zkušenost s „chudším“ dítětem a můžu říct, že bych jí nakopala do p**ele!!! Je jí 7 a dárky jako hezká knížka, nějaká hra nebo hezké věci do školy třeba nejsou nic pro ní - ofrfňuje se a pomalu ani nepoděkuje… Na narozeniny dostala od nás vážně krásnou novou knížku a to s řevem a uraženým obličejem odešla do pokoje a po zbytek oslavy s námi nemluvila :zed: :zed: :zed: :zed:
My nejsme ani chudí ani bohatí, ale moje dcera má radost i z maličkostí :nevim:
(za zachování anonymity děkuji)

• Citovat
  • Upravit
4000
17.11.14 19:27
@Callipo90 píše:
Rozumné, vždycky když vidím ty individua v MHD..

:D tak to je síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 19:59
@minoe píše: :D tak to je síla

Co??? Myšleno feťáci, vožralové, bezdomovci v podstatě v každou hodinu 24 hodin denně. Prostě pražská MHD mě samotnou děsí :nevim: jezdím s ní každý den a někdy má člověk opravdu strach, nebo když stojí někde na zastávce, tyto individua mám na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 20:12
@Callipo90 píše:
Co??? Myšleno feťáci, vožralové, bezdomovci v podstatě v každou hodinu 24 hodin denně. Prostě pražská MHD mě samotnou děsí :nevim: jezdím s ní každý den a někdy má člověk opravdu strach, nebo když stojí někde na zastávce, tyto individua mám na mysli.

A třeba v Ostravě jsou zase cigáni :D všude je něco.. přece ale kvůli tomu nepřestaneš jezdit MHD..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.11.14 20:22
@minoe píše:
A třeba v Ostravě jsou zase cigáni :D všude je něco.. přece ale kvůli tomu nepřestaneš jezdit MHD..

Ne, nepřestanu, protože si to nemůžu dovolit, protože kdybych jezdila autem, tak jsem v práci za hodinu a třičtvrtě a možná i déle, takhle jsem v práci za třičtvrtě hodiny. Cikáni mi v MHD nevadí, většinou jedou také do práce, nebo nastupují do tramvají, protože čistí koleje, tak různě cestují. Pravdou je, že dokud jsem bydlela ve svém rodném měste, tak jsem MHD cestovala ráda, přečetla jsem si časák, zdřímla si, prostě cokoliv, většinou stejně nastoupily nějaký babči nebo studenti, nebo kdokoliv normální, bezďáci v našem městě byli dva a ty necestovali. V Praze může tak člověk sledovat jestli ho někdo neokradl a být pořád na pozoru, na paní, která si v metru sedla na sedačku, která byla nasáklá chc**kama, zvracící vožrali, mlatící se feťáky apod. prostě nemusím a nikdy si na to nezvyknu a to se nebudu bavit o úchylech, kteří to na čele bohužel nemají napsané. Prostě pro děcka, pokud je vozí rodiče nebo mají možnost se dopravit jinak je to rozhodně výhoda a úleva to je i pro rodiče v určitým směru, takže tak to bylo myšleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 20:37
@Callipo90 píše:

:D babči a studenti jsou best já vím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
17.11.14 21:06

Anonymnim za vodou zavidim. Myslim to uprimne :pankac: pokud to maji v rodine tak jak pisou, ze deti vedou k poznani hodnoty penez, palec nahoru. Vetsina lidi pri majetku zblbne. Ale kdyz ma nekdo za usima a poctive si to vydela, prej a bude ti prano.
Znam deti z hodne vrstev a obcas se nestacim divit.
Dite z chudsi rodiny, nema radost z draheho darku. Misto toho aby si ho opravdu vazilo.to me vytoci do bela.
A druhe dite z finance velmi dobre rodiny, tez nema dost. Porad chce tohle a tamto, ale stejne se ke svemu otci chova jak povlu.
A oproti tomu, stejne stare dite, ktere vyrusta v chude zemi, nikdy nebude mit moznost jit na prestizni skolu, zrejme nikdy nedostane k vanocum bundu za 100 €, ale i tak ma nejvetsi radost treba jen z rtenky.
Je to dechberouci pozorovat dva uplne odlisne svety a kazdy kdo v zivote nekomu zavidi a nebo rika, ze ma porad malo, doporucim, zajet si na par dni mezi lidi chudobou odchovane.
Ano je to o vychove. Jen o vychove. A jsem rada, ze nase deti budou mit tu moznost poznat i tu druhou stranu a ne jen to horke kakajicko doma.
prostreno jsem nevidela, nemuzu soudit

• Citovat
  • Upravit
36504
17.11.14 21:09
@mrs.gendy píše:
Anonymnim za vodou zavidim. Myslim to uprimne :pankac: pokud to maji v rodine tak jak pisou, ze deti vedou k poznani hodnoty penez, palec nahoru. Vetsina lidi pri majetku zblbne. Ale kdyz ma nekdo za usima a poctive si to vydela, prej a bude ti prano.
Znam deti z hodne vrstev a obcas se nestacim divit.
Dite z chudsi rodiny, nema radost z draheho darku. Misto toho aby si ho opravdu vazilo.to me vytoci do bela.
A druhe dite z finance velmi dobre rodiny, tez nema dost. Porad chce tohle a tamto, ale stejne se ke svemu otci chova jak povlu.
A oproti tomu, stejne stare dite, ktere vyrusta v chude zemi, nikdy nebude mit moznost jit na prestizni skolu, zrejme nikdy nedostane k vanocum bundu za 100 €, ale i tak ma nejvetsi radost treba jen z rtenky.
Je to dechberouci pozorovat dva uplne odlisne svety a kazdy kdo v zivote nekomu zavidi a nebo rika, ze ma porad malo, doporucim, zajet si na par dni mezi lidi chudobou odchovane.
Ano je to o vychove. Jen o vychove. A jsem rada, ze nase deti budou mit tu moznost poznat i tu druhou stranu a ne jen to horke kakajicko doma.
prostreno jsem nevidela, nemuzu soudit

Největší dar by byl ten, pokud byste své děti mohly poslat do Afriky nebo Asie.Aby viděly, co je to mít radost ze střechy nad hlavou, tekoucí pitné vody a vlastních bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
17.11.14 21:12

@Burj Chalifa muj chlap je z afriky, takze nase ditka prave bude mit tu moznost to poznat :mrgreen:
nechci aby darky a penize brala od nas jako samozrejmost…

• Citovat
  • Upravit
36504
17.11.14 21:13
@mrs.gendy píše:
@Burj Chalifa muj chlap je z afriky, takze nase ditka prave bude mit tu moznost to poznat :mrgreen:
nechci aby darky a penize brala od nas jako samozrejmost…

Jé, mohu se zeptat, odkud? Ty mi asi rozumíš, viď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
17.11.14 21:21

@Burj Chalifa severni, egypt…zadna hurghada nebo turisticka oblast co si mozna vetsina predstavi. Nase vesnice jsou oproti tamnim jak kralovske osady. Nehlede na omezene mnozstvi vody, elektrina vecne v cudu, prach, zadne topeni. Sice to neni takovy extrem jako u beduinu nebo nekde v chatrci, ale nauci to

• Citovat
  • Upravit
4077
18.4.18 14:11

Není ti líto tvých dětí, že budou diky genům otce diskriminovaný na trhu práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.18 14:46

Znam spoustu bohatych deti a neziji tak odlisne jako my. Bydli jen v drazsich bytech, maji drazsi vybaveni bytu, drazsi auta. Deti maji drazsi obleceni, drazsi kola a drazsi hracky. Vidim to u sousedů. Ja koupim bazarové kolo obycejne a jeste ho vylepsime vlastní práci a úsilím. Kluk sousedu ma nove ze specializovaneho obchodu kde jeho kolo je polovina me výplaty. Přesto se jejich dite nechova nadrazene a ani jeho rodice. Mluvime spolu uplne normálně. My na plot k zahrade setrime pul života oni vyhodi 300 000 za jedno odpoledne. Na dovcu jedeme do Itálie nebo Bulharska, oni na Maledivy. Pro dite je to porad dovca u moře. Je to vic o pristupu k penezum. Obcas chodim se sousedkou i na nakupy. Ja si koupim 3 tricka v bezne konfekci za 800, ona v te lepsi za 8000. A ani jedna s tim nemame problem. Maja

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný