Darování oocytů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlína0009
10.7.13 20:22

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli kouření nějak ovlivňuje darcovství, děkuji. :think:

• Citovat
  • Upravit
2
10.7.13 21:46
@pavlína0009 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli kouření nějak ovlivňuje darcovství, děkuji. :think: [/citaceVím, že někde to ovlivňuje, že to mají napsaný, že chcou nekuřačku, ale když jsem ty požadavky četla tak nic o kouření nebylo psáno. Takže zkuste to a zeptejte se. Ale bylo by lepší, jestli je tady nějaká kuřačka a darovala či ji odmítli :-)která by se mohla vyjádřit k tomu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 09:59

Řada bych se zeptala zda chráněným sexem mohou popraskat vajíčka během stimulace hormon.

• Citovat
  • Upravit
27
2.7.14 07:59

Obecné informace o darování vajíček můžete najít také zde: http://www.miminkoweb.cz/…any-program/ je tam i přehled všech center v republice podle krajů, ale v každém centru se to může trochu lišit i když základ je všude stejný. Já musím říct, že všechny ženy, které se rozhodnout darovat vajíčka moc obdivuji a hlavně jim všem moc děkuji, protože bez nich bychom my, ty na druhé straně jako já, nemohly mít vysněná miminka. Takže se raději poptejte v jiných centrech a nevzdávejte to! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí