Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Svistice dekuju moc
no já jsem také hubená (nebo byla jsem ) předotehotnenim jsem mela max48 kg a 170cm tak je to možné tatu ma také hubeneho ![]()
@Tynka00 U první jsme taky měli problémy s přibíráním, že začátku hodně, pak zas málo, doktor doporučil po kojením dokrm… malá si flašku stejně nevzala, jen mě to stresovalo, takže jak už tu padlo, zkus kojit častěji, obě prsa a ono se to třeba zase srovná. Kdyžtak bude hubeňour po tobě.
@sisk ja bych mu to neupravovala, ja mam opačný problem-kojim furt, klidne po hodine:) ale mala krasne prospívá, cca 300g za tyden a moje doktorka naopak chválí jak je to zdravý miminko:) prcek je spokojeny, nastavil si to sam, tak nevidím duvod proc mu to rozhazovat…
@sisk maly je 7 tydnu a zacala to delat taky, bud kdyz ma hlad, anebo kdyz se potrebuje z něčeho uklidnit a nema po ruce prso. dudlik plive-co by ho dudlala kdyz mliko nikde?!:D
@Sarka Sch. On si úplně cpe tu ručičku do pusy, dneska tam málem nacpal celou pěst
asi se teda potřebuje hooodně uklidnit ![]()
@sisk asi jo:D me tam jeste strkala prstiky ale jak je neumi jeste ovládat, tak si je davala az do krku:D