Má 9týdenní jíst po 2-3 hodinách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
9.9.15 22:58

@Svistice dekuju moc ;) no já jsem také hubená (nebo byla jsem ) předotehotnenim jsem mela max48 kg a 170cm tak je to možné tatu ma také hubeneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
11.9.15 21:36

@Tynka00 U první jsme taky měli problémy s přibíráním, že začátku hodně, pak zas málo, doktor doporučil po kojením dokrm… malá si flašku stejně nevzala, jen mě to stresovalo, takže jak už tu padlo, zkus kojit častěji, obě prsa a ono se to třeba zase srovná. Kdyžtak bude hubeňour po tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.9.15 18:10

@sisk ja bych mu to neupravovala, ja mam opačný problem-kojim furt, klidne po hodine:) ale mala krasne prospívá, cca 300g za tyden a moje doktorka naopak chválí jak je to zdravý miminko:) prcek je spokojeny, nastavil si to sam, tak nevidím duvod proc mu to rozhazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
12.9.15 18:14

@sisk maly je 7 tydnu a zacala to delat taky, bud kdyz ma hlad, anebo kdyz se potrebuje z něčeho uklidnit a nema po ruce prso. dudlik plive-co by ho dudlala kdyz mliko nikde?!:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
13.9.15 11:59

@Sarka Sch. On si úplně cpe tu ručičku do pusy, dneska tam málem nacpal celou pěst :D asi se teda potřebuje hooodně uklidnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.9.15 12:36

@sisk asi jo:D me tam jeste strkala prstiky ale jak je neumi jeste ovládat, tak si je davala az do krku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová