Dáte děti do školek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
2.5.20 19:43

@sakota Kardiaci tedy jsou rizikovy jen medikovany? Tak to nebudu muset ani mistoprisezne lhat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
2.5.20 19:43

Já jsem tedy zvědavá jak se to bude řešit v září. Jako když jsem pročetla ten seznam rizikových faktorů, tak nějaká podmínka bude splněna třeba u čtvrtiny nebo třetiny dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.5.20 19:46
@Janasas píše:
@sakota u nás máme 3 body, kluk je sám kardiak, a je tak i co s tím ošetřovným, jestli třeba se má něco doložit a zůstane.
Mě to normálně nejde otevřít :mrgreen: zákon schválnosti, člvoěk je zvědavý..
Máme doma dědu, ale to jako. nemocný neni, ale kluk má sníženou imunitu ted po léčbě do záři, jak jsem psala, a máma prodělala před 5lety mozkovou mrtvičku a vysoký tlak se léčí..

A kolik je dědovi, jestli nad 65 tak jste i v tomto případě rizikový.

Příspěvek upraven 02.05.20 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
2.5.20 19:46

@sakota mně někdo volal asi před 14 dny, jestli když se mš otevře, máme zájem - my máme blbý to, že bydlíme přímo naproti školky, takže ji vidíme ať chceme nebo nechceme - dceři teda spíš chybí děti, než přímo školka, ale to asi všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
2.5.20 19:48
@Svistice píše:
@sakota Kardiaci tedy jsou rizikovy jen medikovany? Tak to nebudu muset ani mistoprisezne lhat. :lol:

no dle seznamu ano. Ale zcela logicky např. osoba s těžkou chlopenní vadou, která je indikovaná k operaci třeba v řádu roku, dvou, nemusí brát vůbec žádný lék a riziková je určitě víc, než plně kompenzovaný hypertonik, který užívá např. půl tablety nějakého léku denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.5.20 19:57

@lidsha jako upřímně.. děda 65, babička po mrtvici, kluk do září má být mimo infekt a co jde do školy má kartičku kardiaka..
Ale já to nějak nechci, jakoby vyloženě ve školce nahlašovat, prostě byla bych ráda, kdyby, to bylo nějak v,, tiochosti, taky nechci působit, že chceme sedět doma..
Tak uvdíme jak to bude,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.5.20 19:59

@janoma Ano dám. Nastupuju do nové práce a manžel nemůže být na OČR do září, nehledě na to, že do září virus nezmizí a jsou i jiné, horší nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
2.5.20 20:23

O OČR Plaga říkal, že to není v jeho kompetenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.5.20 20:31

@vokishka to má ta maláčová..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
2.5.20 20:32
@Janasas píše:
@vokishka to má ta maláčová..?

Jo, myslím, že ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.5.20 20:35

@vokishka jako i tak udělala hodně, ale člověk, když si pak neví rady, tak je to naprd. Manžel říkal, že to necháme vyšumet, uvidíme jeslti vůbec školka otevře :mrgreen: a pak se zeptám tam jeslti je to možné, na lékařské potvrzení, nebo přepíšem na staršího, což jsem moc nechtěla, chtěla jsem, po domluvě s učitelem, aby aspoň jednou týdně si zašel na ukoly, dovysvětlen.. má IP z češtiny, tak vlastně nic nedělal s učitelem..
A uvidí se.. no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
2.5.20 20:37
@Janasas píše:
@vokishka jako i tak udělala hodně, ale člověk, když si pak neví rady, tak je to naprd. Manžel říkal, že to necháme vyšumet, uvidíme jeslti vůbec školka otevře :mrgreen: a pak se zeptám tam jeslti je to možné, na lékařské potvrzení, nebo přepíšem na staršího, což jsem moc nechtěla, chtěla jsem, po domluvě s učitelem, aby aspoň jednou týdně si zašel na ukoly, dovysvětlen.. má IP z češtiny, tak vlastně nic nedělal s učitelem..
A uvidí se.. no..

To nejde, že by si jednou do školy jen tak zašel. Do školy můžou jen ti, co se do 25.5. přihlásí do těch skupin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.5.20 20:39

@vokishka nejde jo, hmm tak to je blbé no.. my chtěli s mužem, domluvit se, že by chodil aspoň na dovysvětlení látek..-pravidelně třeba v pátek, kdy by se už učivo doma udělalo. Právě měl mít i s učitleem IP během půroku a neměl nic..
Jako u nás je to zajimavé, školáka bych dala, je to nutné, ale nemůže, protože ve škole ví, že dva měsíce byl doma s borelou, tak nějaké čestné prohlášení, by bylo trapné, když to ví, a na druhé straně, mladšího bych nedávala a tam je to otazník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
2.5.20 20:41

@Janasas tak borelioza není v těch rizicích, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
2.5.20 20:43

@vokishka to nevím, já to nečetla, ale byl u neuroložky, a ta nám nedoporučila, protože měl problémy dost s hlavou, a dovyšetření máme v září..Byli tam s mužem ted minulý týden.. má to i v kartě, protože ta hlava byla šílená..
Takže je to takové, že by někdo řek, proč rirkuješ a nekdo, třeba jeden den se nezblázní, tak ale když to nejde..
On chudák byl ve škole jeden den a to ještě sjme měli domluveno, že týden měl být doma, a doktorka říkala, že můžem teda zkusit no. A byl jeden den a karanténa :roll: takže ho učíme vlastně celý půlrok.. proto jsem chtěla aspoň něco, aby viděl učitel co umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí