Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:Cetla jsem tady ze muzes mit ovulku i driv, klidne hned po cyklu, ale u me asi nezjistitelny
Kdybych byla toho 16.o tyden vic asi, jestli by to bylo videt na uz vubec
já třeba termín početí poznala až z toho Ultrazvuku pořádně ve 13týdnu. Ten by měl být nejpřesnější a do dneška mi vychází pořád miminko o 10 dní menší dle UTZ.
Ono to fakt těžko odhadovat. já měla poslední MS 19.4., cykly vždy 29-30 dní, a otěhotněla jsem ze sexu 28.4. ![]()
@Mochytka píše:
já třeba termín početí poznala až z toho Ultrazvuku pořádně ve 13týdnu. Ten by měl být nejpřesnější a do dneška mi vychází pořád miminko o 10 dní menší dle UTZ.
diky, jsem z tech propoctu vsech kolem zmatena
a jeste je brzy i a tak cekam hlavne jestli bude mimi ok, hrozne se tesime
g ![]()
@slavuska1 píše:
Ono to fakt těžko odhadovat. já měla poslední MS 19.4., cykly vždy 29-30 dní, a otěhotněla jsem ze sexu 28.4.
Tak brzy? A mudr to pozna dle toho UZ teda? ![]()
@Anonymní píše:
Tak brzy? A mudr to pozna dle toho UZ teda?
to netuším, ještě jsem tam nebyla, jdu teprve v pondělí
ale tím datem jsem si jistá, jinej sex nebyl
a že byla ovulace 1., to vím taky ![]()
@slavuska1 píše:
to netuším, ještě jsem tam nebyla, jdu teprve v pondělíale tím datem jsem si jistá, jinej sex nebyl
a že byla ovulace 1., to vím taky
To ti pěkně dlouho přežily jestli byla ovulka 1.5. ![]()
@pralinka6266 píše:
To ti pěkně dlouho přežily jestli byla ovulka 1.5.
tak ono se udává 4 dny no takže už jsem od toho 1. tušila průser ![]()
@slavuska1 píše:
tak ono se udává 4 dny no takže už jsem od toho 1. tušila průser
Proc pruser, parada ne?
![]()
@pralinka6266 píše:
Proc pruser, parada ne?![]()
ale jo, teď už to tak beru, ale ještě před týdnem jsem to brala jako tragédi ![]()
@slavuska1 píše:
ale jo, teď už to tak beru, ale ještě před týdnem jsem to brala jako tragédi
Jasný, někdy to zaskočí, to je první dítko? ![]()
@pralinka6266 píše:
Jasný, někdy to zaskočí, to je první dítko?
ne, 3. ![]()
Ahoj holky mam dotaz. Porad mi to vrta hlavou. Termin porodu podle PM mam 4.11 a podle UTZ 2.11.Takze to je tak nejak stejny. ALE kdyz si podle techto terminu spocitam datum poceti tak jsem mela plodny dny prej nejak od 9 do 13 unora. Jenomze ja mela s pritelem styk 19 unora
Vim to presne. Prvni den posledni menstruace byl 28.1…Cyklus jsem mela kazdy mesic jinak dlouhy (28/30) a mesicky mi vzdycky trvali 7dni. Bojim se abych nerodila zbytecne brzo. Podle oplodneni bych mela rodit az nekdy… ale podle menstruace a ultrazvuku mam proste termin cca na 2.11.Nevim proc?
Je to vsechno normalni? Nevadi ze nejsem podle tabulek? Taky jste nekdo pocali mimi vice nez 14 od prvniho dne menstruace??? Dekuji vsem za odpoved ![]()