Datum početí - výpočet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.5.14 20:04

No jo, vzdyt to vidim na fotce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
26.5.14 06:34

Ahoj holky mam dotaz. Porad mi to vrta hlavou. Termin porodu podle PM mam 4.11 a podle UTZ 2.11.Takze to je tak nejak stejny. ALE kdyz si podle techto terminu spocitam datum poceti tak jsem mela plodny dny prej nejak od 9 do 13 unora. Jenomze ja mela s pritelem styk 19 unora :) Vim to presne. Prvni den posledni menstruace byl 28.1…Cyklus jsem mela kazdy mesic jinak dlouhy (28/30) a mesicky mi vzdycky trvali 7dni. Bojim se abych nerodila zbytecne brzo. Podle oplodneni bych mela rodit az nekdy… ale podle menstruace a ultrazvuku mam proste termin cca na 2.11.Nevim proc? :( Je to vsechno normalni? Nevadi ze nejsem podle tabulek? Taky jste nekdo pocali mimi vice nez 14 od prvniho dne menstruace??? Dekuji vsem za odpoved :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 11:09

A kolikátý jsi týden těhotenství? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 11:14
@slavuska1 píše:
to netuším, ještě jsem tam nebyla, jdu teprve v pondělí :) ale tím datem jsem si jistá, jinej sex nebyl :) a že byla ovulace 1., to vím taky :)

Tak jak to dopadlo u doktora? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
26.5.14 12:49

Nevim jestli je to otazka na me zacinam uz 18 tyden :) 17+1 takze s tim mym pocetim to nechapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 12:57
@martinka242 píše:
Nevim jestli je to otazka na me zacinam uz 18 tyden :) 17+1 takze s tim mym pocetim to nechapu :)

Také nechápu :D, odpovídá to těm plodným dnům jak počítáš ty i mudr :nevim:,ale když víš, kdy přesně došlo k oplodnění, byl jen jeden styk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.5.14 13:05
@pralinka6266 píše:
Tak jak to dopadlo u doktora? :lol:

jdu až za chvíli, jsem ve 3 objednaná. ale díky za optání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 13:44
@martinka242 píše:
Nevim jestli je to otazka na me zacinam uz 18 tyden :) 17+1 takze s tim mym pocetim to nechapu :)

Fakt ses nesekla v tom dni oplodňujícího styku??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
26.5.14 23:46

Ne urco nesekla :) Plodny dny jsem podle tabulek mela mit od 9 do 13 unora.Jako ze to byla nejvetsi pravdepodobnost proste. Posledni menstruace byla od 28 ledna, dalsi mela bejt kolem 25 unora ale to uz samozrejme nebyla :) Nemam pravidelny cyklus takze kdo vy kdy by ta unorova menstruace prisla presne, ale asi jsem mela delsi cyklus v tom unoru :) Myslim ze nikdo neni uplne podle tabulek :) Mela bych se asi uklidnit. Aspon ted vim ze kdybych chtela do budoucna jeste dalsi mimi, tak se nebudu spolehat jen na ten idealni 14 den cyklu.Ono vlastne toho 19 unora je to oplodneni stejne mozny jak toho 13 unora, mesicky jsem mela stejne dostat az kolem 25 unora a to mely ty spermie od toho 19 unora tejden cas jeste ve me pobyt :D. A to jim prece stacivaji 3 dny. Proste moje posledni mesicky byly koncem ledna a od toho se mi to vsechno pocita. :) A podle velikosti miminka na ultrazvuku mam termin na 2 listopadu… :) Ale chystacka uz bude od rijna :D jsem totiz strasnej stresmen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 11:12
@martinka242 píše:
Ne urco nesekla :) Plodny dny jsem podle tabulek mela mit od 9 do 13 unora.Jako ze to byla nejvetsi pravdepodobnost proste. Posledni menstruace byla od 28 ledna, dalsi mela bejt kolem 25 unora ale to uz samozrejme nebyla :) Nemam pravidelny cyklus takze kdo vy kdy by ta unorova menstruace prisla presne, ale asi jsem mela delsi cyklus v tom unoru :) Myslim ze nikdo neni uplne podle tabulek :) Mela bych se asi uklidnit. Aspon ted vim ze kdybych chtela do budoucna jeste dalsi mimi, tak se nebudu spolehat jen na ten idealni 14 den cyklu.Ono vlastne toho 19 unora je to oplodneni stejne mozny jak toho 13 unora, mesicky jsem mela stejne dostat az kolem 25 unora a to mely ty spermie od toho 19 unora tejden cas jeste ve me pobyt :D. A to jim prece stacivaji 3 dny. Proste moje posledni mesicky byly koncem ledna a od toho se mi to vsechno pocita. :) A podle velikosti miminka na ultrazvuku mam termin na 2 listopadu… :) Ale chystacka uz bude od rijna :D jsem totiz strasnej stresmen :)

Určitě musel být delší cyklus, když jsi měla styk jen 19. a odpovídá to tomu datu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 11:15

Ahoj, tak jak si včera dopadla u mudr? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 11:21
@slavuska1 píše:
to netuším, ještě jsem tam nebyla, jdu teprve v pondělí :) ale tím datem jsem si jistá, jinej sex nebyl :) a že byla ovulace 1., to vím taky :)

Jak si dopadla u mudr? Kolikátý jsi týden už? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
27.5.14 16:25
@pralinka6266 píše:
Jak si dopadla u mudr? Kolikátý jsi týden už? :mavam:
:mavam: díky za optání..včera byla dutinka, a váček, prý to odpovídá 5 plus něco, za 2 týdny půjdu zase, tak snad to bude ok a bude :srdce: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 16:59
@slavuska1 píše: :mavam: díky za optání..včera byla dutinka, a váček, prý to odpovídá 5 plus něco, za 2 týdny půjdu zase, tak snad to bude ok a bude :srdce: :)

Tak gratulace :kytka:,to je super zpráva :potlesk: :dance:
A mudr ani nepoznala, že jsi měla kratší cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.5.14 17:09

@martinka242 Stane se, někdy se zpozdí ovulace (a následná případná menstruace), pak to neodpovídá běžnému cyklu. Pokud byl opravdu jen ten jeden styk, tak je to vcelku jasné. (Trochu jsem si oddychla, včera i předevčírem se tu řešil každý den jeden případ dvou potenciálních otců v rámci 10 dní, tak snad to neni i tvůj případ. :mrgreen: ). Pokud máš termín i podle velikosti, bude to nejspíš odpovídat, toho termínu podle poslední menstruace bych si moc nevšímala - možná budeš oproti výpočtovým čtrnácti dnům trochu pozadu, tak bych se kdyžtak hned nehnala do vyvolávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí