Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše:
@Lychee13 na emiminu se člověk dozví hodně věcí, co dřív ani netušil, že?![]()
![]()
Přesně, už jsem byla několikrát překvapená! ![]()
Od táty jsem dost často slýchala, že jsem tlustá a podepsalo se to na mě tak, že jsem kvůli anorexii skončila v nemocnici. Takže bych se to snažila nějak vysvětlit ať ji tak nesráží sebevědomí.
@Anonymní píše:
zakladatelkaon je cholerik )teda místo aby se to klidnilo se to zhoršuje), ona pak taky startuje
dokonce mi jednou řekl, že dcera bude ten důvod, proč my dva se rozejdeme, a jí to řekl taky - já vůbec nevím, co mám dělat
Někoho zabiju. „Sorry, já jsem cholerik“ ![]()
Tohle není normální chování, a pokud to nedokáže ovládat, ať se jde léčit. Řekni mu příště, že pokud (možná spíš až) se rozejdete, tak důvodem nebude dcera, ale jeho cholerická povaha. Nemůže(te) se vymlouvat na cholerickou povahu, a nechávat dítě ponižovat… Taky jednou může holka skončit (v lepším případě) na psychiatrii, ale co „otec byl cholerik“, tak se mu to odpustí a vlastně za to ani nemůže „vždyť von už je takovej“ ![]()
Četl jsem akorát začátek a konec…
Dle mého, je tvůj manžel nenormální. A má problémy, a vylévá si je na tvé(své) dceři.
Jak hrdinské ![]()
Řekni manželovi, ať jde příště za rožek a naliská si pár facek ![]()
@Anonymní píše:
zakladatelkaon je cholerik )teda místo aby se to klidnilo se to zhoršuje), ona pak taky startuje
dokonce mi jednou řekl, že dcera bude ten důvod, proč my dva se rozejdeme, a jí to řekl taky - já vůbec nevím, co mám dělat
Určitě doporučuji odbornou pomoc. Pokud by odmítl manželskou poradnu, tak vyhledej ty sama nějakého solidního psychologa, už kvůli dceři. Jestli ho necháš, aby vůči ní vystupoval tímto devastujícím způsobem, může to mít na její psychiku nedozírné následky.
@Anonymní píše:
Už tam jednou byla - měl na tom svůj podíl.
Tak ted by jsi tam mela odeslat manzela, než on radne praští dceru, nebo dcera jeho a to tim prvnim, co ji přijde pod ruku.
Takhle se přeci nezachází s žádnými člověkem, a už vůbec ne s vlastním ditetem!!!