Dcera a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27615
9.11.21 22:59

Ted už nic nezachráníš :nevim: a upřímně ted budu zlá to mimino bude smrdět chudinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
9.11.21 22:59
@Anonymní píše:
Ja spise myslela, jestli nekdo nema tip o něčem, co by ji mohlo presvedcit. Naše slova jsou nic.

Co víc by ji mělo přesvědčit než zdraví dítěte? A ani to nezabralo. Ještě můžeš požádat jejího doktora, aby ji na to upozornil. Ale jestli tvrdí, že to nespojil s kouřením, pochybuju, že to kouření přiznala… Nebo jí to řekl a ona kecá.
A ona měla jakou porodní váhu a míru? Nejsou s partnerem drobnější? Plus je to taky stále jen odhad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21771
9.11.21 23:00

Od mala ji doma hulíte pod nosem a pak se diviš, že dělá, co bylo celý život bráno jako běžná věc, co vůbec neškodí zdraví, vůbec neobtěžuje okolí a vůbec neleze do peněz.
Začni od sebe a jdi příkladem tím, že kouřit přestaneš.
Dcera snad není nesvéprávná a o škodlivosti kouření v těhotenství si může nastudovat kvanta informací, když ji nezáleží na nenarozenem dítěti, proč by mělo záležet gynekologovi. Předpokladam, že kouření ji neschválil, ale jeho dítě to není. Ona je matka, která je zodpovědná za zdraví svého dítěte.

Příspěvek upraven 09.11.21 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 23:00

@Aduš8 tak nevim jak u vas, ale me nezajima ze je dospela, pokud se tak nechová. I nadále je to moje dite.
A jeste bude prcka kojit a zvesela si u toho kourit. No fakt jsem ji asi blbe vychovala.

• Citovat
  • Upravit
14376
9.11.21 23:03
@Anonymní píše:
@Aduš8 tak nevim jak u vas, ale me nezajima ze je dospela, pokud se tak nechová. I nadále je to moje dite.
A jeste bude prcka kojit a zvesela si u toho kourit. No fakt jsem ji asi blbe vychovala.

Vždyť sama hulíš, jsi pro ní ten nejlepší příklad :mavam: naštvaná můžeš být jen sama na sebe. A tvoje dítě může být, ale jako dospělá si může dělat, co sama uzná za vhodné, aniž by se tě na tvůj názor ptala a nebo se jím řídila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 23:03

@mado Jak vis, ze jim hulim pod nos? Jak vis, jak dlouho kourim? Más věsteckou kouli? Aha.

• Citovat
  • Upravit
14376
9.11.21 23:04
@Anonymní píše:
@mado Jak vis, ze jim hulim pod nos? Jak vis, jak dlouho kourim? Más věsteckou kouli? Aha.

Trolle, vždyť píšeš, že jsi vždycky přestala v těhotenství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
9.11.21 23:04
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosím anonym.
Dcera je tehotna, za mesic a půl by mela rodit, ale miminko je malé s nízkou hmotností.
Obávám se, že je to tím, že dcera kouří. Tedy elektronickou cigaretu, ale s palbou kolem 20mg nikotinu.
Nejsem dobry radce, sama jsem kurak ovsem tohle je preci signál, ze mela prestat uz dávno natoz ted, kdyz ji lekari rikaji o tomto problému.
Jak jí donutit? To preci není normální, nebát se o dítě a myslet si že „bude prostě jen malinký“… na to koureni si vzdycky najde výmluvu. Mám o vnuka strach. :nevim:
I jeji nejlepsi kamaradka, ktera ma dite ji rekla ze by mela prestat alespon do porodu, kdyz to vypada na nejaky problem. Neslyší, nevidí.

Ani lekari ji pry nerekli, ze pricina muze byt prave to koureni. 8o

Příspěvek upraven 09.11.21 v 22:47

Je mi to líto… Ale po porodu jsou pravděpodobné respirační problémy… JIP a podpora dechu… Jde to přímo do placenty. A ona to určitě lékařům sama neřekne, že kouří. 🙄

V USA mají dokonce zákon na chemical endangerment of a child/foetus..je to alabama a jsou to jen drogy, ne nikotin. Jdou naferovku do basy.

Ať si nemysli že se to v té porodnici nedozví a moc milí na ní nebudou. Bohužel ospod(jakkoliv bezzuby je) se na tohle nevolá.

Co otec ditete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.21 23:05

@Aduš8 Na nejaky vzor neverim. Nejsem z kuracke rodiny a sama jsem zacala. Kazdopadne nikdy me nenapadlo kourit v tehotenstvi nebo doma detem. A to kourim taky elektronku. A dcera to moc dobre ví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.21 23:07
@Aduš8 píše:
Trolle, vždyť píšeš, že jsi vždycky přestala v těhotenství :lol:

A co to ja tom meni? Mam 3 deti.
O co ti jde? Od zacatku diskuze jste agresivni. Je mi vas lito.

• Citovat
  • Upravit
14376
9.11.21 23:07
@Anonymní píše:
@Aduš8 Na nejaky vzor neverim. Nejsem z kuracke rodiny a sama jsem zacala. Kazdopadne nikdy me nenapadlo kourit v tehotenstvi nebo doma detem. A to kourim taky elektronku. A dcera to moc dobre ví.

Tak hlavně, že se máš čím ospravedlnit. Ano, znám(dospělé) děti nekuřáků, které kouří. Ale znám daleko více dětí kuřáků, které kouří. Jsou na to i studie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
9.11.21 23:11
@Anonymní píše:
A co to ja tom meni? Mam 3 deti.
O co ti jde? Od zacatku diskuze jste agresivni. Je mi vas lito.

Agresivní? Líto? A to jako proč? Mně osobně je líto tvého dítěte. Odsuzuješ ji za něco, co sama děláš a dělala jsi. Sama jsi kouřila a kouříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.11.21 23:12

Mě doktor odhadoval váhu u dcery 3900g a nakonec měla sotva 3000g. A to jsem nekuřák a nikdy jsem ani nekouřila. Takže se může taky doktor pěkně seknout. A mimochodem je teď už fakt pozdě…navíc doktor říkal mé známé že seknout z ničeho nic s kouřením je blbost a plod utrpí akorát šok že by se mělo kouřit dál ale v mnohem menších dávkách. Než se tělo “očistí” od kouření tak to trvá i rok. Elektronické cigarety jsou taky bezpečnější než klasické jelikož vdechuje páru a ne zplodiny jako u klasických cigaret. Záleží ale taky jestli si kupuje originální náplně nebo nějaké “čínské šmejdy”. A obrovská výhoda je že aspoň po těch cigaretách nesmrdí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.11.21 23:12
@Anonymní píše:

A když ji řekneš, že by kouřit neměla, tak co ti na to řekne? Když ji řekneš, že děti kuřaček se rodí s vadami? Že její dítě bude uplakane, protože bude mít absťák?

Je dost možný, že to doktorům zatajila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
9.11.21 23:13
@Aduš8 píše:
Agresivní? Líto? A to jako proč? Mně osobně je líto tvého dítěte. Odsuzuješ ji za něco, co sama děláš a dělala jsi. Sama jsi kouřila a kouříš.

Ale ne v těhotenství. Já v tom rozdíl vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí