Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30422
29.9.15 21:19

@Ageleine 15 let není zas tak dávno, co jsi měla ty. Takže takhle starou dceru nemáš. Až budeš mít, přijď nám ty své teorie potvrdit. Taktéž bez ironie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.9.15 21:21

@Ageleine já to řeknu jinak - všeho moc škodí.. i té svobody - leckdy je braná jako lhostejnost a nezájem a i toho hlídání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
29.9.15 21:28

@hanka.br. Vsak prave proto pisu sama, ze to neni tak davno a rozhodne jsem nikde nepsala, ze mam takhle stare dite ;) Napsat svuj nazor ale snad muzu a nikoho nepoucuju ani nenarazim :palec: A prave proto, ze jsem takhle mlada me tohle tema zaujalo - protoze se narozdil od vetsiny tady na tuhle vec divam z pohledu toho druheho ;) A jestli se ti to nelibi, tak ty me teorie proste preskoc nebo si klidne u jejich cteni i ponadavej, ale me to neurazi, ja to nikomu nenutim.. :) @jdukolem ano, s timhle taky souhlasim, proste najit zlaty stred, tak jak je ro nejlepsi ve vsem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
30.9.15 16:21

@Ageleine
Právě že se na to díváš z pohledu „dítěte“ a nedokážeš to objektivně posoudit jako matka…

• Citovat
  • Upravit
8996
30.9.15 16:31

No já bych to viděla tak, že bych jí pustila s tím, že na sebe musí dávat pozor, že mi musí slíbit že tam nebude zkoušet žádné drogy, dala bych jí nabitý mobil s tím, aby kdykoliv zavolala kdyby něco. Dala bych jí kondomy a postinor a pak bych celou noc nespala jak bych byla vynervovaná. :mrgreen: Na řeči typu že s ním spát nechce bych nedala, já jsem taky kolikrát s dotyčným spát nechtěla a pak najednou chuť byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
30.9.15 16:54

@Lynette
Už jsme to vyřešily.
Dcera nepojede a s klukem jí dovolím se stýkat v mé přítomnosti.

• Citovat
  • Upravit
30422
30.9.15 16:57
@Lynette píše:
No já bych to viděla tak, že bych jí pustila s tím, že na sebe musí dávat pozor, že mi musí slíbit že tam nebude zkoušet žádné drogy, dala bych jí nabitý mobil s tím, aby kdykoliv zavolala kdyby něco. Dala bych jí kondomy a postinor a pak bych celou noc nespala jak bych byla vynervovaná. :mrgreen: Na řeči typu že s ním spát nechce bych nedala, já jsem taky kolikrát s dotyčným spát nechtěla a pak najednou chuť byla.

Každý to má nastavené jinak, ale než bych pouštěla patnáctileté dítě s kondomy a Postinorem(!) na koncert a pak byla celou noc vynervovaná, tak bych ji raději nepustila vůbec. Koncerty budou i za rok nebo za dva. S touhle výbavou jako bych jí rovnou říkala - běž a vyspi se s každým klukem, který si řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.9.15 16:59
@Lynette píše:
No já bych to viděla tak, že bych jí pustila s tím, že na sebe musí dávat pozor, že mi musí slíbit že tam nebude zkoušet žádné drogy, dala bych jí nabitý mobil s tím, aby kdykoliv zavolala kdyby něco. Dala bych jí kondomy a postinora pak bych celou noc nespala jak bych byla vynervovaná. :mrgreen: Na řeči typu že s ním spát nechce bych nedala, já jsem taky kolikrát s dotyčným spát nechtěla a pak najednou chuť byla.

:lol: :lol: Tohle si přečti, až budeš mít skutečně doma patnáctiletou holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.9.15 16:59
@me56h píše:
@Lynette
Už jsme to vyřešily.

no, jestli je to ale v přítomnosti matky bude bavit, se stýkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
30.9.15 17:03
@me56h píše:
@Lynette
Už jsme to vyřešily.

Tak to je zas opačný extrém, chudák holka.

• Citovat
  • Upravit
3780
30.9.15 17:27
@me56h píše:
@Lynette
Už jsme to vyřešily.

to ji budeš vodit a vyzvedávat ze školy? ;-)
tedy nechci ti brát iluze… mám 17-ti letou dceru a co se od té dozvím, že se děje mezi jejími vrstevníky dejme tomu od 14-ti… dost často lapám po dechu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
30.9.15 17:33

My bydlíme kousek od školy a mám přístup k jejímu rozvrhu, takže jestli přijde později, tak bude mít „výslech“ :D
Já na tom teda nevidím nic špatného a dcera neprotestuje :)

• Citovat
  • Upravit
25123
30.9.15 18:00

@Ageleine klasika, no…ono nic se nemá přehánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.9.15 18:02

@me56h opravdu, zas to nepřejháněj…chtělo by to tu zlatou střední cestu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
30.9.15 18:21

A co je jako zlatá střední cesta?
Navíc jak jsem řekla, dceři to nevadí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie