Dcera chce jet se spolužákem na koncert

me56h
27.9.15 11:38

Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Ahoj.
Chtěla bych se vás zeptat na jeden vcelku choulostivý problém.
Moje patnáctiletá dcera je nyní na střední škole v pátek za mnou přišla s tím, že její spolužák má jeden volný lístek na metalový koncert v Praze a že jeho kamarád ze Slovenska nakonec jet nemůže. On už má prý předem zaplacený nocleh pro dvě osoby a údajně se tam strašně těšili. Tak tedy pozval mou dceru.
A já se ptám, připadá vám to jako dobrý nápad? Já totiž nevím jak vám, ale mně to hrozně smrdí. Lístek mi donesla s tím, že ho kdyžtak vrátí, pokud nebudu souhlasit… Řekla jsem jí, že si to ještě rozmyslím, ale už začíná být celkem netrpělivá, protože to její kamarád chce vědět. Za předpokladu, že někam jedou, mám obavy:

1. Že se mi vrátí těhotná (toho se bojí snad každá z nás, no ne? :D )
  2. Že se jí něco stane - metalový koncert se mi nezdá jako bezpečné místo

Má nějaká z vás dceru/syna, který jezdí na koncerty? Ona si to strašně přeje, tu kapelu poslouchá už od svých osmi let, ale pořád je to dítě. Navíc si myslím, že k tomu klukovi má podezřele blízko, ale jen když zmíním, že bych jí chtěla nechat napsat antikoncepci, pokaždé vyletí z kůže, že do sebe nechce začít prát chemii kvůli jednomu blbému noclehu a že stejně s ním nechce spát. Ptala jsem se, jestli by vůbec musel být ten nocleh, ale je fakt, že to začíná všechno pozdě a Prahu máme daleko.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
27.9.15 11:46

Tak jí dej s sebou kondomy :mrgreen:
No si dělám p.del, ale sama netuším, jak budu reagovat až na to dojde. Mě naši pouštěli na noc ven až od 16 let, ale je fakt, že jsem dřív nemívala takováhle přání. A co ten kamarád - je mu tedy také 15? Znáš ho? Jak se ti „líbí“?
Já bych měla strach spíš, že se jim něco stane, než že si zasexujou, ale zas dcera má snad mobil, na koncertě bude ochranka a pokud je natolik zodpovědná, že se někde nevožere a nezhulí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896

FAkt 15leté děti sami do Prahy na koncert s noclehem? Já bych nepustila.. Jsme z Prahy, a kdyi, někdy kolem mých 16ti, byli v Praze U2.. no máma mě nepustila, teď nevim, jestli už jsem tenkrát měla sex nebo ne. Přežila jsem to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828

Ty jo :think: toho kluka znas?
Jinak musis vedet sama, jestli se na ni muzes spolehnout…ja bych ji asi pustila. Ale bála bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.9.15 11:49

Co je to za kapelu? Jako jestli stojí za to to risknout.. Pohled z obou stran.. A no může se něco stát, těhotenství je málo pravděpodobný:) Ale když jí pustíš, dáš jí důvěru, pomůže to ve vztahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Ja bych ji tak daleko nepustila. Leda by uz na obdobnem koncertu byla, znala atmosferu, vedela, ze spousta lidi se opije, nebudou se kontrolovat atd.
Kdyby byla u vas, staci zvednout telefon a rict, at prijedes, v Praze bude sama za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Tak ne ze bych te chtela desit, ale otehotnet muze i ve vsedni den odpoledne ;)

a jinak - ja bych byla taky silene nervozni a na asi fakt hodne. ale stejne bych ji asi nakonec pustila. byt uznavam, ze ten vek je hranicni. ale me v 16 uz nasi pustili treba na tyden a to nebyly mobily a v podstate tyden nevedeli, kde jsem a co se deje.
a nadelala sjem se hodne kravin, ale vedela jsem, kde jsou hranice.

jo, jeste me napada, ze jestli ji pustis, tak bych chtela s tim klukem mluvit, nez pojedou. a zacit s antikoncepci nemuzes :lol:, ale spis bych mu hodne jasne promluvila do duse, ze ji ma na zodpovednost a ze ji nespusti z oci na tom koncertu a ze jestli bude jakykoliv problem, tak mu urves hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
27.9.15 11:51

@Gina108
Je mu osmnáct (přešel do její třídy z jiné školy, která mu nevyhovovala). Dvakrát ho přivedla domů a hráli nějaké hry, zdál se mi celkem v pohodě.

@ntkv
Mám obrovský strach, my jsme navíc z Ostravy.

@sisk
Vcelku se na ni spolehnout dá, „problémová“ nikdy nebyla (že by chlastala nebo kouřila) a dobře se učí. I když bývá dost drzá :D

• Citovat
  • Upravit
22092
27.9.15 11:52

Pokud se s tím klukem bude chtít vyspat, tak to udělá jindy a jinde - to opravdu neovlivníš tím, že je spolu nepustíš na koncert.

Ale ne, já bych s největší pravděpodobností nepustila - patnáctileté dítě samotné (resp. jenom se zřejmě podobně starým klukem) do Prahy na metalový koncert ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Jeste me napada, nemas Praze nejakou znamou, pribuzenstvo? Ze by mela kam jit v pripade problemu.
Ja bych se tez sexu nebala, vsak uz muze, spis bych se bala, ze se ji nekdo nebude ptat, jestli chce. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Přijet pro ní nemůžete? Já chodila na koncerty už ve čtrnácti. Ale pak jsem jela domů. A chodila jsem s kámoškama. Záleží jaká je, jak moc jí věříš. Vyspat se s ním muže kdykoliv a kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
27.9.15 11:53

Jo a jeste - jak je to daleko? Jsi schopna pro ni operativně přijet? A co na to tatinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
27.9.15 11:54

A nemůžeš jet s nimi a držet se někde v ústraní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465

Ne, nepustila bych. Zařídila bych to tak, aby tam s nimi jel někdo dospělý a pak mohli rovnou jet domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h

@Bibi239
On to hlavně není první takový koncert, na který letos jede. Ten jeden jsem jí dovolila už před tím, ten totiž není tak daleko a navíc jede se známým. Nevím teď přesně, o co se jedná, ty kapely co poslouchá se mi dost pletou a navíc to má fakt divný název, co nevyslovím.

@Ali-Ali
S klukem jsem ještě nemluvila a nejsem s ním v kontaktu, ale zkusím s ním pokecat přes fb.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML