Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemela bych strach z koncertu samotyho, ale spis z toho, co bude po nem. Praha, bez rodicu, alkohol, touha něco si uzit, nekam pak vyrazit..
Rozhodovala bych se podle toho, jaka holka je. POkud se chova slusne, veris ji a je bez problemu, asi bych pustila,nevim.Ale strachy bych byla v prdce.
Stoupnes u ni, bude si toho vazit a bude mit zážitek, pokud je to jeji oblibena kapela.
@hanka.br. píše:
Z Ostravy do Prahy? Chtěla bych se narodit jako tvoje dcera.
Když sečteš náklady na vlak a ubytování pro dva v Praze, tak bych řekla, že to vyjde nastejno ![]()
@hanka.br. píše:
Z Ostravy do Prahy? Chtěla bych se narodit jako tvoje dcera.
No vidíš, a já jela s dcrou na koncert do Vídně, na J. Biebra…A to v 15 přišla, jestli by s kamarádkou nemohla do Německa na jeho koncert, tak jsem si poklepala na čelo, zda to myslí vážně a nabídla jí tento kompromis. Souhlasila a vyšel.. ¨Nevím, jak je zakladatelka zdatná řidička, ale já bych neměla problém jet do Prahy a zpět… a možná bych šla na koncert taky, kdyby ještě byli lístky.
@ProfZav píše:
Když sečteš náklady na vlak a ubytování pro dva v Praze, tak bych řekla, že to vyjde nastejno
Tak nějak…já bych to využila návštěvou kamarádky, kterou málo vídám
@me56h necetla jsem vse, ale asi bych pustila.. s poucenim, aby si davala pozor a neotehotnela (klidne pribal i kondom, nahoda je blbec), s mobilem, aby mohla pripadne volat a s informacemi, kde budou bydlet a k tomu penize na taxik.. Nebo jet s nima, ubytko si rezervovat nekde pobliz a budes mit klid..
Nechápu vás tady, proč ji chcete dát pro jistotu kondomy. Tím vlastně říkáte: měj sex
kdyžtak ten kluk bude mít vlastní
@MarkétkaU no protoze pokud ho chce mit, bude ho mit.. radeji ji do tasky strcit kondomy a poucit ji, ze ma jeste cas a spolehat na jeji rozum, nebo se desit, ze dorazi tehotna..
Nepustila.. jenom jsem si tak představila metalový koncert.. a nejela bych sama.. Jednou jsem byla v 17 na rockové discotéce a teda..
Jako můj názor- mladá, daleko, docela bych se bála divočina okolo koncertu.. A tak když si vzpomenu před pár lety co si mohly dovolit holky a teď, tak si myslím, že je to až dost - rozlet v 15 letech..
A otěhotnění bych se fakt bála jako poslední… Kamarád se tam někde seznámí s nějakou slečnou a ona zůstane tam někde…
Dceru i toho kluka bych autem odvezla tam i zpět. 15 letech někde spát ještě s klukem i přijde krajně nevhodné. S chlapcem bych si ještě promluvila mezi čtyřma očima.
@scentini píše:
Dceru i toho kluka bych autem odvezla tam i zpět. 15 letech někde spát ještě s klukem i přijde krajně nevhodné. S chlapcem bych si ještě promluvila mezi čtyřma očima.
Už jsem si myslela, že jsem tu jediná divná s tímto názorem ![]()
@Bibi239 píše:
@rajada jo, byla jina doba, byla to doba sladke nevedomostiMy jsme v tomto veku celkem bezne chodili na punkrockove koncerty. Kdyz si vzpomenu, jak jsem si to priopila stradovala od posledniho autobusu a u hrbitova se sla vycurat, vstavaji mi zpetne vlasy na hlave
No, ja teda vzdycky byla na koncertech opila taky, stradovala si to pres stanove mestecko plne opilych lidi ke svemu stanu, kde jsem nechala dokonce prespat uplne neznameho kluka z internetu. Na jeden concert jsem sla jenom ve vrchnim dile plavek, v kratasech a zabkach a misto toho, aby me chlapi znasilnovali, tak mi pujcovali mikiny, kdyz mi byla Zima a zvali me na hruskovici, abych se zahrala. Kdyz jsem se nekde na chvilku posadila, do peti minut byl u me nekdo, kdo se hrozne staral, jestli jsem v poradku, jestli nepotrebuju pomoct, apod. Kdyz jsem sla curat za ker, dva cizi chlapi hlidali, aby za stejny ker nesel curat nekdo dalsi, apod. Takze ja z toho obdobi nemam zadne spatne pocity ani zpetne.
@kvaček Nihgtwish nejsou úplně klasický metal, koukněte na koncert
https://www.youtube.com/watch?…