Dcera chce jet se spolužákem na koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21918
27.9.15 12:59

Nemela bych strach z koncertu samotyho, ale spis z toho, co bude po nem. Praha, bez rodicu, alkohol, touha něco si uzit, nekam pak vyrazit..

Rozhodovala bych se podle toho, jaka holka je. POkud se chova slusne, veris ji a je bez problemu, asi bych pustila,nevim.Ale strachy bych byla v prdce. :) Stoupnes u ni, bude si toho vazit a bude mit zážitek, pokud je to jeji oblibena kapela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
27.9.15 12:59
@hanka.br. píše:
Z Ostravy do Prahy? Chtěla bych se narodit jako tvoje dcera. :mavam:

Když sečteš náklady na vlak a ubytování pro dva v Praze, tak bych řekla, že to vyjde nastejno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.9.15 13:01
@hanka.br. píše:
Z Ostravy do Prahy? Chtěla bych se narodit jako tvoje dcera. :mavam:

No vidíš, a já jela s dcrou na koncert do Vídně, na J. Biebra…A to v 15 přišla, jestli by s kamarádkou nemohla do Německa na jeho koncert, tak jsem si poklepala na čelo, zda to myslí vážně a nabídla jí tento kompromis. Souhlasila a vyšel.. ¨Nevím, jak je zakladatelka zdatná řidička, ale já bych neměla problém jet do Prahy a zpět… a možná bych šla na koncert taky, kdyby ještě byli lístky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
27.9.15 13:02
@ProfZav píše:
Když sečteš náklady na vlak a ubytování pro dva v Praze, tak bych řekla, že to vyjde nastejno :-)

Tak nějak…já bych to využila návštěvou kamarádky, kterou málo vídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
27.9.15 13:03

@me56h necetla jsem vse, ale asi bych pustila.. s poucenim, aby si davala pozor a neotehotnela (klidne pribal i kondom, nahoda je blbec), s mobilem, aby mohla pripadne volat a s informacemi, kde budou bydlet a k tomu penize na taxik.. Nebo jet s nima, ubytko si rezervovat nekde pobliz a budes mit klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
27.9.15 13:05

Nechápu vás tady, proč ji chcete dát pro jistotu kondomy. Tím vlastně říkáte: měj sex :lol: :lol: kdyžtak ten kluk bude mít vlastní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
27.9.15 13:06

@MarkétkaU no protoze pokud ho chce mit, bude ho mit.. radeji ji do tasky strcit kondomy a poucit ji, ze ma jeste cas a spolehat na jeji rozum, nebo se desit, ze dorazi tehotna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
27.9.15 13:09

Nepustila.. jenom jsem si tak představila metalový koncert.. a nejela bych sama.. Jednou jsem byla v 17 na rockové discotéce a teda..
Jako můj názor- mladá, daleko, docela bych se bála divočina okolo koncertu.. A tak když si vzpomenu před pár lety co si mohly dovolit holky a teď, tak si myslím, že je to až dost - rozlet v 15 letech..
A otěhotnění bych se fakt bála jako poslední… Kamarád se tam někde seznámí s nějakou slečnou a ona zůstane tam někde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.9.15 13:14

Dceru i toho kluka bych autem odvezla tam i zpět. 15 letech někde spát ještě s klukem i přijde krajně nevhodné. S chlapcem bych si ještě promluvila mezi čtyřma očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
27.9.15 13:17

@pannda Vždyť jo, to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
27.9.15 13:17
@scentini píše:
Dceru i toho kluka bych autem odvezla tam i zpět. 15 letech někde spát ještě s klukem i přijde krajně nevhodné. S chlapcem bych si ještě promluvila mezi čtyřma očima.

Už jsem si myslela, že jsem tu jediná divná s tímto názorem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.9.15 13:18

Já bych jí pustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.9.15 13:21
@Bibi239 píše:
@rajada jo, byla jina doba, byla to doba sladke nevedomosti :lol: My jsme v tomto veku celkem bezne chodili na punkrockove koncerty. Kdyz si vzpomenu, jak jsem si to priopila stradovala od posledniho autobusu a u hrbitova se sla vycurat, vstavaji mi zpetne vlasy na hlave :zed:

No, ja teda vzdycky byla na koncertech opila taky, stradovala si to pres stanove mestecko plne opilych lidi ke svemu stanu, kde jsem nechala dokonce prespat uplne neznameho kluka z internetu. Na jeden concert jsem sla jenom ve vrchnim dile plavek, v kratasech a zabkach a misto toho, aby me chlapi znasilnovali, tak mi pujcovali mikiny, kdyz mi byla Zima a zvali me na hruskovici, abych se zahrala. Kdyz jsem se nekde na chvilku posadila, do peti minut byl u me nekdo, kdo se hrozne staral, jestli jsem v poradku, jestli nepotrebuju pomoct, apod. Kdyz jsem sla curat za ker, dva cizi chlapi hlidali, aby za stejny ker nesel curat nekdo dalsi, apod. Takze ja z toho obdobi nemam zadne spatne pocity ani zpetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.9.15 13:26

@blobfish Já se taky divím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
27.9.15 13:31

@kvaček Nihgtwish nejsou úplně klasický metal, koukněte na koncert :) https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí