Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@terinka4444 píše:
chce se mi napsat, třeba jí učil jezdit na koníčkapardon, asi nemístné
Taky mne to napadlo ![]()
@KalamityJohn píše:
Trenerovi bych rozbil drzku, ma ji ucit jezdit na koni a soustani si nechat jinam.Chlap 35 nema co motat hlavu hloupe sedmnactce.
A ona má mít rozum a říct mu ne. Ale když ji to nikdo nenaučil… A žije nejspíš v rozpadl rodině, tak proc by to řešila a bála se rozchodu.
@Delaltctrl píše:
A ona má mít rozum a říct mu ne. Ale když ji to nikdo nenaučil… A žije nejspíš v rozpadl rodině, tak proc by to řešila a bála se rozchodu.
jo, kéž by všechny 17leté žáby měly rozum, to by bylo naprosto super. Hlavně pro jejich rodiče a jejich budoucnost.
@Delaltctrl píše:
Chlap dvakrat tak starej a v pozici autority ma nepopiratelnou vyhodu, je lehky se do nej zblaznit, ale jenom divnej vosoust toho vyuzije.
Ja se tady nedavno nekde vykecaval - uci jsem Karate a mel tam hromadu vysokoskolacek z VSE Praha, tam by bylo fakt jednoduchy zalovit, ale ja jsem holt takovej skaut - nebo pitomec, dle uhlu pohledu
- kterej by si to nikdy nedovolil.
@Delaltctrl píše:
Jasný, zakladatelky manžel málem rozbil trenérovi ústa,ale holka je z rozpadlý rodiny. ![]()
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví. ![]()
No, známý ve svých 34 letech vyměnil holčinu o pár let mladší za 17-ti letou slečnu. Nutno podotknout, že na 34 nevypadá (až na to že už má dost prořídlé vlasy) a rozhodně se tak nechová a už vůbec tak nesmýšlí
Ona se k němu hned přistěhovala… A jsou spolu už asi dva roky, tak jsme zvědaví…
@terinka4444 píše:
jo, kéž by všechny 17leté žáby měly rozum, to by bylo naprosto super. Hlavně pro jejich rodiče a jejich budoucnost.
Právě…
@Sworley píše:
Jasný, zakladatelky manžel málem rozbil trenérovi ústa,ale holka je z rozpadlý rodiny.
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví.
Kazdej chlap, když vidí mladý maso si chce zapichat, ale je na ty ženský aby umělá říct ne… Ona si pos.ere život a její rodiče to odser.. ou taky. Takže je to na nich. On ne, on bude mít mladý maso…
@Sworley píše:
Jasný, zakladatelky manžel málem rozbil trenérovi ústa,ale holka je z rozpadlý rodiny.
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví.
Ale ten chlap tim jenom získá, tak proč by to dělal jinak. Problém to je jen pro tu holku a její příbuzný.
@KalamityJohn píše:
Chlap dvakrat tak starej a v pozici autority ma nepopiratelnou vyhodu, je lehky se do nej zblaznit, ale jenom divnej vosoust toho vyuzije.Ja se tady nedavno nekde vykecaval - uci jsem Karate a mel tam hromadu vysokoskolacek z VSE Praha, tam by bylo fakt jednoduchy zalovit, ale ja jsem holt takovej skaut - nebo pitomec, dle uhlu pohledu- kterej by si to nikdy nedovolil.
Karel Gott je taky vosoust? Když má o tolik mladší ženskou?
@Sworley píše:Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky.
@Anonymní píše:…tak třeba je dcera na starší…taky jsem na starší a naši taky pokaždý vyváděli…začla jsem randit taky tak nějak v 18 letech.. odehnali jednoho a ja si našla jineho - zas o 20 let staršího…
Dobrý den, máme s manželem problém. Naše dcera už od mala jezdí na koni. Přestěhovali jsme se a ona už půl roku chodí jezdit k jednomu trenérovi. Jí je 17 a jemu je asi 35. Když jel manžel dceru minulý týden vyzvednout tak viděl jak se ten chlap líbá s naší holčičkou. Měl chuť mu rozbít hubu, ale udržel se. Seřval ho, sbalil dceru a odvezl ji domu. Doma mi to řekl a dceři řekl, že už tam chodit jezdit nebude a že nechce aby se s nim stýkala. No byla z toho strašná scéna a od tý doby s náma dcera nemluví. S tím trenérem prý chodí a milujou seJsme zoufalí a nevíme co s tím, on ji úplně zblbnul.
@axelina píše: …tak třeba je dcera na starší…taky jsem na starší a naši taky pokaždý vyváděli…začla jsem randit taky tak nějak v 18 letech.. odehnali jednoho a ja si našla jineho - zas o 20 let staršího…měla jsem celkem 4 „dědky“ a s tím poslednim o 25 let starším žiju 7 let a máme 2 děti… to byl pro rodiče asi největší šok protože to byl jejich kamarád ktereho navíc neměli moc rádi
Jsi divná. Asi nějaký problémy s tatou v dětství ne…
Holky by se měli prodávat na burze aspoň by ty peníze minimalizovaly trápení co pak způsobí…
@Delaltctrl cože?? ja jsem tvuj přispěvek nějak nepochopila…?? proč a jake holky by se měly prodávat na burze?? jake trápení? s rodiči mám docela standardní vztah ale prostě s vrstevníkama jsem si nikdy neměla co říct… ted ve 40 už je to lepší…se to dorovnává…možná na starý kolena jeste budu na zajíčky ![]()
@axelina píše:
@Delaltctrl cože?? ja jsem tvuj přispěvek nějak nepochopila…?? proč a jake holky by se měly prodávat na burze?? jake trápení? s rodiči mám docela standardní vztah ale prostě s vrstevníkama jsem si nikdy neměla co říct… ted ve 40 už je to lepší…se to dorovnává…možná na starý kolena jeste budu na zajíčky
prosím tě to mi řekni, je ti 40, takže jsi jak já, a máš doma chlapa 65 let, takže staršího, než je můj otec, a on je prostě pětašedesátník, sice duchem si hraje na mladého, ale prostě je to pětašedesátník. To ti ten rozdíl nevadí ani teď?