Dcera chodí se svým trenérem.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21347
22.12.18 17:47
@terinka4444 píše:
chce se mi napsat, třeba jí učil jezdit na koníčka :mrgreen: pardon, asi nemístné

Taky mne to napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.12.18 17:50
@KalamityJohn píše:
Trenerovi bych rozbil drzku, ma ji ucit jezdit na koni a soustani si nechat jinam.Chlap 35 nema co motat hlavu hloupe sedmnactce.

A ona má mít rozum a říct mu ne. Ale když ji to nikdo nenaučil… A žije nejspíš v rozpadl rodině, tak proc by to řešila a bála se rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.18 17:56
@Delaltctrl píše:
A ona má mít rozum a říct mu ne. Ale když ji to nikdo nenaučil… A žije nejspíš v rozpadl rodině, tak proc by to řešila a bála se rozchodu.

jo, kéž by všechny 17leté žáby měly rozum, to by bylo naprosto super. Hlavně pro jejich rodiče a jejich budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
22.12.18 17:59
@Delaltctrl píše:

Chlap dvakrat tak starej a v pozici autority ma nepopiratelnou vyhodu, je lehky se do nej zblaznit, ale jenom divnej vosoust toho vyuzije.

Ja se tady nedavno nekde vykecaval - uci jsem Karate a mel tam hromadu vysokoskolacek z VSE Praha, tam by bylo fakt jednoduchy zalovit, ale ja jsem holt takovej skaut - nebo pitomec, dle uhlu pohledu :mrgreen: - kterej by si to nikdy nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32682
22.12.18 18:09
@Delaltctrl píše:

Jasný, zakladatelky manžel málem rozbil trenérovi ústa,ale holka je z rozpadlý rodiny. :roll:
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 18:12

No, známý ve svých 34 letech vyměnil holčinu o pár let mladší za 17-ti letou slečnu. Nutno podotknout, že na 34 nevypadá (až na to že už má dost prořídlé vlasy) a rozhodně se tak nechová a už vůbec tak nesmýšlí :-) Ona se k němu hned přistěhovala… A jsou spolu už asi dva roky, tak jsme zvědaví…

• Citovat
  • Upravit
2013
22.12.18 18:19
@terinka4444 píše:
jo, kéž by všechny 17leté žáby měly rozum, to by bylo naprosto super. Hlavně pro jejich rodiče a jejich budoucnost.

Právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.12.18 18:21
@Sworley píše:
Jasný, zakladatelky manžel málem rozbil trenérovi ústa,ale holka je z rozpadlý rodiny. :roll:
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví. :roll:

Kazdej chlap, když vidí mladý maso si chce zapichat, ale je na ty ženský aby umělá říct ne… Ona si pos.ere život a její rodiče to odser.. ou taky. Takže je to na nich. On ne, on bude mít mladý maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.12.18 18:36
@Sworley píše:
Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky. Ale ten nemaj kolikrát chlapi mnohem starší,že,stačí si přečíst některé zdejší experty,tak co se člověk vlastně diví. :roll:

Ale ten chlap tim jenom získá, tak proč by to dělal jinak. Problém to je jen pro tu holku a její příbuzný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.12.18 18:37
@KalamityJohn píše:
Chlap dvakrat tak starej a v pozici autority ma nepopiratelnou vyhodu, je lehky se do nej zblaznit, ale jenom divnej vosoust toho vyuzije.Ja se tady nedavno nekde vykecaval - uci jsem Karate a mel tam hromadu vysokoskolacek z VSE Praha, tam by bylo fakt jednoduchy zalovit, ale ja jsem holt takovej skaut - nebo pitomec, dle uhlu pohledu :mrgreen: - kterej by si to nikdy nedovolil.

Karel Gott je taky vosoust? Když má o tolik mladší ženskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21347
22.12.18 18:38
@Sworley píše:Předevšim by měl mít rozum v těch letech už ten týpek a neoblbovat pubertální holky.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.12.18 18:43
@Anonymní píše:
Dobrý den, máme s manželem problém. Naše dcera už od mala jezdí na koni. Přestěhovali jsme se a ona už půl roku chodí jezdit k jednomu trenérovi. Jí je 17 a jemu je asi 35. Když jel manžel dceru minulý týden vyzvednout tak viděl jak se ten chlap líbá s naší holčičkou. Měl chuť mu rozbít hubu, ale udržel se. Seřval ho, sbalil dceru a odvezl ji domu. Doma mi to řekl a dceři řekl, že už tam chodit jezdit nebude a že nechce aby se s nim stýkala. No byla z toho strašná scéna a od tý doby s náma dcera nemluví. S tím trenérem prý chodí a milujou se :zed: Jsme zoufalí a nevíme co s tím, on ji úplně zblbnul.
…tak třeba je dcera na starší…taky jsem na starší a naši taky pokaždý vyváděli…začla jsem randit taky tak nějak v 18 letech.. odehnali jednoho a ja si našla jineho - zas o 20 let staršího… :mrgreen: měla jsem celkem 4 „dědky“ a s tím poslednim o 25 let starším žiju 7 let a máme 2 děti… to byl pro rodiče asi největší šok protože to byl jejich kamarád ktereho navíc neměli moc rádi :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2013
22.12.18 19:35
@axelina píše: …tak třeba je dcera na starší…taky jsem na starší a naši taky pokaždý vyváděli…začla jsem randit taky tak nějak v 18 letech.. odehnali jednoho a ja si našla jineho - zas o 20 let staršího… :mrgreen: měla jsem celkem 4 „dědky“ a s tím poslednim o 25 let starším žiju 7 let a máme 2 děti… to byl pro rodiče asi největší šok protože to byl jejich kamarád ktereho navíc neměli moc rádi :mrgreen:

Jsi divná. Asi nějaký problémy s tatou v dětství ne…

Holky by se měli prodávat na burze aspoň by ty peníze minimalizovaly trápení co pak způsobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
22.12.18 21:16

@Delaltctrl cože?? ja jsem tvuj přispěvek nějak nepochopila…?? proč a jake holky by se měly prodávat na burze?? jake trápení? s rodiči mám docela standardní vztah ale prostě s vrstevníkama jsem si nikdy neměla co říct… ted ve 40 už je to lepší…se to dorovnává…možná na starý kolena jeste budu na zajíčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.18 22:30
@axelina píše:
@Delaltctrl cože?? ja jsem tvuj přispěvek nějak nepochopila…?? proč a jake holky by se měly prodávat na burze?? jake trápení? s rodiči mám docela standardní vztah ale prostě s vrstevníkama jsem si nikdy neměla co říct… ted ve 40 už je to lepší…se to dorovnává…možná na starý kolena jeste budu na zajíčky :mrgreen:

prosím tě to mi řekni, je ti 40, takže jsi jak já, a máš doma chlapa 65 let, takže staršího, než je můj otec, a on je prostě pětašedesátník, sice duchem si hraje na mladého, ale prostě je to pětašedesátník. To ti ten rozdíl nevadí ani teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí