Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedá mi to nereagovat. Taky mám ctyrletou holčicku, a samozřejmě děti si někdy vymýšlí, stejně by mě ale nenapadlo něco takového nevěřit! Stoprocentně bych vyhledala s malou psychologa… na tom co říká muže byt i jen trochu pravdy a nevěřit ji by mohla byt hrozná chyba. Nějaký podezření asi máš, takže určitě řešit dál!
Píšeš že když manžel přijde domů tak mala za ním běží a objímá ho. Já si myslím, že kdyby ji opravdu zneužíval, straní se mu a už vůbec by se s ním neobjimala…myslim, že si ji to nasadila do hlavy ty. ![]()
Neuvedla jsi tu, jaké videa ji ukazuje…
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dceru 4roky má nejspo ADHD, celkem často svádí věci na tatínka, třeba kdo pomaloval zeď ATP.. jenomže když ji párkrát hlídal, tak mi řekla že jí sahá tam a tam, a ukazuje ji videa atak. Zní to hrozně, už dlouhou dobu ho atakuju s tím, co mi vykládá, dokonce jsem to řešila i s rodinou, on samozřejmě říká, že jí to do hlavy dávám já…je pravda že mám pár špatných zkušeností a možná sem se někdy špatně zeptalaona je už od malá trochu jiná než ostatní, takže je to s ní těžký.. prostě jednou řekne že je to pravda, a pak že lhala.. když mi tohle řekne tak se spolu nebavime s otcem a ona se s ním nebaví taky.. nebo spíš když je pryč říká, jak je zlej jak se s ním nekamarádí a pak když přijde běží za ním a objímá ho. Přemýšlím kam s ní mám jít, aby mi řekli jestli lže nebo ne. Teď jsme na tom tak, že tatínek od nás odchází. Má toho prý plný zuby, že za vše můžu já. Jenomže já vím jak to na světě chodí, co jsou chlapi zač a nemůžu dělat že nic, protože co když je to pravda… Jsem na tom taky psychicky špatně. Když sem ji dala otázku třeba sahal si na pindíka atak tak řekla vždy že jo. Ale když se on třeba prevlika a je v trenkach tak v životě se tam ani nepodívala, žádnej náznak ničeho. otázka zní je možný aby si to dítě vymyslelo.. poradi mi v ppp? Nebo kam s ní jít, nechci aby ho nedejboze falešně obvinili.. omlouvám se za hrozny chaoz. Ale takový chaoz mám i v hlavě.
Neptala bych se tak malého dítěte - vždy ti řekne ano. Pobízíš v něm tu myšlenku. Nicméně bych si tak jistá nebyla a ač je to hnus… zapojila bych tajnou kameru - pro klid duše.
@Liška2014 píše:
@EvkaPros není malé…v tomto věku už umí rozlišit.
Tak jste si teď odpověděla, komu tím pádem věřit ![]()