Dcera se mi svěřila, ale mě se to nezdá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
20.9.20 10:38

OT - nechápu, jakou roli v tom hraje ten proces vzniku dcery :think:… Proč měla zakladatelka potřebu to zmiňovat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8149
20.9.20 10:43

V takovým případě je potřeba věřit dceři.
Ale nějak tomu ale nevěřím. Zakladatelka se ptá na jednu věc a píše okolo toho většinu věcí, které se toho vůbec netýkají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38279
20.9.20 10:45
@Malaga píše:
OT - nechápu, jakou roli v tom hraje ten proces vzniku dcery :think:… Proč měla zakladatelka potřebu to zmiňovat… :nevim:
:mavam: Třeba se potřebovala se někomu svěřit? :think: :nevim:
Dcera by měla sdělit i podrobnosti, z toho může zakladatelka usoudit, k čemu že vlastně došlo / nedošlo. O gynekologii už mluvily jiné.
A pak bych si ve třech sednul a položil karty na stůl a uvidí.
V takové situaci se fixluje těžko. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.20 10:46

Jinak kdyby si dcera vymýšlela, tak už by se asi začala cukat před tou návštěvou na gyndě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.20 10:48
@M_Vladim píše: :mavam: Třeba se potřebovala se někomu svěřit? :think: :nevim:
Dcera by měla sdělit i podrobnosti, z toho může zakladatelka usoudit, k čemu že vlastně došlo / nedošlo. O gynekologii už mluvily jiné.
A pak bych si ve třech sednul a položil karty na stůl a uvidí.
V takové situaci se fixluje těžko. :think:

Svěřit s tím, že se vyspala s náhodnou známostí z diskotéky? Pořád nevidím tu souvislost s tím, že dcera jejího partnera obvinila že zneužití… možná jako úvod do situace, že si holky se sexem moc hlavu nelámou? Jako fakt tomu nerozumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
373
20.9.20 10:51

Není normální se v takové situaci ptát cizích lidí na internetu, protože tobě se to nezdá. Je to nejhorší věc co se dítěti může stát. Hned bych s ní šla k lékaři, ne kvůli pochybnostem, ale důkazům. Tohle si nikdo normální nevymyslí. Ale je pravda, že je i dost divný, že ti někdo potvrdil těhotenství ve 2 týdnu, takže předpokládám že jsi troll. Pokud jsi, tak si nafackuj, vymýšlet si takový věci je úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38279
20.9.20 10:57
@Malaga píše:
Svěřit s tím, že se vyspala s náhodnou známostí z diskotéky? Pořád nevidím tu souvislost s tím, že dcera jejího partnera obvinila že zneužití… možná jako úvod do situace, že si holky se sexem moc hlavu nelámou? Jako fakt tomu nerozumim…

Já samozřejmě nevím, ale připadá mi to jako náhlý velký tlak na psychiku, tam je ten styčný bod. :think:
Tak to potřebuje trochu probrat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
20.9.20 11:03

Myslím, že je to další troll. Nedovedu si představit po tomto sdělení, že někdo příčetný sedne k počítači a řeší to na netu. Mě osobně nepřijde normální, že by si tohle dcera vymyslela, jestli ano, je to blbý a je něco špatně, každopádně bych to hned řešil a ne přemýšlel, jestli věřit nebo nevěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.9.20 11:06

No jo, bezmezně věřit a hlásit na PČR. No co, kdyby to pravda nebyla v nejhorším případě bude muset chlap do konce života žít s nálepkou sexuálního agresora a bude mít zničeny život. Pohoda. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38279
20.9.20 11:10

… Vzpomněl jsem si na film Veselé velikonoce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.9.20 11:11
@Tomáš916 píše:
Myslím, že je to další troll. Nedovedu si představit po tomto sdělení, že někdo příčetný sedne k počítači a řeší to na netu. Mě osobně nepřijde normální, že by si tohle dcera vymyslela, jestli ano, je to blbý a je něco špatně, každopádně bych to hned řešil a ne přemýšlel, jestli věřit nebo nevěřit.

Já si zase dovedu představit živě. Máš potřebu to s někým probrat, zeptat se co dělat a jak by se k tomu postavili ostatní. Potřebuješ si utřídit myšlenky. Komu se s tím půjdeš svěřit v reálu? Domovní důvěrnici?

• Citovat
  • Upravit
7296
20.9.20 11:33

@Tomáš916 Na jednu stranu máte pravdu a chápu, jak to myslíte, ale tak třeba neví, co má dělat, ono je to těžký a špatný krok může všechno pokazit. Může na ní uhodit, že to je velice závažný, říct jí že půjdou k doktorovi a na policajty, znova se jí zeptat, jestli je to opravdu pravda, jenze co když raději řekne, že ne a přitom to pravda je, ale vyděsí se toho co by ji čekalo, tak si vymysli, že si to vymyslela a takový strašný trauma si ponese v sobě, nedej bože se to může opakovat, zakladatelka, kdykoliv opustí byt, bude nervózní a bude jí to hlodat, co když je to přece jen pravda. Když uhodí na toho přítele hned, zase, co když to pravda není a ten tu holku začne nesnášet a třeba fungující vztah a rodina půjde do kopru, kvůli tomu, že si to holka vymyslela. Ale zase máte recht, že proč by si to vymyslela, to by ho musela fakt nesnášet. Což je zas ale taky možný, je rozdíl nějakého strejdu vidět na víkend, jet na výlet a něco jiného je skutečnost zr6v tomhle věku s nima najednou bydlí. Třeba jí vadí jen tohle, prudil jí ať jde třeba spát, tak si řekla že bude fajn se ho zbavit. Neříkám, že je to správné, ale možný je všechno, takže se nedivím, že někdo neví co dělat, každé řešení může být svym způsobem špatně, souhlasím ale, že se to musí řešit a nejhorší je to nechat být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
20.9.20 11:37
@Alriga píše:
Vždyť je to další troll. Vy byste v takové situaci sedly/i k pc a konzultovaly/i e-mimino?

Bohužel věřím, že i takové maminky některé jsou. Znáte to nechtějí přijít o chlapa, apod.
Osobně si ale taky myslím, že je to Troll.

Příspěvek upraven 20.09.20 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.9.20 11:43
@Anonymní píše:
Ahoj omlouvám se za anonym ale to určitě pochopíte
Takže když jsem byla už dospělá a těsně před maturitou tak jsem zašla na diskotéku a poznala jsem tam kluka a po 3 týdnech jsem se dozvěděla že jsem ve 2 týdnu přemýslela jsem jestli si ji nechám nebo ne a nakonec jsem si řekla že jo a teď mám 12 letou dceru a s ní i přítele se kterým jsem už více jak 2 roky a 4 týdny zpátky se k nám nastěhoval aby mi pomohl s derou protože já dělám 12 hodinové směny a když jsem velmi zřídka ale měla noční musela jet k babičce protoze sama doma přes noc byt do 15 nemůže ale babička bydlí více jak 80 km od nás takže to neměla dcera lehký a přítel mi nabidnul pomoc a já ji přijala s tím že oni dva si parádně sedli tak jsem po několika dnech co spolu bydlí řekla v práci že bych mohla mít i noční a dnes jsem se vrátila z noční domů a dcera mi řekla že ji přítel zneužil. Vůbec jsem nevěděla co dělat, jak dál…nezdá se mi to… Jak by jste reagovali vy na mém místě???

Vis, co je zajímavé na druhém tydnu těhotenství? :mrgreen: Že v tu dobu vůbec není žena těhotná :mrgreen: Divné že :mrgreen:

Jak je to možné každá dospělá žena ví, ale ty si to můžeš nastudovat na internetu. Nápověda… Koukni, jak se počítají týdny těhotenství. Nápověda II… Koukni, jak funguje ovulační cyklus.

Takže je celkem zjevne, že jsi chlap, nebo hodně mladá dívka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
20.9.20 11:47

Já bych verila svy dceri. Jela bych s ni na gyndu a podle vysledku se muze resit dal. Kdyz to bude ta horsi varianta, tak se stavit po ceste jeste na PČR a podat TO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí