Dcera se mi svěřila, ale mě se to nezdá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12007
20.9.20 11:54

Je ti přednější dítě nebo klobása mezi nohama? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
20.9.20 15:47
@Bábrdl píše:
Vis, co je zajímavé na druhém tydnu těhotenství? :mrgreen: Že v tu dobu vůbec není žena těhotná :mrgreen: Divné že :mrgreen:

Jak je to možné každá dospělá žena ví, ale ty si to můžeš nastudovat na internetu. Nápověda… Koukni, jak se počítají týdny těhotenství. Nápověda II… Koukni, jak funguje ovulační cyklus.

Takže je celkem zjevne, že jsi chlap, nebo hodně mladá dívka :mrgreen:

Tak tímhle bych si tak jistá nebyla. Na miminu zase nejsem roky a nespočítala bych, kolikrát se přesně na tohle ženské ptaly a nebyly schopné to pochopit. Já taky o počítání TT do svého prvního těhotenství ve 29 letech nic nevěděla. Neměla jsem důvod to studovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.9.20 15:28
@Bábrdl píše:
Vis, co je zajímavé na druhém tydnu těhotenství? :mrgreen: Že v tu dobu vůbec není žena těhotná :mrgreen: Divné že :mrgreen:

Jak je to možné každá dospělá žena ví, ale ty si to můžeš nastudovat na internetu. Nápověda… Koukni, jak se počítají týdny těhotenství. Nápověda II… Koukni, jak funguje ovulační cyklus.

Já myslim, že dřív se těhotenství takhle ujetě (že první 2 týdny žena těhotná vůbec neni), nepočítalo. Nebo aspoň mojí mámě jsem to musela vysvětlovat, jak to s těma týdnama je - a je to inteligentní vzdělaná osoba, která sama má děti. Přišlo jí to divný, tak předpokládam, že generaci přede mnou se to tak ještě nepočítalo (je mi přes 30). Posledních 10 let to tak je, to vim. Ale jak před těma 13 lety, co byla těhotná zakl.,netušim. Taky tim mohla myslet, že byla těhotná 2 týdny. Pořád se to tak často používá. Ale tim se nijak nepřu o pravdivosti příběhu. Zápletka a postoj zakl. úplně důvěryhodně nepůsobí. Jen to počítání tt mi na tom prijde to nejmenší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2924
21.9.20 15:44
@Lekninka91 píše:
Je ti přednější dítě nebo klobása mezi nohama? :think:

Zakladatelka o dceři v podstatě nic nenapsala. Zas kdyby byla nějakej spratek, co s lidma manipuluje a vymyslela si to, tak slepě jí věřit by nebylo dobrý pro naprosto nikoho, dokonce ani ji samotnou (z hlediska budoucího chováni, kdyby zjistila, že jí všechno projde a dosáhne, čeho chce). O tom, co by způsobily jemu, ani nemluvě. Takže bych řekla, ze to chce zjistit podrobnosti, dceru se zatim ještě přítelem oddělit a zjišťovat a zjišťovat. Dost rozhodujicí roli podle mne hraje charakter/chování tý holky. Jestli je to hodná, rozumná, bezproblémová holka nebo problémovej spratek, kterej nemá problémy s lhanin. Já mam třeba 2 děti. Jednomu se dá 100% věřit. To co řekne, t prostě platí. Druhý je menší a to je potřeba brát ještě trochu s rezervou, myslim, že občas i trochu fantazíruje. Ale spousta puberťáků na mne působí jako takový egoistický spratci snažící si vynutit si, aby všechno bylo podle nich, že těm bych třeba nevěřila ani nos mezi očima… A o tom, jaká dcera je (a jak je na tom s pravdomluvností), zakl. nenapsala ani čárku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
30.9.20 22:36
@Anonymní píše:
Kdyz se moji rodice rozvedli, bylo mi 14, mama si nasla pritele, po roce jsem se k nemu nastehovali… Jednou v noci jsem sla na wc a zrovna tam byl on, znate to, jedine wc v dome… Cekala jsem a on pak vylezl, trosku priopily, povidal mi ja jsem hezka, jak ma rad moji mamu, ale ze ona mu urcite s nekym zahyba a ze potrebuje utesit, atlacil me ke zdi, koleno mezi nohy a strcil mi jazyk do pusy. Uz ani nevim jak jsem se ubranilanebo jestli jsem ho omrzela, detaily jsou uz rozmazane. Kazdopodne rano, kdyz odesel do prace jsem se sverila mame, sbalili jsme se a ten den odesly… Moje mama neni dokonala, ma spoustu chyb a udelala v zivote spoustu chyb ale v tomhle se zachovala spravne. Verila mi. Cele to trvalo jeste rok nez jsme se od nej oprostili. A do ted (uz je mi pres 40) se nelibam, jen se sebezaprenim…
Kdyby se me nekdo zeptal, rekla bych, ze jsem byla zneuzita, sexualne, prestoze k aktu nedoslo a na gynde by nic nenasli… Mela jsem to stesti, ze mi mama verila a na zadnou potupnou navstevu gyndy me netahla…

Jak ‘netahla na potupnou navstevu gyndy’? To je normalni postup prece, ne proto aby matka zjistila jestli dcera nelze. U tebe nastesti nedoslo ke styku, ale pri znasilneni se na gyndu musi, aby odebrali vzorky atd., to je prvni kam te policie posle, proto se ani nema do sprchy atd.
Takze okamzite bych volala na policii jako prvni, na miste zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
30.9.20 22:41
@e-Surfařka píše:
Já myslim, že dřív se těhotenství takhle ujetě (že první 2 týdny žena těhotná vůbec neni), nepočítalo. Nebo aspoň mojí mámě jsem to musela vysvětlovat, jak to s těma týdnama je - a je to inteligentní vzdělaná osoba, která sama má děti. Přišlo jí to divný, tak předpokládam, že generaci přede mnou se to tak ještě nepočítalo (je mi přes 30). Posledních 10 let to tak je, to vim. Ale jak před těma 13 lety, co byla těhotná zakl.,netušim. Taky tim mohla myslet, že byla těhotná 2 týdny. Pořád se to tak často používá. Ale tim se nijak nepřu o pravdivosti příběhu. Zápletka a postoj zakl. úplně důvěryhodně nepůsobí. Jen to počítání tt mi na tom prijde to nejmenší ;)

No ale vzdy se to pocitalo od posledni MS, ne? A prave ze v dobe, kdy nebyly ultrazvuky, by ji nikdy nerekli, ze je ve 2tt ale minimalne ve 4tt kdyz prisla se spozdenou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.9.20 22:52
@Bábrdl píše:

tak zakl. (pokud to není troll) zjevně nebude žádná myslivna, spíš člověk prostého uvažování. Pokud byla těhotná jen jednou a to před těmi 12 lety, může už ty výpočty zapomenout.
Tohle je sice jiná situace, ale živě si vybavuju, jak jsem se coby mladá prvotěhule dohadovala po sotva zaschlém +testu s gyndařem, že určitě nemůžu být už v pátém týdnu, když mám teprve tři dny zpoždění :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí