Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V pohodě, dnes bylo 7+.
Jinak dceři vysvětli, že jestli si myslí, že klofne nějakýho hezouna, když bude mít zkažený zuby, tak se šeredně mýlí.
To by mohlo pomoct.
@Bábrdl píše:
Já bych onemocněla jen z toho, kdybych na to mysela
Lidi jsou různí.Zakladatelka u dcery uvidí.
Je možnost i horečky?
@Nikisek99 píše:
Je možnost i horečky?
Nejsi ty ta dcera?
Zkus použít to, co máš v hlavě. ![]()
@Svistice píše:
Nejsi ty ta dcera?
Zkus použít to, co máš v hlavě.
Ne nejsem TA dcera. Už vím že může
@Nikisek99 píše:
Je možnost i horečky?
Horečka je reakce těla na infekci. Spustí ji imunitní systém, aby zpomalil množení patogenu. Někdo horečkuje furt, jiní výjimečně, oba mohou mít stejnou nemoc. ![]()
@Svistice píše:
Nejsi ty ta dcera?
Zkus použít to, co máš v hlavě.
Ano, taky to na mě působí jako někdo, kdo se snaží vyvolat si z nějakého důvodu zvýšenou teplotu/horečku. ![]()
Že ty seš druh člověka co ma hlavu jen na to, aby mu nepršelo do krku, jinak si tvůj dotaz neumím vysvětlit.
Doporucuji si přečíst zakladatelky diskuse - dcera je nevychovana a nejen u zubare dela scény, mam pocit, ze i zakladatelka psala, ze dcera dala facku dospele sousedce…
Proste zlaticko no…
Nečte náhodou Lenku lanczovou? Tam to myslím v jedné knížce bylo ![]()
@Nikisek99 píše:
Dobrý den, já bych tu mojí pubertální dceru už vážně zabila! Dcera si šla dát sprchu, a pak šla na balkón na kterém jsem ji načapala tak po 10 min co vylezla ze sprchy… Byla tam v kratasech a triku.
Může onemocnět? Rýma, kašel nebo horečka?
Proč by měla?
Spis neonemocni. Mamka mi vykladala, co vse v puberte delala, aby nemusela na intr, a vysledkem byla jen skvela imunita
.
@Hanka1 píše:
Doporucuji si přečíst zakladatelky diskuse - dcera je nevychovana a nejen u zubare dela scény, mam pocit, ze i zakladatelka psala, ze dcera dala facku dospele sousedce…
Proste zlaticko no…
Diskuze o nějaké sousedce moje není
Stejně tady řešíš kraviny. Před tím že dcera je při distanční výuce v posteli teď chodí na balkon po sprše, řešíš její antikoncepci a to docela brzo, co z tebe vyleze příště?