Dcera si na tábor bere sexy prádlo. Zakázat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15503
6.7.18 13:08

Pod názvem diskuze jsem si představila minimálně podvazky :lol: Tanga nemusí být nutně sexy :lol: Nosí se běžně už víc jak 25let,vůbec bych to neřešila a nechala dceru ať si vezme kalhotky jaké chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.7.18 13:11
@warita píše:
to se slysi tak nejak v obchode. Kdysy byly k sehnani snad jenom tanga. Kam oko dohledlo, same tanga.Diky bohu to uz vyslo z mody a prevladaji normalni strihy.

Tezko rict,ja mam kolem sebe lidi co ty tangace stale jenom nosej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
6.7.18 13:21
@Dojcanis píše:
Tezko rict,ja mam kolem sebe lidi co ty tangace stale jenom nosej :lol:

jo, verim tomu. Ona ta generace, ktera nosila jenom tanga, protoze to bylo IN a nic jineho se sehnat nedalo, to ma v oblibe. Mam rikala, ze ma v praci o generaci mladsi kolegyne, ktere taky nenosi nic jineho a strasne si na tom zakladaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.7.18 13:29
@Dojcanis píše:
Tezko rict,ja mam kolem sebe lidi co ty tangace stale jenom nosej :lol:

Hlavně to nepřestaňte nosit. Tanga na pěkným zadečku to je boží zázrak :)

Doplňují: nevykám - nemyslím zrovna tebe ale ženy všeobecně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.7.18 13:46
@Prof. Farnsworth píše:
Hlavně to nepřestaňte nosit. Tanga na pěkným zadečku to je boží zázrak :)Doplňují: nevykám - nemyslím zrovna tebe ale ženy všeobecně…

Je mi to jasný a souhlasím :jazyk: upřímně nechápu tlustý ženský,co to nosej.To se trošku kříží :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
6.7.18 13:56

@Adriana35 Osobne bych se ji nezminovala, ze jsi kalhotky nasla, protoze to muze brat tak, ze ses ji hrabala ve vecech a to by nemuselo byt ohledne vasi duvery dobre. nejak bych ji to asi nerozmlouvala. Rekla bych ze takove kalhotky nosi i holky ve skupine a proto je ma taky a nechce vypadat blbe v klasickzch kalhotkach, dnesni mladez umi byt kruta, kdyz nedrzis krok si myslim. Nerekla bych ze jde o svadeni, ale spise o to udrzet krok s holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.7.18 13:56
@Dojcanis píše:
Je mi to jasný a souhlasím :jazyk: upřímně nechápu tlustý ženský,co to nosej.To se trošku kříží :poblion:

Oblečení musí vždy odpovídat postavě. Ono takový elesťáky na 120 kilový slečně, to je taky o život jít za ní po ulici… Problém je, že takový se nedají obejít, na to by člověk potřeboval pas, protože dřív než v Bělorusku to nevytočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.7.18 14:03
@Prof. Farnsworth píše:
Oblečení musí vždy odpovídat postavě. Ono takový elesťáky na 120 kilový slečně, to je taky o život jít za ní po ulici… Problém je, že takový se nedají obejít, na to by člověk potřeboval pas, protože dřív než v Bělorusku to nevytočí :mrgreen:

Je to tak :lol: za takovyma kraskama se otocim i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
6.7.18 17:46
@Nowuka2 píše:
Třeba mýho chlapa naprosto odrovnají pěkně střižené krajkové brazilky, než tangáče říznutý mezi půlkama :lol: :mrgreen:

Jo, brazilky na hubené holce vypadají taky dobře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.18 17:49

A co nosi tlusté ženy? Troufaj si taky na tangace,brazilky,krajky? Nebo klasik bombardéry?

• Citovat
  • Upravit
3662
6.7.18 17:49

Omylem sem klikla anonym :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.7.18 17:52
@Russet píše:
Jo, brazilky na hubené holce vypadají taky dobře 8)

moc dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.18 17:52
@Adriana35 píše:
Zdravím všechny maminky! Případně i ty, které jimi ještě nejsou :)
Dcera (14 let) chodí do kroužku disco dance a zítra odjíždí tak jako každý rok, na letní soustředění které pořádají. Probíhá v Jižních Čechách, vždycky se tam moc těší a jako obvykle ji pomáhám s balením, přeci jen potřebuje na 14 dní spoustu věcí. Včera když jsem ji přibalovala nějaké další věci do kufru, všimla jsem si, že v něm má už připravené mimo jiné kalhotky.. a to přesně dvoje na 14 dní. Zbytek jsou totiž tanga, o kterých jsem vůbec nevěděla, že je vlastní a které mají do funkčních kalhotek se svými třemi šňůrkami opravdu daleko. Nemám ve zvyku hrabat se ji ve věcech, ale tohle mě opravdu zarazilo. Kupovala jsem ji troje tanga širšího střihu, s obrázky a to na podzim. Vím, že po nich toužila, říkala, že je nosí holky ze školy na tělocvik, tak jsem ji chtěla udělat radost. Že si pořídila řadu dalších jsem doteď nevěděla a také nevím, co si počít. K čemu je potřebuje, zrovna na tábor? To tam chce někoho svádět? Já sama tento typ prádla nikdy neměla na sobě, ale nepřipadá mi to jako ideální prádlo na sport, nebo celodenní nošení.. Zatím jsem to nijak nekomentovala, jen mi to stále vrtá hlavou.. mám ji to nějak vymluvit? Mám se bát, že se tam chystá někoho svádět, nebo je to jen její pubertální rozmar a měla bych to přejít?

jdu dočíst, ale to je doteď nenosila anebo si je přepírala na tajňačku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
6.7.18 17:56

Já bych nezakazovala, nosila jsem ve 14ti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.7.18 17:56
@Anonymní píše:
A co nosi tlusté ženy? Troufaj si taky na tangace,brazilky,krajky? Nebo klasik bombardéry?

Bohužel troufaj :( Někdy mi přijde, že ty hezké jsou stydlivé a naopak.

Samozřejmě, ať si nosí kdo co chce. Když mám holku rád, tak přehlídku i nějaký to kilo a je pro mě sexy i tak, ale měly by mít lidi rozum a na veřejnosti nosit oblečení přiměřené jejich postavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí