Dcera u distanční výuky leží v posteli

48
27.1.21 08:32

Dcera u distanční výuky leží v posteli

Dobrý den mám problém s dcerou která chodí do 8.třídy, neustále je v posteli při distanční výuce.. Jak mám přesvědčit aby byla normálně u stolu. A je podle vás průměr 2,07 tedy 2,1 v pohodě či ne? Nemá žádnou 4 ani 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
27.1.21 08:37

V osmé třídě takový průměr mi v pořádku nepřijde. Ale toť jen můj názor.
Pokud se ti nelíbí, že se válí v posteli při výuce (což se ti nedivím), tak jí to zatrhni.
Asi nemají videohovory kvůli tomu, že se to seká, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81538
27.1.21 08:41
@Rachel_cz píše:
V osmé třídě takový průměr mi v pořádku nepřijde. Ale toť jen můj názor.
Pokud se ti nelíbí, že se válí v posteli při výuce (což se ti nedivím), tak jí to zatrhni.
Asi nemají videohovory kvůli tomu, že se to seká, viď?

Jo, tak já bych to měla naopak. Průměr přes dva, včetně všech výtvarek, těláků, kde je jednička zadara, mi nepřijde žádnej zázrak. Naopak by mi bilo fuk, že utoho leží v posteli. Já se zásadně učím v posteli, pokud to nevyžaduje nějaké rýsování apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
27.1.21 08:43

Blbý je, když se distanční výuka potká s akutní pubertou. Já ten svůj třináctiletý exemplář chci občas roztrhnout vejpůl, a ač teda vysvědčení žádná velká sláva, věřím, že to bude nakonec na třetím stupni ok. Jenže já za rok nemusím řešit přijímačky, což je hlavní směr, kterým ti budu radit…

Jaké má dcera - nebo vy - ambice? Pokud zvažujete nějakou slušnější střední školu, začala bych bít na poplach už teď (protože v covidu na ZŠ 2,1? - to fakt není dobrý), pokud je vám to fuk, tak bych asi byla benevolentnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 08:45

Také mám dítě v 8. třídě a dělá to stejně, jako i většina třídy. Učitelé nevyžadují a někteří sami ani nemají zaplé kamery. Mně se to teda moc nelíbí, druhé dítě je ve 4. třídě, tam jsou na kamerách všichni, včetně paní učitelky, působí to lépe. Ale jelikož obě děti mají průměr 1 a znalosti mají, tak to beru tak, že ty menší potřebují jiný přístup, než už puberťáci.

• Citovat
  • Upravit
Obara
27.1.21 08:51

Chudák dcera :roll: nemůže nikam chodit se bavit a ještě ke všemu buzerace od matky :zed: nech jí žít trochu…o co ti jde? Pokud se učí tak je snad jedno jestli u toho sedí nebo leží v posteli :pankac: a průměr je v pohodě nebo co je na průměru 2 špatně? Jako kdyby snad nějaký vysvědčení na základce, a ještě zvlášť teď kdy se ty výsledky ani snad nedají brát moc objektivně, někdy někoho zajímaly

• Citovat
  • Upravit
30492
27.1.21 08:53
@Lama Lama píše:
Jo, tak já bych to měla naopak. Průměr přes dva, včetně všech výtvarek, těláků, kde je jednička zadara, mi nepřijde žádnej zázrak. Naopak by mi bilo fuk, že utoho leží v posteli. Já se zásadně učím v posteli, pokud to nevyžaduje nějaké rýsování apod.

bilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
27.1.21 08:55

Průměr je v pohodě, pokud dále plánujete učňák. Jinak je potřeba, aby dcerka zabrala. Že je u distančky v posteli, to bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30492
27.1.21 08:55
@Anonymní píše:
Také mám dítě v 8. třídě a dělá to stejně, jako i většina třídy. Učitelé nevyžadují a někteří sami ani nemají zaplé kamery. Mně se to teda moc nelíbí, druhé dítě je ve 4. třídě, tam jsou na kamerách všichni, včetně paní učitelky, působí to lépe. Ale jelikož obě děti mají průměr 1 a znalosti mají, tak to beru tak, že ty menší potřebují jiný přístup, než už puberťáci.

Ono to bude asi tím, že čtvrťák si tu kameru na vyzvání zapne, ale osmák ne. Je to jeho právo ať se nám to líbí nebo nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
27.1.21 08:57

Spíš bych se zaměřila na známky..že u toho leží. By mi nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
27.1.21 08:59

@Nikisek99 naše děcka asi leží v posteli všechny.. Kluk tak taky začínal, ale teď se přestěhoval ke stolu, že ho z ležení bolí záda. Za mě průměr přes 2 je moc, ale kluk má celé roky prumer pod 1.3, takže asi tak. Jinak 9.trida

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
27.1.21 09:00

Za mě tedy průměr ok není, pokud nechce studovat nějaký učňák. Měla by zabrat. A to, že se učí v posteli z mého pohledu nevadí. Taky jsem se vždy učila všude možně jen ne u stolu a měla jsem průměr skoro čistou 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
27.1.21 09:00

Ja se taky ucim vleze. Kde je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
27.1.21 09:01

Ono asi tak nepůjde o průměr, ale o to kolik má trojek a z čeho a kam chce jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
27.1.21 09:03

Průměr nad 2 na ZŠ mi přijde dost, jinak jestli se jí takhle učí líp a nikdo jí nevidí, tak bych jí nechala i v tý posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí