Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Máme tatínka..Před manželem pejska nezlobí..
„Pejska nezlobí“…to není "zlobení, to je úmyslné ublizovani. Doporučuji Dcerušce nařezat a tobě poradu s psychologem.
@Della Street píše:
A co je jiného? Pětileté dítě, které záměrně ubližuje komukoli je hajzl.
Přesně tak ![]()
@Della Street píše:
Ja jsem teda nikdy o žádném diteti nerekla, ze je hajzl, je to drsny/
Stejne si myslim, ze tu nekdo trolli…
Příspěvek upraven 09.12.19 v 15:39
@Della Street píše:
Takové dítě je buď nevychované, nebo má nějaký problém, se kterým se musí pracovat. Pětileté dítě za to vlastně „nemůže“, nemá mantinely a návyky, které mu měli předat rodiče.
Ale tak silná slova jsou zbytečná.
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem teda nikdy o žádném diteti nerekla, ze je hajzl, je to drsny/
Stejne si myslim, ze tu nekdo trolli…Příspěvek upraven 09.12.19 v 15:39
Myslíš že trolí? Skoro se bojím že ne. Zažila jsem jak jedno nejmenované dítě zacházelo s křečkem takovým způsobem, že mu zlámalo nohy. Maminka jen konstatovala, že koupi jiného, však že prý stojí pár korun.
@_.Emilyyy píše:
LaPalomy prispevek byl miren na me..
Protoze ja jsem odpůrce fyzických trestu a snazim se resit vse domluvou.
Ale LaPaloma je zase naopak milovnící fyzických trestu…Ze mluvis o diteti jako o hajzlovi k tomu se radsi nevyjadruju
A mám jí nazývat milou holčičkou? Slušnou školkačkou? Milým dítkem???
Týrá zvíře a uvědomuje si to, to asi andílek nebude
@Anna766 píše:
Myslíš že trolí? Skoro se bojím že ne. Zažila jsem jak jedno nejmenované dítě zacházelo s křečkem takovým způsobem, že mu zlámalo nohy. Maminka jen konstatovala, že koupi jiného, však že prý stojí pár korun.
Propána! ![]()
@Žirafa 69 píše:
Propána!
Ne nebylo to u nás doma, nebyl to náš křeček ani naše ani nijak jinak příbuzné dítě. Jen jsem se k tomu přichomýtla.
Taky jsem žasla. Možná dnes už chlapeček láme nohy přítelkyni nebo manželce.
@Anna766 píše:
Mne se zda nejake nereálné..
Ale jestli je zakladatelky situace pravdivá, tak by me zajimalo, kde se v takovych malých detech bere tolik agrese a zla..Co budou delat az budou dospeli..
Prijde mi nepochopitelne, ze dite ktery rodice vychovaji s citem s laskou, ma takovéhle skarade chovani..
@_.Emilyyy píše:
Ale jestli je zakladatelky situace pravdivá, tak by me zajimalo, kde se v takovych malých detech bere tolik agrese a zla..Co budou delat az budou dospeli..Prijde mi nepochopitelne, ze dite ktery rodice vychovaji s citem s laskou, ma takovéhle skarade chovani..
Děti kterým se dovolí všechno, jenom se jim láskyplně domlouvá, rostou z nich zpovykani hajzlici, tak tam se takové chování objevit může.
Přijdeš mi jak z jiného světa.
@Anna766 píše:
Děti kterým se dovolí všechno, jenom se jim láskyplně domlouvá, rostou z nich zpovykani hajzlici, tak tam se takové chování objevit může.
Přijdeš mi jak z jiného světa.
Všechny matky hodných jedincku ti budou připadat jako z jiného svega ![]()
Kdybych měla jen jedine dítě, které by bylo hodne, myslím si, že bych psala dost podobně. ![]()
@Anna766 píše:
Ne nebylo to u nás doma, nebyl to náš křeček ani naše ani nijak jinak příbuzné dítě.Jen jsem se k tomu přichomýtla.
Taky jsem žasla. Možná dnes už chlapeček láme nohy přítelkyni nebo manželce.
To je mi jasný, mě to ani nenapadlo. ![]()
Ale už jen při té představě je mi zle.
@Anonymní píše:
@llidaChápeš, že dcera se kroutila, když jsem jí chtěla dát jednu na zadek. Tak mi řekni, jak jsem jí měla plesnout?
Před manželem psovi neubližuje jenom když jsem s ní s sama, protože on ji dal na zadek a dostal jí do polohy, aby se nekroutila..já takovou sílu nemám..
Ty nezvládneš pětileté dítě?? Co budeš dělat, až jí bude deset? Ten pes to taky nebude trpět donekonečna a bude průšvih. Chování tvé dcery je příšerné, něco s tím dělej a jen se nevymlouvej. V tomhle případě ale bohužel domluvy nestačí ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ale jestli je zakladatelky situace pravdivá, tak by me zajimalo, kde se v takovych malých detech bere tolik agrese a zla..Co budou delat az budou dospeli..Prijde mi nepochopitelne, ze dite ktery rodice vychovaji s citem s laskou, ma takovéhle skarade chovani..
„Škaredé chování“ mají hlavně děti, které jsou vychovávané nejednotně a bez hranic a mantinelů. S tím cit a láska nemají co do činění.