Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Enmamma píše:
Já si myslím, že má zájem, ale má ze setkání strach. Možná má nízké sebevědomí, možná si připadá ošklivá, tlustá, co já vím. Třeba se pletu.
no vidíš to, to je také možné, že objev zakladatele se bojí, dobrý postřeh ![]()
@Božislava píše:
Třeba to může dovést do finále, že na schůzku přijde převlečen za ženu.
Taky tipuji, že to bude škaredý chlap a nechce tu zábavu zkazit
![]()
@AloisR To by musel falšovat deset let historie na facebooku a plno reálných známých na instagramu a videohovory
![]()
@Callmemichael píše:
@AloisR To by musel falšovat deset let historie na facebooku a plno reálných známých na instagramu a videohovory![]()
No tak videohovory se falšují už celkem těžko.
Těžko říct, o co jí jde…
@Callmemichael dela si z tebe jen prde. l a dokazuje si, ze je chtena. To baby delaji a je potreba to rychle odfiltrovat. Hele kamo staci se ridit jednim pravidlem. Pokud, zena zajem ma, tak si vzdycky dokaze udelat cas. Ve zprave to poznas tak, ze pokud nemuze, nebo se ji to nehodi, tak vzdy ti navrhne jinaci den, nebo termin. Neco jako: Evo mas v utery cas? ze bychom si zasli na kafe. Odpoved: Bořku, v úterý se mi to nehodi, ale ve ctvrtek odpoledne bych se mohla na chvilku trhnout.Asi tak…
Jestli si ten co chce poslat kytku jako tajný ctitel a celé to se odehrává přes internet, tak zádrhel není v tém, že by s tebou manipulovala, ale protože se bojí odmítnutí, po té co jí uvidíš na živo.
Je si nesmírně nejistá sama sebou, svým vzhledem a předpokládá odmítnutí.
@Callmemichael píše:
@free333 A jak dlouho mám čekat než jí napíšu takovouhle zprávu? Tak 14 dní?
Protože teď posledně jsme v pondělí skončili na tom, že to zvažuje kvůli vzdálenosti, že je k tomu trochu skeptická a že uvidí.
Mám jí tak za těch 14 dní napsat, jestli se rozmyslela, nebo to mám už nechat vyšumět?![]()
Ať ti napíše konkrétně, kdy a kde se chce setkat. Pokud nic, už bych nereagovala.
Poslal bych ji do řiti. Vola by ze mě žádná pipka nedělala. Zcela upřímně tak jak to je. Kdyby chtěla, už dávno byste se procházeli kolem potůčku.
@Ou to nevím. Má plnej Instagram svých fotek. Jedině že by je tam přidávala proto, aby jí je ostatní lajkovali a zvyšovala si tím sebevědomí…
Čiže ty vieš určite ako vyzerá a mal by si záujem, ale ona sa vyhovára. Tak potom ťa len namotáva a zvyšuje si sebavedomie. Už by som sa jej neozvala, toto snáď nemáš zapotreby.
Přestaň jí psán/odepisovat. Buď už nenapíše (když nenapíšeš první ty) a nebo bude chvíli psát a pak se urazí - smíří se s tím, že je to.. telacko:)
@Callmemichael píše:
Ahoj ženy, jsem chlap a potřebuju ženskou radu. Řeším trápení s jednou holkou. Psali jsme si a já jsem ji pozval na rande. Ona pozvání přijala, že se domluvíme kdy a kde (jsem každý z jiného města). Ale když se máme domluvit na určitý termín, tak se začne vymlouvat - že má tohle to už domluvený a tady tohle najednou musí řešit atd.
Když jí na to napíšu že OK, vnímám to jako nezájem. Nic se neděje, přece se mnou nemusí nikam chodit a čau, začne „svatá trojice“:
1. „ne, tak to není (oslovení zdrobnělinou), to chápeš špatně“.
2. „To není nezájem, já vážně jít chci ale (doplň problém proč nemůže jít a že to přece není nezájem).“
3. Zakončené tím, že určitě půjdeme, že přece řekla ano a domluvíme se na jindy…Už mi připadá, že si ze mě dělá srandu, že jí lichotí, když si s ní píšu (což teď dost omezuju a víceméně veškerou komunikaci začíná ona, já jenom reaguju) nebo že jsem nějaká její náhradní varianta…
Znám, zažil jsem. Doteď to nechápu. Dokonce jsem tu holku znal osobně. Psala sama od sebe. Na dobré ráno, na dobrou noc. Psali jsme si o všem možném a bylo to fakt příjemný.
Taky neměla čas. Nikdy. A to jsem ji nechtěl ani prvoplánovitě sbalit. Jen se mi s ní hezky povídalo, tak jsem s ní chtěl trávit víc času.
Dokonce sama od sebe psala, že se těší, až toho bude mít v práci míň, abychom mohli zajít na kafe. Pak byla nemocná, pak samozřejmě zase neměla čas, protože se vrátila z nemocenské a v práci toho bylo moc… A pak měla dovolenou, ale trávila ji mimo město. A pak toho měla zase v práci hodně…
Zvláštní, že když šlo o setkání větší skupiny lidí, tak si čas našla. Na jedné takové akci jsme se omylem potkali. Vůbec se tam se mnou nebavila, ani se na mě nepodívala. Nechápal jsem, co se děje. Ale jen co jsem došel domů, už mi zase psala.
Po téhle zkušenosti jsem to s ní utnul. Jeden náš společný kamarád mi pak řekl, že on si s ní takhle psal čtvrt roku, než mu došlo, že to nemá cenu.
@Paskvill píše:Řídím se úplně stejným pravidlem. Žádnou nepřemlouvám, do ničeho nenutím. Když řekne, že nemá čas a nenavrhne sama jiný termín, beru to jako definitivní ne, a další setkání už nenavrhuju. Tyhle dětský hry nemám zapotřebí.
@Callmemichael dela si z tebe jen prde. l a dokazuje si, ze je chtena. To baby delaji a je potreba to rychle odfiltrovat. Hele kamo staci se ridit jednim pravidlem. Pokud, zena zajem ma, tak si vzdycky dokaze udelat cas. Ve zprave to poznas tak, ze pokud nemuze, nebo se ji to nehodi, tak vzdy ti navrhne jinaci den, nebo termin. Neco jako: Evo mas v utery cas? ze bychom si zasli na kafe. Odpoved: Bořku, v úterý se mi to nehodi, ale ve ctvrtek odpoledne bych se mohla na chvilku trhnout.Asi tak…
Už se mi sice takhle stalo, že mě holka řekla „ne“ a později jsem se dozvěděl, že to udělala jen proto, aby to nevypadalo, že je lehce k mání. A doufala, že jí budu přemlouvat, aby jí to dalo možnost, nechat se ode mě ukecat. Ale já ji dál nepřemlouval. A ona si to potom doma zdůvodnila tak, že jsem o ní neměl dostatečnej zájem, a tak už se ani neozvala.
Ale popravdě mě to ani nemrzí. Protože tyhle ty holky, co říkají ne, i když myslí ano, a ještě jsou na tebe naštvaný, že to nechápeš, opravdu nechceš mít doma.
Příspěvek upraven 26.04.19 v 12:00
Kdo chce, hledá důvody, kdo nechce, hledá výmluvy. Dej jí poslední šanci na schůzku a pokud se nechytí, dál s ní neztrácej čas. V krámu taky nestojíš na rohlíky frontu půl roku, buď Ti je donesou v dohledné době nebo se prostě sebereš a jdeš si pro jiné do jiného krámu.
@Tomkins přesně tak jak říkáš
Už delší dobu pozoruji že máme stejný názory ![]()