Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jepiceman píše: Více
No ta bude potreba, aby trochu zapomnela, jakej je on de.bil. ![]()
@Gerbera001 píše: Více
Tak samozřejmě občas sebereflexe zafunguje, páč někdy si baba uvědomí, že jinej by si ji nevzal… ![]()
@Anonymní píše: Více
Ano, tohle je na tom to nejhnusnější: že to všechno ještě obrací proti tobě a háže na tebe.
@Luboš P píše: Více
Blbě jsi to pochopil.
![]()
Nemyslela to tak, že by jela zakladatelka, její exmanžel, který by vařil, a současný přítel. Ale, že kdyby to bylo naopak, děti by byly chlapa, zatímco žena by jela bez nich, že by ten muž měl správně stát taky celou dovolenou u plotny.
V autě do Itálie by jeli čtyři, ne pět. ![]()
@stinga píše: Více
Aha, tak to jsem nepochopila.
To se omlouvám. ![]()
Edit: Jsi si tím jistá? ![]()
Příspěvek upraven 22.06.26 v 19:45
Nějak mi neleze do hlavy, co na něm bylo tak úžasného, že s ním zakladatelka byla 4 roky. A že ukázal až nyní.,
@884135 píše: Více
Je fakt, ze padlo x dotazu jestli by tohle byla prvni dovolena, a bez odpovedi ![]()
@884135 píše: Více
Zvláštní je, že na to neodpověděla, stejně jako na věk dětí, ale diskuze má 17 stran takže, úkol splněn ![]()
Příspěvek upraven 22.06.26 v 20:29
@Luboš P píše: Více
Pisatelka otočila scénář, ze by jela bezdětná žena s přítelem, co má 2 deti. Tak jsem se ptala, zda by se čekalo, že na dovolené bude vařit muž, o všechny věci včetně nákupu a zábavy se bude starat muž, zároveň se bude plnohodnotné věnovat dětem ( ona ne, to nejspíš jeji děti), a večer bude nadšená z milostných radovánek. Ona se bude rekreovat.
@Pidulka1991 píše: Více
divné je i to, že spolu jsou údajně 4 roky a teprve letos by měli jet na společnou dovolenou, zarazilo to tu víc lidí a odpověď také nepřišla
@Prelesta píše: Více
no já to pochopila jako ironii, protože někdo tam psal v příspěvku o otci dětí, přitom v diskusi o otce dětí vůbec nejde, tak že z tohío Luboš udělal vtip, že s nimi pojede i otec dětí, čili 5 lidí
@stinga píše: Více
Tak možná je jedna z těch rozumnějších a netahá hned chlapa k dětem.