Dělení nákladů na dovolenou s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9373
21.6.26 18:59
@Rosebery píše: Více

No, nevyšla by jí výhodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
21.6.26 19:00
@Anonymní píše: Více

Jasně, jeď do Turecka na all. Takhle budeš akorát s magorem, věčně stát u plotny a všechno přepočítávat.
Fakt byh nejela.
Pokud do něj nejsi nějak mega zabouchlá, řekla bych, že nejedu. Že se mi vyyplatí allinclusive v Turecku, kde si fakt odpočinu a nebudu za kuchařku a ještě za to vypláznu prachy a budu poslouchat kecy, co a kde jsme zaplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
21.6.26 19:02

Děláš si pr.del? :mrgreen: To je manipulátor jak hovado… Dochází ti, že s tímhle rozdělením 75:25 na tom vydělá hlavně ON?
Je to normální sprostá držgrešle a dokonce až vyžírka. Po 4 letech mi říct partner tohle, tak už není partner. Jak nějaký cizák, hnus.
A tyhle stesky chlapů, jak nechtějí dotovat cizí děti, chacha. Já vychovávám nevlastní 2 děti s přítelkyní a nikdy jsem takhle neuvažovala, to bych si přišla jak trapka. Nejsou to sice moje biologické děti, ale nejsou ani cizí. Jsou součástí mojí partnerky, mají mě rádi a já je. Tobě nevadí žít s vyžírkou, který nemá rád tvoje děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
21.6.26 19:02

Prosím tě, proč s ním jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40477
21.6.26 19:03

Nejspíš na tom chtěl vydělat…

Než se s ním táhnout autem a hádat o každou korunu bych letěla s dětmi sama na AI :)
Nebudeš muset vařit, řešit jídlo, hádat se s chlapem a děti si to bez něj víc užijí…

Tady není nad čím přemýšlet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3692
21.6.26 19:04

To má logiku. Proč by měl hradit věci Tvých dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3692
21.6.26 19:05
@Dahlia0409 píše: Více

Ať je zadotuje pokrevní otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
21.6.26 19:05

V tom případě není co řešit. Skrblík at si jede sám do Itálie. Ty si uzij s detma letecky, allin, nebudeš muset o dovolené stát u sporáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
21.6.26 19:06

Zakladatelko, vyser se na tuhle dovolenou a ideálně i na celou tuhle parodii na partnera, a jeď na tu all inclusive jen s dětmi. Užiješ si daleko víc. Věř mi, fakt :palec:

Příspěvek upraven 21.06.26 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3692
21.6.26 19:06

Tak jeď s dětmi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
21.6.26 19:07

Víš, ani by mi asi nevadilo, kdyby s tak dementním způsobem dovolené došel.
Ale to, když ty se ozveš, že bys to chtěla jinak a furt mele to svoje a argument, aby tě to náhodou nevyšlo výhodně, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20926
21.6.26 19:09

Mě fascinuje ten přístup většiny žen tady. Kdy automaticky má chlap obracet peněženku a platit za cizí děti. A ještě to berou tak, že to má být jeho povinnost. Jste normální? Ať jim to zaplatí jejich otec ne? Ani spolu ani nebydlí, takže to bude jen vztah dospělých, bez žádných větších závazků. Pokud s tím má žena pak problém (přece si našel ženskou s deckama a tak ať se snaží), tak se s ním má rozejít, jelikož chlapi to berou jinak.

By mě zajímalo, jak byste reagovaly na opačnou situaci, že si žena najde chlapa s dětma, jestli byste taky do ní valily, že má přece za ty děcka platit…

A třeba to taky počítá proto, že kvůli dětem musí být větší a dražší ubytování apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
21.6.26 19:10
@884135 píše: Více

Tady nejde o hrazení nákladů, ale o ty jeho stupidní argumenty a také to, že nezaplatí ani část za zakladatelku. A ještě chce, aby mu tam celou dobu vařila.
Je prostě vy. chcanej jak díra do sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3835
21.6.26 19:10
@free333 píše: Více

To si piš že na ní chtěl vydělat, blbeček 8) Chytře se to snažil zamaskovat s tím argumentem ohledně poměrového rozdělení, aby se mu vyplatilo jak ubytování, tak cesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3806
21.6.26 19:11
@Cenarius píše: Více

Jo, představ si, že já jako žena často dětem partnera něco koupím nebo dám.
A on těm mým taky.
To je co?
Mít vztah a nerozdělovat pořád: tvoje, moje.
Chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria