Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle mě to vyjde nastejno a mít je v zoo tak by to bylo i fajn..jenže tohle bylo naplanovano podle mě tak že je chtěli přivezt ukazat je lidem a pak je zase odvezt což ten stres pro ně by musel být šílenej…kdyby jim postavili akvarium a nechali už je tady tak fajn ale převažet je z místa na místo je blbost
@smajlik34 píše:
Podle mě to vyjde nastejno a mít je v zoo tak by to bylo i fajn..jenže tohle bylo naplanovano podle mě tak že je chtěli přivezt ukazat je lidem a pak je zase odvezt což ten stres pro ně by musel být šílenej…kdyby jim postavili akvarium a nechali už je tady tak fajn ale převažet je z místa na místo je blbost
presne tak…
@Caty píše:
Hele a v čem je lepší mít delfíni v zoo než v delfináriu??
v tom zoo maji velke delfinarium ![]()
mas to tady
@Kamča.dalmatinka píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Teď si říkám, proč jsem na to koukala
. Tohle je teda síla… Klobouk dolů před tou partou lidí.
Holky, nechci nějak podporovat „bludy“, ale na oficiálních stránkách mají, že se akce konat bude a že to, že by se snad akce nekonala jsou jen bludy - poslední odkaz je tam z konce března. Tak nevím…netušíte někdo??
Prý se udělá delfinárium někde nastálo, ale kde a jestli je to pravda, čert ví ![]()
@Keyllah píše:
Holky, nechci nějak podporovat „bludy“, ale na oficiálních stránkách mají, že se akce konat bude a že to, že by se snad akce nekonala jsou jen bludy - poslední odkaz je tam z konce března. Tak nevím…netušíte někdo??
Já teda nevím, kde co oni píší, že se konat bude, ale podle oficiálního tisku majitele pozemku se konat nebude. Viz zakládající příspěvek…
Já teda budu věřit spíše těm úředníkům, kteří to povolují, než lidem, kteří po mně chtějí dopředu nějaké peníze… A to prý nemalé…
@Keyllah píše:
Třeba se konat bude… ![]()
Chápu některé rodiče neznalé věci, že chtějí dětem dopřát zážitek, ale tohle je šílenej masakr. Pominu-li protizákonnost převážení a předvádění delfínů v takovýchto podmínkách, bylo by na dlouhou diskuzi, proč by se to konat nemělo.. Ovšem podle toho, co čtu, mají pořadatelé v plánu dotáhnout to do zdárného konce, zákon nezákon, hlavně vydělat. A mám tušení, že jim to projde.
Hele a v čem je lepší mít delfíni v zoo než v delfináriu??