Děložní čípek vroubkatý

Anonymní
16.12.12 15:41

Děložní čípek (vroubkatý)

Ahoj holky,
mam otazku ohledne cipku. Snazime se o druheho prcka a mam 2 dny do ms a citim se „tehotne“ stejne priznaky jako u prvniho. Dole delozni cipek, tvrdy jen mne zarazi ze je jakoby vroubkatej a uprosted je takova dirka to nevim jestli tam ma byt. tak se chci zeptat. Jo, a jedna vec ktera mne dnes „dojala“ byla ze jsme poslouchali pisnicku „rikej mi tato“ a ja se u toho musela drzet abych se nerozbrecela to se mi nikdy pred tim nestalo

Diky za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
16.12.12 15:44

A kudy se asi ty spermie dostanou k vajíčku??? a kudy asi leze to mimi ven…tím děložním čípkem, maminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.12 15:53

Ja vim, ale jen mne znervoznilo to vroubkovani okolo to tam drive nebylo…

• Citovat
  • Upravit
27264
16.12.12 16:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
mam otazku ohledne cipku. Snazime se o druheho prcka a mam 2 dny do ms a citim se „tehotne“ stejne priznaky jako u prvniho. Dole delozni cipek, tvrdy jen mne zarazi ze je jakoby vroubkatej a uprosted je takova dirka to nevim jestli tam ma byt. tak se chci zeptat. Jo, a jedna vec ktera mne dnes „dojala“ byla ze jsme poslouchali pisnicku „rikej mi tato“ a ja se u toho musela drzet abych se nerozbrecela to se mi nikdy pred tim nestaloDiky za odpovedi

zahoďme těhotenské testy, poslouchejme písničky :potlesk: :mrgreen:

Co si třeba udělat test? Citlivější ti ukáže i před očekávanou MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bodlinka 1
16.12.12 17:33

Ja ho mela u druheho tehu taky jakoby vroubkovany. Podle mudr. je to zpusobeno predchozim porodem. Takze bych byla asi klidna ;) a preju at tvoje pocity nezklamou a jsi „v tom“ :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex