Dementi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
14.8.10 23:09

Sunnny:… a hlavně někteří sociálně nepřizpůsobiví rodiče, bez ohledu na barvu pleti. Než jsem přišel do Brna, tak jsem netušil, jak moc je to průšvihové téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.8.10 23:14

Nečetla jsem všechno, ale zrovna tohle jsem si dneska vyzkoušela v dětským koutku v ternu, šli jsme tam a kluci co si tam hráli už před náma začali po Kubovi házet balonky. Tak jsem řekla že tohle ne, to se nedělá. S rodiči se nebavím, prostě říkám těm dětem ať si dají pohov. Když mám doma návštěvu tak taky usměrňuju všechny děti a naštěstí návštěvy pochopily a dělají to samé s mými (jen mi tedy připadá pak trochu trapné když sebou mladší praští zatímco já jdu třeba pro pití a chová ho pak ta návštěva, ale tak já bych u nich udělala to samý asi). No a na hřišti bych si klidně pro ty bábovičky k odcházející rodince došla.

Příspěvek upraven 14.08.10 v 23:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.8.10 23:15

To mám asi trochu štěstí,že jsem ze Šumavy(skoro druhá strana republiky).Určitě záleží i na okolí ve kterém dítě vyrůstá co a kde na hřišti a ulici vidí.
Také jsou jiné děti vesnické a městské-alespoň tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 23:30
Sunnny píše:
To mám asi trochu štěstí,že jsem ze Šumavy(skoro druhá strana republiky).Určitě záleží i na okolí ve kterém dítě vyrůstá co a kde na hřišti a ulici vidí.

Sunny, promin, tvůj příspěvek na mne působí lehce diskriminačně..co mám sakra dělat..

Já v dané situace reagovala pudově..(nebo blbě)
i když mě ty děti (+ 100 krat víc ty rodičové) s*ali,
první bylo - i přes tu vřavu okolo - věnovat se svému děcku a vysvětlovat mu a odvádět mu pozornost, což se mi i přes ztrátu bábovek podařilo :nevim:

Příště nevím..asi udělám totéž..(mé)bábovky a (cizí)sígří jsou mi šumák, pokud chceme zůstat, neodejdeme. Najdeme si jiný - lepší program.. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.8.10 23:36

Tak já jsem asi šílená matka a trochu se za to stydim co zde napíšu,ale nedělám to každému dítěti co se k nám přiblíží ale těm co matymu ubližujou :oops:

Mám 3 body.Nejdříve na to dítě co ubližuje hážu zlostné pohledy :oops: (většinou to stačí)

Když dítě otravuje jako háže písek mlátí Matyho rve mu věci z ruky tak ho okřiknu jako stylem holčičko neber mu to ,to se nedělá(pokud neposlechnou zvýšim ton hlasu)

To dělám bez toho aniž by to rodiče výrostku zaznamenali :oops:

Když ani to nepomuže tak obhlídnu situaci,pokud hrozí že dostanu přes hubu proto že matka je vykalená či velmi robustní a nepříjemná od pohledu :lol: tak odcházíme.

Pokud je to matka která vypadá normálně jdu a řeknu jí at si dítě okřikne že Maty má plné oči písku(přes hubu jsem ještě nedostala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
14.8.10 23:40

Kamčo, to jsem se teď docela nasmála, s těma pohledama, to je dobrý, mám vyzkoušeno, na slabé povahy to zabírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.8.10 23:45
Jura007 píše:
Sunnny:… a hlavně někteří sociálně nepřizpůsobiví rodiče, bez ohledu na barvu pleti. Než jsem přišel do Brna, tak jsem netušil, jak moc je to průšvihové téma.

Sunnny píše:

janac píše:Sunny, promin, tvůj příspěvek na mne působí lehce diskriminačně..co mám sakra dělat..

Já v dané situace reagovala pudově..(nebo blbě)
i když mě ty děti (+ 100 krat víc ty rodičové) s*ali,
první bylo – i přes tu vřavu okolo – věnovat se svému děcku a vysvětlovat mu a odvádět mu pozornost, což se mi i přes ztrátu bábovek podařilo

Příště nevím..asi udělám totéž..(mé)bábovky a (cizí)sígří jsou mi šumák, pokud chceme zůstat, neodejdeme. Najdeme si jiný – lepší program..

Sunny:To byla reakce na příspěvek Jury,že je z Brna a že netušil.....Tak jsem psala,že mám štěstí,že jsem od jinud,že to tady není v tomhle tak hrozné.
Nevím co je na tom bylo diskriminačního?
V žádném případě to nemělo být nic proti Tobě nebo Tvé reakci na hřišti.
Pokud se tě to nějak dotklo tak se omlouvám.
Samozřejmě,že nemůžeš proti tomu nic dělat co Tvé dítě vidí a slyší na tom hrišti.Jen to konstatuju jako fakt,že to tak je-že to slyší a je tím ovlivněné.
Zachovala jsi se dle mého dobře a myslela na to jak syn vnímá co uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 23:53

Kamčo, jako pohledy proběhly..ale to byly děti..fakt sígři..nebo myslím to tak, že jejich mladí rodiče se jim asi nikdy moc nevěnovali (což zní taky dost dskriminačně.. :zed: )..jeden klučík..asi tak 4 letý..ale vyspělejší..lítal s naší hračkou - ale tak že oklolo houpačky sní běham nad hlavou - a bránil ji před svým kámošem..nakonec to dopadlo tak, že jednomu zůstala hračka v drápech a druhý běžel plačky k tátovi, který ho laškovně vzal do náruče a pohazoval s ním..kluk se hurónsky smál..úplně slyším ten divnej smích :/ a ve chvíli kdy pak ukořistil potřebnou hračku mrštil ji vší silou po mém o 2 roky mladším děcku…
Což jsem samo ani já nečekala..

jediný co vím, že mi přišlo od začátku fakt divní..tedy tomuhle se vynasnažím vyhnout… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 23:57

Sunny, myslela jsem to tak, že já bych FAKT své děti vychovávala raději někde na Šumavě…nemohu si vybrat.snažím se být nejlepší máma i v panelákově.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.8.10 00:06
janac píše:
Kamčo, jako pohledy proběhly..ale to byly děti..fakt sígři..nebo myslím to tak, že jejich mladí rodiče se jim asi nikdy moc nevěnovali (což zní taky dost dskriminačně.. :zed: )..jeden klučík..asi tak 4 letý..ale vyspělejší..lítal s naší hračkou - ale tak že oklolo houpačky sní běham nad hlavou - a bránil ji před svým kámošem..nakonec to dopadlo tak, že jednomu zůstala hračka v drápech a druhý běžel plačky k tátovi, který ho laškovně vzal do náruče a pohazoval s ním..kluk se hurónsky smál..úplně slyším ten divnej smích :/ a ve chvíli kdy pak ukořistil potřebnou hračku mrštil ji vší silou po mém o 2 roky mladším děcku…
Což jsem samo ani já nečekala..jediný co vím, že mi přišlo od začátku fakt divní..tedy tomuhle se vynasnažím vyhnout… :twisted:

Pokud byla ze strany těch spratku takle agresivní reakce tak bych jim normálně až agresivně hračky vyrvala z ruky rodiče nerodiče a šla bych :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 00:11

Kamčo - a kdy je na to čas..??? já léčila zmatené brečící dítě. Mezitím jsou sígří jinde..Já jim přece nedám přednost 8-o
Nebo mám předvídat? Mám příjít ne písek a lustrovat osazenstvo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 00:14

Každopádně s každou další probdělou hodinou mě to víc a víc dopaluje. Začíná to takhle… :zed:
Zatínám ruce a vím že ho stejně neuchráním. Ať dřív, nebo pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.8.10 00:16

A já mám naopak většinou problém s dětma z vesnice.Vždycky když jedeme někam na koupák tak se v kolektivu normálních dětí najde jeden co ostatní šikanuje.
Nedávno mě vykolejil jeden spratek v Rokycanech :cert:
Matka jasně od pohledu mírně dementní se špatnou výslovností a hrubym slovníkem.pepíček zelené nudle u nosu které si šmrdlal po obličeji aniž by mu matka nos utřela a všechny děti oslovoval debile :cert: .Nejdřív jsem si říkala že nebudu vyvolávat spory že nejspíš pak dostanu přes hubu ale když jsem odcházela s malim k občerstvení a Maty si vzal s pískoviště svuj bagr kterej miluje a Pepíček na mě začal pořvávat(bylo mu tak 3-4) ty vole proč tu jako ten bagr nenecháš(to říkal mě a tykal mi) :cert: jsem se otočila na podpadku a říkám mu to jako mluvíš se mnou a odsekl mi -JO S TEBOU tak mu říkám tak takle se se mnou chlapče bavit nebudeš nebo tě ohnu a dám ti na prdel :cert: .Tak na to asi nebyl zvyklej a stichnul a pak se mi vyhejbal obloukem. :cert:
Kdyby bylo nutnost a někdo ohrožoval zdraví mého syna klidně se i porvu :oops: a i když bych asi malému nedala dobrej příklad tak nechci aby z něho byl otloukánek a věděl že vše se dá vyřešit a když né po dobrym tak klidně po zlim.
Klasické dětské spory nekomentuji a nechávám děti at si to vyřeší,ale aby se pak mé dítě bálo na písek proto že mu Pepíček bude házet písek do očí a kopat do něj aby pustil hračku a nadávat mu,tak to je teda na mě moc! :pocitac:
učim dítě se rozdělit o hračky,ale né aby z něho každej dělal blbce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
15.8.10 00:24
janac píše:
Sunny, myslela jsem to tak, že já bych FAKT své děti vychovávala raději někde na Šumavě…nemohu si vybrat.snažím se být nejlepší máma i v panelákově.. :roll:

Ježiš to mě vůbec nenapadlo,když jsem to psala.
Jen jsem chtěla vyjádřit,že hold bydlím tak,že mám to štěstí,že je menší pravděpodobnost se s něčím takovým setkat.
Ale samozřejmě se to může i přesto stát zítra mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.8.10 07:53

Tak toto je opravdu dobrá diskuse :potlesk: . Když vidím takto napsané různé možnosti, hned si říkám, co bych měl příště udělat jinak. Jenom kdyby si na to člověk v tom každodenním kolotoči pokaždé vzpomněl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí