Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš mno minulý deníček byll smazán asi na můj popud, kdy jsem adminům napsala, že mi uživatelka, která pohrdá v diskuzi pod deníčkem mateřstvím a po dětech netouží, mi přijde na emiminu zbytečná, navíc když ještě takhle rejpe do nás matek. Šlo mi o smazání autorky ne deníčku, nicméně admini mi na to tenkrát napsali, že autorčino vyjadřování je v pořádku, stejně jako její názory a deníček smazali s tím, že deníček přímo matkami a mateřstvím nepohrdá, ačkoli pohrdavé byly příspěvky autorky v diskuzi pod ním.
@Knihomyš Nevydat
Jako prijde mi to divny. Je to xenofobni az to praska dverma. Je mozny, ze kdyz to cteme o Cesich, ze to tak neberem. Ale napsat neco takovyho o Asiatech…ha? To tu bylo ![]()
Pro to, abych to brala normalne, mi tam chybi slova jako: nekteri, obcas, casto, nekdy, nekdo, na rozdil od… (to treba beru napr. v pripade pouzivani a nepouzivani kapesniku u nekterych narodu, protoze zvyky jsou ruzny a to, ze se nam neco jevi jako husty, neznamena automaticky, ze jsme rasisti)…
V tom clanku je vsechno definitivni. Pak je to teda zlehceny na konci, ale to uz celkovy dojem nezachrani. ![]()
Příspěvek upraven 14.02.14 v 19:32
@momi33 mno já chtěla autorce doporučit(opět), aby už se konečně sbalila odstěhovala se někam, kde najde toho dokonalého cizince.
S tím rasismem, možná přesněji xenofobií má @lleennttiillkkaa pravdu. Ten kdo četl komenty pod předchozím deníčkem (tím, který smazali pro urážlivé, vulgární a rasistické komentáře) tak si jistě všiml, že v tomto deníčku se principielně obdobný komentář objevuje…ovšem ze strany autorky (plagiátorky
vůči čechům. V předchozím deníčku to bylo uzivatelkami mířeno na asiaty, a mimo jiné i proto deníček smazali. Opravdu nepochopím ten dvojí metr. Když už takový deníček musel vyjít tak proč násilně zacpávat ústa ostatním a bránit jim ve vyjádření názorů ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@momi33 mno já chtěla autorce doporučit(opět), aby už se konečně sbalila odstěhovala se někam, kde najde toho dokonalého cizince.
do Pákistánu ![]()
tam by koukala ![]()
tam se jen blbě kouknout na chlapa, tak jí zlynčuje celá vesnice.
A přiznávám, že možná to bylo spíš xenofobní, tak jak tak byl nešťastně kopírovaný ![]()
@momi33 píše:
Vůbec jsem nepochopila smysl celého elaborátu
to nám mělo naznačit, co jsme za podřadné ubohé češky, že se zahazujem se smradlavými sobeckými egoistickými čechy?
Měla by sis přečíst originál. Toto, co se objevilo na emiminu, je osekáno zhruba na polovinu, takže smysl se jaksi zákonitě vytratil.
Tohle bylo epesní šlápnutí vedle, jak ze strany „autorky“, tak především ze strany adminů - pokud se tolik báli, co text způsobí, neměli ho vůbec pouštět ven.
RAO je nejspíš kolegyně z redakce, jiné vysvětlení nevidím.
@Bersaba píše:
Měla by sis přečíst originál. Toto, co se objevilo na emiminu, je osekáno zhruba na polovinu, takže smysl se jaksi zákonitě vytratil.Tohle bylo epesní šlápnutí vedle, jak ze strany „autorky“, tak především ze strany adminů - pokud se tolik báli, co text způsobí, neměli ho vůbec pouštět ven.
RAO je nejspíš kolegyně z redakce, jiné vysvětlení nevidím.
jj, souhlasím.
Ale zaráží mě, že může adminům prostě jen tak ujet deníček ![]()
tohle bylo do jisté míry snesitelné, ale co kdyby se tu objevilo něco mnohem nevhodnějšího?
Navíc to tu viselo celý den.
@momi33 I admini jsou lidi. A z radosti nad deníčkem bez hrubek, se souvislým textem a o čemkoliv jiném než je porod, kojení nebo srdeční starosti se jim prostě zamžily oči…
@Knihomyš píše:
@momi33 I admini jsou lidi. A z radosti nad deníčkem bez hrubek, se souvislým textem a o čemkoliv jiném než je porod, kojení nebo srdeční starosti se jim prostě zamžily oči…
no pravda, že většina deníčků mi ani nestojí za přečtení, pač číst 7× týdně o tom, jak se narodilo miminko už je fakt nuda.
@lleennttiillkkaa píše:
Tak to jsme dvě.
@momi33 píše:
jj, souhlasím.
Ale zaráží mě, že může adminům prostě jen tak ujet deníček
tohle bylo do jisté míry snesitelné, ale co kdyby se tu objevilo něco mnohem nevhodnějšího?
Navíc to tu viselo celý den.
Za mě jim to moc neujelo, když neumožnili diskuzi.
Holky, dobrou noc, jdu kouknout na film a celý víkend nebudu. Tak se mějte fajn zatím,
![]()