Depka, jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2805
9.4.13 21:59

@Verca1989 Ahá :-(, tak to nevím teda, co budu dělat :-(!!!Jinak Vám moc děkuju, všem :-)…Kdo by o téhle situaci mohl vědět nejvíc? Asi sociálka, ne? Boožeeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.4.13 22:01

@Miška TP v tvém případě bude asi nejlepší prostě po porodu požádat o rodičák a částku si zvolit přes přítele, pokud splňuje podmínky. Zajdi na úřad práce a prober to s nima, třeba se něco najde ale já osobně jinak nevím, jak by se to dalo vyřešit. Pokud bys nastoupila do té práce a nechali si tě tam i přesto, že jsi těhotná, tak by to bylo vyřešené ale tohle udělá málokterý zaměstnavatel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.4.13 22:10

@Verca1989 Musím se poradit noo…Mě jde i o to, co bych pobírala celé těhu, víš??Nemůžeme si dovolit, abych nebrala od nikoho ani korunu :-(… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.4.13 22:28

Ale oni tě nemusí vyrazit hned jak půjdeš na neschopenku. a neschopenka se počítá normálně jako kdybys chodila do práce. úplnej ideál by byl, kdybys vydržela 3m(zkušebku), nejlíp těhu tajit, a pak už by tě vyhodit nemohli, šla bys marodit, pak mateřská, a hlavně bys měla mateřskou i kdybyste do 3 let měli další dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.4.13 22:29

@Miška TP no pokud ta práce nevyjde, tak nevím, na ÚP se bere podpora myslím jen 5 měsíců a podle mě pak už na nic moc není nárok, jsou všelijaké příspěvky ale to je pro lidi, kteří mají fakt malé příjmy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
9.4.13 22:30

@slavuska1 Děkuju moc za rady :-*…Uvidím, co mi řekne zítra doktor…musím to nějak udělat noo…jinak mě asi trefí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.4.13 13:52

@slavuska1 Tak mi doktor dnes řekl, že do práce mám nastoupit a zatím jim to neříkat…A třeba před ukončením zkušebky jim to říct, ale klidně bych tam pracovala dál, pokud by mi bylo stále dobře a oni by na to přistoupili, což asi neudělaj, že?? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.4.13 14:16

@Miška TP vůbec jim to neříkej, až po zkušebce. TO už tě kvůli tomu vyhodit nemůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.4.13 14:55

@slavuska1 Okí, děkujuuuu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 16:01

Takhle to mám já…Nikde od nikoho nedostaneš ni kajdu. Já jsem měla rizikové, tak jsem se na chvíli musela přihlásit na úřad práce, jelikož bych musela plati soc a zdr…ale zůstaneš úplně bez prostředků. :nevim: Je to na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.4.13 20:28

@emiliasofi A jak ti vypočítali mateřskou??Z čeho??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.4.13 20:30
@Miška TP píše:
@emiliasofi A jak ti vypočítali mateřskou??Z čeho??? :zed:

no nejspíš z ničeho, asi na ni nemá nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.4.13 20:34

@Verca1989 Takže do narození dítěte nic a pak, když se narodí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.4.13 20:43

@Miška TP no pak rodičovský příspěvek, pokud žena nemá nárok na mateřskou, tak má nárok jen na 4letý rodičák, volbu kratšího rodičáku by šlo provést jedině přes otce miminka, pokud by splňoval podmínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
10.4.13 20:47

Ahá a co vše musí splňovat, nevíš??Jinak děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie