Depka, jsem na dně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Miška TP těžko říct, mě o tom doktorka řekla ale jsou doktoři, kteří na to prdí, radši si to hlídej sama, stejně se to dělá ne specializovaných pracovištích, mrkni na netu, kde ve tvém okolí dělají NT screening nebo se optej doktora. Dělá se mezi 11. a 13.týdnem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 ok, řeknu mu to…díky
a jak se provádí??Bojim, bojim…:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška TP neboj, jen ti vezmou krev a pak udělají podrobný ultrazvuk, pro mě byl nejhezčí z celého těhotenství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška TP člověče, jak fakt nevím. Určitě až po nástupu, abys měla aspoň nemocenskou do konce 6nedělí, kdyby nevyšla mateřská, tak rozhodně ne před nástupem
fakt nevím, i když možná by bylo lepší počkat min. do 12tt, to snadno řekneš, že ses bála, že 1. trimestr je rizikovej
každopádně nastup, a uvidíš, jaký z toho budeš mít dojem, a najde se vhodná chvíle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 Jj, nastoupím, to jsem rozhodlá a budu pracovat, dokud to půjde a dokud mi to bude vycházet s kontrolama atd…a nepřijdou na to
…A když budu marodit, tak na ně marodím až do porodu nebo teda do toho 6-tinedělí???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 a to i přes to, kdybych skončila ve zkušebce, třeba??Jak dlouho platí zaměstnavatel??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška TP jo i tak. zaměstnavatel myslím že 21 dní, pak stát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 jo takhle…no protože můj dr.utz nemá a tak posílá do nemocnice víš a tam maj ten vnitřní, takže znám jen tenhle
…Jak dlouho se smí vůbec ten vnitřní dělat??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 a nevíš ještě, prosím tě, kolik procent platí zaměstnavatel a pak kolik od státu tedy??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška TP myslím že jsou obě částky stejné. a nevím, mám pocit že 60 procent platu. možná 70, al emyslím že 60. první 3 dny není žádná, a pak těch myslím 60.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miška TP nevím jak dlouho se to smí, každopádně mě ho doktorka dělala naposledy v 8tt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit