Zkušenosti s antidepresivy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
1.4.17 13:38

@luca74 to je mi lito, ze zatim jste nenasli vhodne ad, budi drzet pesti, aby se to zlepsilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
1.4.17 14:13

@kelynka Ahoj, četla jsem Tvoje příspěvky v jiných diskuzích, takže vím, co se Ti stalo a opravdu mě to mrzí. Říká se, že jen čas dokáže takové rány osudu otupit, ale že zůstanou bolavé napořád. Takže chápu, že to je strašně těžké s tím žít a každý den bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.4.17 15:58

@kote dekuji,jsi hodna :* :hug: Musime verit, ze bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
1.4.17 16:32

@kote Mně Elicea nevyhovovala, byla jsem po ní hrozně unavená, fakt extrémně, musela jsem vysadit. Brala jsem ji 2 měsíce. Jinak také to může trvat až týdny, než se to zlepší, ale pokud se to 10. den jen zhoršuje, tak bych kontaktovala Dr.

Holky, nemáte zkušenost s Magrilanem? Je to účinná látka fluoxetin a jiné názvy Prozac, Deprex. Včera mi ho Dr. předepsala, tak jsem zvědavá.

Holky, moc vám držím palce, ať je lépe, když je tak hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
1.4.17 19:06

@Lollitka urcite doktorovi v PO zavolam, ja to takhle mela i pri nasazovani, nejhorsi krize v druhem az tretim tydnu. Tak i to navysovani se takto projevuje :,( myslela jsem si blahova ze se navyseni projevi rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.4.17 20:26

@luca74 a co citalopram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.4.17 16:22
@velbloudice píše:
@luca74 a co citalopram?

Měla jsem v září cipralex, to je taky SSRI, ale bylo mi po něm celých šest týdnů spatne. Třeba zabere ten Anafranil nebo to samo ustoupí nebo už nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.4.17 16:39
@kelynka píše:
@kote nechodim na zadne terapie, jednou jsem byla u psycholozky a to byla uplna p…!!! Nepotrebuji poslouchat, ze smrt ditete je vlastne normalni bezna zalezitost :pocitac: Potize mam cely den a nevim jak z toho ven. Cely den je mi jakoby na omdleni, takove divne tlaky v hlave, jakoby hlava ve sveraci a nemuzu se uvolnit a prestat na to myslet! Jedno dite mam na hrbitive, druhe ma urcite postozeni a je velmi narocna na peci :,( Je to nekoncici peklo :zed:

psychologové jsou dost často přeceňovaní žvanilové. Pokud bych měla problém, vyhledám raději psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
3.4.17 16:57
@kote píše:
@luca74 Já beru tritico AC 150mg, jednu tabletu před spaním. Beru ho tak v deset večer. Na úzkosti ani ranní pesimu zatím moc nezabírá, jediné co funguje je, že první polovinu noci tvrdě spím, i když se k tomu brutálně potím.

Beru taky ma spaní 100mg a na ranní úzkost nezabíra. Doktorka řikala, že to není vhodné při úzkosti, ale pomáhá na spaní a depresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.4.17 17:11
@Sazkarka píše:
Beru taky ma spaní 100mg a na ranní úzkost nezabíra. Doktorka řikala, že to není vhodné při úzkosti, ale pomáhá na spaní a depresi.

k ránu Ti to už nezabírá? Když to má být na spaní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.4.17 18:39

setralin, sertivan

Zdravím. :kytka: Prosím o názor zkušenější. Jak dlouho se čeká na nástup účinku ad? Pacient je hospitalizovaný, bere 5 týdnů 200 mg a účinky se nezdají žádné. Jak dlouho se takto čeká, než se medikace mění? Moc děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.17 19:10
@rokris píše:
Zdravím. :kytka: Prosím o názor zkušenější. Jak dlouho se čeká na nástup účinku ad? Pacient je hospitalizovaný, bere 5 týdnů 200 mg a účinky se nezdají žádné. Jak dlouho se takto čeká, než se medikace mění? Moc děkuji. :kytka:

Ja beru Sertralin už 9 tydnu a učinek nikde :(

• Citovat
  • Upravit
rokris
5.4.17 22:13
@Anonymní píše:

Hm, takže podonné. :nevim: Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
1081
6.4.17 08:31

@rokris se Sertralinem zkusenost nemam, ale obecne muze nastup trvat dele nez obvyklych 2-4tydny. Pokud je hospitalizovan, tak je jiste v dobrych rukou a lekari treba budou upravovat davku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.4.17 12:09
@Anonymní píše:

Já už cekam na účinky různých AD čtyři měsíce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek