Deprese - těhotenství nepřichází

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
29.10.12 08:51

Máte někdo zkušenosti z IVF? Jedná se mi konkrétně o Brno http://www.ivfbrno.cz/
píšou zde http://www.ivfbrno.cz/info.asp?… že mezi 18-38 lety hradí pojišťovna základní cyklus asist. reprodukce. Máte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.10.12 09:03
@Anonymní píše:
Ahojky, my se s přítelem naštěstí nehádáme, ale takový ten „necený“ sex mě prostě nebaví. O povídání si o dupačkách, plenách aj.mi ani nemluv, je to pro mě utrpení. A nejhorší je to že do mě furt někdo klavíruje, jestli jsem už těhotná :? moje nervy. Teďka beru norethisteron, pak 5-9den MC clostyl…Dr. mi krev nikde nebral, krom toho podezření na mimoděl. těhot. Nechápu proč do mě rve prášky, které zabraňují menstruaci. Připadám si jako pokusný králík :?
Dnes jsem si dělala TT po 8 dnech od snažení a zatím /. Jen občas nechápu stavy mého těla. Min. týden, mě od úterka do pátku tak strašně bolely vaječníky - uplně mě v nich píchalo a brutálně se mi poďobal obličej pupínky - každý den, nový…ách jo…

Ahoj, máme to stejně :| me dr. predepsal proveru 5 mg, A beru ji už od unora 18-26.den cyklu..Taky nechápu své tělo, třeba minulý měsíc jsem měla obličej jak pubertacka, težší prsa, a MS prisla o 4 dny pozdeji na testu stejne byla jen / :zed: opravdu nevím…taky si někdy pripadám jak pokusný králík..Me dr. udělal hormonální profil a zjístil že mám zvyšený mužský hormon v těle ale že to bude oK! tak uvidime koncem listopadu jsu na kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.12 09:17
@Zorka.01 píše:
Ahoj, máme to stejně :| me dr. predepsal proveru 5 mg, A beru ji už od unora 18-26.den cyklu..Taky nechápu své tělo, třeba minulý měsíc jsem měla obličej jak pubertacka, težší prsa, a MS prisla o 4 dny pozdeji na testu stejne byla jen / :zed: opravdu nevím…taky si někdy pripadám jak pokusný králík..Me dr. udělal hormonální profil a zjístil že mám zvyšený mužský hormon v těle ale že to bude oK! tak uvidime koncem listopadu jsu na kontrolu…

Já si ten hormon. profil musím nechat udělat, protože on mi to asi sám neudělá. Tak ti budu držet palečky, ať se vám brzo zadaří :)

• Citovat
  • Upravit
11296
29.10.12 09:21

@Zorka.01 Tak to mám stejně - byla jsem na HP min. měsíc, a byl mi zjištěnej vysokej testosteron - nad 3 jednotky…ale mě MS teda chodí sama, nikdy jsem na vyvolávačce nebyla, ale je teda hodně slabá…a tento měsíc jsem si začla měřit BT, a smoazřejmě po ovulaci ani památky:( Ale teď čekáme na přítelův SPG…pokud vyjde blbě, tak nás pošle rovnou do centra:( Skvělý, v čtyryadvaceti letech :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.12 08:31
@Anonymní píše:
Já si ten hormon. profil musím nechat udělat, protože on mi to asi sám neudělá. Tak ti budu držet palečky, ať se vám brzo zadaří :)

Normálně si o něj řekni, mě ho sám nabídl že mi uděla horm. profil…A za 5 dní jsem měla výsledky. Snad se zadaří opravdu brzo, tobě přeji to samé… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.10.12 08:36
@LucijeS píše:
@Zorka.01 Tak to mám stejně - byla jsem na HP min. měsíc, a byl mi zjištěnej vysokej testosteron - nad 3 jednotky…ale mě MS teda chodí sama, nikdy jsem na vyvolávačce nebyla, ale je teda hodně slabá…a tento měsíc jsem si začla měřit BT, a smoazřejmě po ovulaci ani památky:( Ale teď čekáme na přítelův SPG…pokud vyjde blbě, tak nás pošle rovnou do centra:( Skvělý, v čtyryadvaceti letech :,(

Ahoj, noo mám to nějak stejně jak ty, jen s tím že jsem byla hned po vysazení HA na vyvolávačce, ted beru od unora tu proveru, a ovulace podle mě nechodí vůbec, a nebo chodí ale jiné dny než by měla.. :| Přítel už taky uvažoval o tom že by sel na SPG. rekla jsem ze pockáme do toho konce listopadu co mi řekne dr. Držím palce at výsledky výjdou dobře :palec: A neboj taky si říkám tak mladá a mám takové problémy :zed: věřím že se to co nejdřív srovná… Pak dej vědět jak jste dopadli ;) a neboj všechno bude OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.10.12 08:39

Hele přesně tak jsme to měli taky. Skoro rok a pořád nic, vydeptaná jak blázen a sex dá se říct že jen z povinosti. Pak jsem si řekla že takhle to fakt dál nepujde, od mimča jsem se odpoutala. Chvíli mi to trvalo nemyslet na vytoužené dítě ale přestala jsem to řešit. Taky jsem začala brát vitamín E, to fakt zkus, no a za pár týdnů cca 2 měsíce najednou jahody nikde, já si udělala test a koukali tam na mě // a dneska tedle příspěvekm píši jednou rukou protože mi na klíně sedí 4 měsíční dcera. Opravdu se zkus od těhotenství odprostit, prostě se tím přestaň zabývat a nech tomu volný průběh :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
30.10.12 08:44

@Zorka.01 Právě mě přijde divný, že MS normálně chodí…ale podle BT ovulace fakt není, no a ten HP… :zed: Ono u mě ten problém bude asi hlubší, mám od mala dost zoperovaný břicho a tak…no takže čekám každou chvíli že mě DR požene na laparoskopii:(
@luci.hor No odprostit…už nemám jak - mám dvě práce, do toho studuju a do toho vyřizuju stavební povolení…mám toho fakt hodně, a recept na odproštění se od myšlenek neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.10.12 08:59

@LucijeS
Hele to má každej v hlavě, je to o sebepřekonání. Já vím, teď se mi to říká, když už mám dítě a všechno dopadlo v pohodě. Zkus si říct, že je ti vlastně jedno jestli dítě příjde teď, za 2 měsíce nebo příští rok. Nech tomu volnej průběh. Já jsem to tak měla, že moje „těhotenství“ bylo pořád jen v mojí mysli ale né na těhu testu :roll: Samozřejmě když má někdo nějaký zdravotní problém nebo tak něco tak se může odpoutávat sebevíc a stejně neotěhotní protože ten problém nebude v mysli ale někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
30.10.12 09:01
@LucijeS píše:
@Zorka.01 Právě mě přijde divný, že MS normálně chodí…ale podle BT ovulace fakt není, no a ten HP… :zed: Ono u mě ten problém bude asi hlubší, mám od mala dost zoperovaný břicho a tak…no takže čekám každou chvíli že mě DR požene na laparoskopii:(

Jestli jsi po nějaké náročné operaci v dutině břišní tak je taky možné že ti v otěhotnění brání srůsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
30.10.12 09:16

@luci.hor Taky mám malinko podezření…i když nemám žádné problémy, jako bolesti atd…ale bohužel mě ta laparka asi čeká a nemine :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
6.11.12 12:54

:srdce: Držím palce, aby se miminko co nejdříve podařilo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajda32
7.11.12 18:46

Tak to vím o čem mluvíš, my se snažíme od roku 2007 a kamarádka, se kterou jsem tehdy „začínala“, právě porodila třetí (!!) dítě. jsem taky dost na prášky, když vidím, jak jsem na tom mohla být taky, kdybych otěhotněla taky hned :(
ale člověk se nesmí srovnávat s druhými. Ty holky, co hned otěhotní, mají zase problémy jinde. každý má něco.

• Citovat
  • Upravit
195
4.1.13 09:57

Ahoj holky, tak máme za sebou první návštěvu na klinice v Brně. Ono to ASI zřejmě nepůjde jinou cestou jak přes IVF. Mám strašně dlouhý cyklus 35 dnů a nedozrávají mi vajíčka. Takže doktor mi řekl, že normální cestou bych mohla otěhotnět MOŽNÁ tak 2× do roka. I když se mi přetočily panenky, když nám řekl, kolik budeme za IVF doplácet, vypadá to tak, že na to přistoupíme. Máte některá zkušenosti s klinikou UNICA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
7.1.13 21:17

Ahoj chtela bych se zeptat kolik ze budete doplacet za to ivf ja uz nemuzu otehotnet osm let ted jsem brala pul roku clostil a nic partner ma spermio v poradku ja mela nizky progesteron pak mi nedozravali vajicka nedochazelo u me k ovu dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí