Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka-tka píše:
A tohle pro lékaře
@Ohsuzi píše:
No ja ted nemam plet v tak hroznym stavu jako na obrazku 2, ale uz mam hodne hlubokych jizvicek, takze kdybych mela pripad jedna, tak vim ze to zakryju korektorem a jdu..roacuttane bych brala vsema 10..jenom nevim, co ty jatra, mam je dost citlivy
Tak zkusit a uvidí se…
http://www.prirodaleci.cz/akne/
Nepropaguji tyhle přípravky nemám s tím zkušenost, ale i na více stránkách jsem se dočetla, že játra a akné spolu velmi úzce souvisí, Tak bych prvně dala do kupy ty játra ![]()
@catherine100 píše:
http://www.prirodaleci.cz/akne/Nepropaguji tyhle přípravky nemám s tím zkušenost, ale i na více stránkách jsem se dočetla, že játra a akné spolu velmi úzce souvisí, Tak bych prvně dala do kupy ty játra
Já zkoušela všechno- i kineziologii, přírodu..jsou to všechno vyhozené peníze- fakt jsem nasadila ten Roaccutan a i když ta léčba trvá stejně dlouho jako těhotenství a je velmi náročná- bylo mi zle, hlavně ke konci, tak je to zázrak- ale těch deset let léčení se přírodou apod., bez úspěchu, mi nic nevrátí.. ![]()
@Danulinka16 píše:asi tak, jsou prostě formy, na které dieta a čínská medicína nezabere
Přesně
@Anonymní píše:
Já zkoušela všechno- i kineziologii, přírodu..jsou to všechno vyhozené peníze- fakt jsem nasadila ten Roaccutan a i když ta léčba trvá stejně dlouho jako těhotenství a je velmi náročná- bylo mi zle, hlavně ke konci, tak je to zázrak- ale těch deset let léčení se přírodou apod., bez úspěchu, mi nic nevrátí..
Neznám složení, ale určitě je to pěkně svinstvo…ale když to pouzi je zdravy člověk jeho volba, ale radit to člověku a nemocnými játry je dost risk, oni ti lékaři vědí proč ji to nedoporucili
@catherine100 píše:
Neznám složení, ale určitě je to pěkně svinstvo…ale když to pouzi je zdravy člověk jeho volba, ale radit to člověku a nemocnými játry je dost risk, oni ti lékaři vědí proč ji to nedoporucili
Já měla mononukleozu v 11-ti- možná ta zhoršila i to akné, protože, ségra jí měla asi před dvěma třema lety a ač měla vždy krásnou pleť, akné se jí pak udělalo, ale už to má ok, i tak jsem to brala, hele, ono, když jinak jsem byla štíhlá, dobrá studentka, sportovkyně, jen to akné bylo fakt na sebevraždu, tak uděláš všechno proto, aby ses toho zbavila- však jsem udělala, tak mě to netěšilo, že to musím brát, ale teď říkám díky bohu za to svinstvo! Je fakt, že
v těhotenství- 5 let po tom, jsem měla preeklampsii, tak možná to mna játra vliv mělo, ale pomohlo to, to je hlavní..
@Anonymní píše:
Já měla mononukleozu v 11-ti- možná ta zhoršila i to akné, protože, ségra jí měla asi před dvěma třema lety a ač měla vždy krásnou pleť, akné se jí pak udělalo, ale už to má ok, i tak jsem to brala, hele, ono, když jinak jsem byla štíhlá, dobrá studentka, sportovkyně, jen to akné bylo fakt na sebevraždu, tak uděláš všechno proto, aby ses toho zbavila- však jsem udělala, tak mě to netěšilo, že to musím brát, ale teď říkám díky bohu za to svinstvo! Je fakt, žev těhotenství- 5 let po tom, jsem měla preeklampsii, tak možná to mna játra vliv mělo, ale pomohlo to, to je hlavní..
Tak co zakladatelka ma nebo nemá s jatry netuším a nejsem doktor…Ale sama psala, že ji to nedoporucili…
Někdo udělá pro krásu nemozne í si znici zdraví, někdo ne
Ale bylo by škoda, kdyby si mladá holka oddelala játra jen kvůli akne
@catherine100 píše:
U me tedy léčba roaccutanem netrvala zdaleka tak dlouho jako těhotenství
pokud si pamatuji, max 3 měsíce.
@catherine100 píše:
Tak co zakladatelka ma nebo nemá s jatry netuším a nejsem doktor…Ale sama psala, že ji to nedoporucili…
Někdo udělá pro krásu nemozne í si znici zdraví, někdo neAle bylo by škoda, kdyby si mladá holka oddelala játra jen kvůli akne
Víš co tohle nebylo jen akné- poslala bych ti do sz svou fotku teď, fotky před tím snad ani nemám
@Anonymní píše:
Já měla mononukleozu v 11-ti- možná ta zhoršila i to akné, protože, ségra jí měla asi před dvěma třema lety a ač měla vždy krásnou pleť, akné se jí pak udělalo, ale už to má ok, i tak jsem to brala, hele, ono, když jinak jsem byla štíhlá, dobrá studentka, sportovkyně, jen to akné bylo fakt na sebevraždu, tak uděláš všechno proto, aby ses toho zbavila- však jsem udělala, tak mě to netěšilo, že to musím brát, ale teď říkám díky bohu za to svinstvo! Je fakt, žev těhotenství- 5 let po tom, jsem měla preeklampsii, tak možná to mna játra vliv mělo, ale pomohlo to, to je hlavní..
Hele jsem na tom uplne stejne, taky je to na sebevrazdu a ted si predstav, kdyby sis ten roa nemohla vzit
diety uz jsem drzela konkretne whole 30..opravdu jen lehke zlepseni
@Ohsuzi píše:
Hele jsem na tom uplne stejne, taky je to na sebevrazdu a ted si predstav, kdyby sis ten roa nemohla vzitdiety uz jsem drzela konkretne whole 30..opravdu jen lehke zlepseni
A co máš s játrama? Odkud jsi? Ve FNKV ti to třeba napíšou- šlajsem tam s tím, že to od nich chci- moje kožařka mi taky řekla, že nikdy a napsaůi mi to
@Anonymní píše:
A co máš s játrama? Odkud jsi? Ve FNKV ti to třeba napíšou- šlajsem tam s tím, že to od nich chci- moje kožařka mi taky řekla, že nikdy a napsaůi mi to
Hele proste jakoze nic, ale kdyz beru antikoncepci tak mi okamzite vystrelej nahoru
spis se bojim, ze ten roa nebudu moct dobrat..i kdyz bych ho nekde urcite sehnala, stacilo by rict, ze problem s jatrama nemam a vsichni dermatologove by mi ho nutili ve dverich ![]()
@Anonymní píše:
Hele proste jakoze nic, ale kdyz beru antikoncepci tak mi okamzite vystrelej nahoru
spis se bojim, ze ten roa nebudu moct dobrat..i kdyz bych ho nekde urcite sehnala, stacilo by rict, ze problem s jatrama nemam a vsichni dermatologove by mi ho nutili ve dverich ![]()
@Detsa píše:
@Ohsuzi nečetl jsem zbytek…
Deprese, co popisujes, vznikají myšlenkama na to, ze nikdy nebudeš mít vztah, vid? Si ovlivnena okolim, stereotypem, ze v takovym veku uz bys mela byt. Upřímně lidi s kosmetickými problémy se často vidí daleko hůř, než to ve skutečnosti je. Máš nějakou zkušenost, ze ti někdo kvůli tomu řekl, ze jsi ošklivá? Soude dle reakce okolí, si myslím, ze hledas problém tam, kde ve skutečnosti není. Říkají ti, ze jsi hezká a osobně jsem si jistý, ze krásná skutečně jsi. Věř mi, že není moc lidí, co ti to řeknou jen tak ze soucitu.
Něco ti povím… děláš pro to co můžeš a tim, že se uzavřes, tomu nepomůžes. Ano, lehce se to rika : netrap se tim… je to boj se sebou samotnou a nekdy je skutecne tezky. Ale ten strach, bolest, slzy nejsou nic jiného než touha po štěstí a radosti, kterou si skutečně každý musi vybojovat a já vidím, ze ty to nevzdavas
Myslím, ze holky jsou zde jasným důkazem, ze tvé trápení není neřešitelné a nepřekonatelné.. Tak ponech hlavu nahoře, neztrácej nikdy naději a uvidíš, že to bude lepší
. Tak přeju hodně sil a stesti
.