Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Jasněnkaa kdyby sis to přečetla tak zjistíš, že to není o kojení ![]()
@Any83 píše:
@Žirafátko kdyby sis to přečetla pořádně tak zjistíš, že ten článek je parodie na jiný článek, který haní vodu z kohoutku.Celý článek o nevhodností mateřského mléka je vtip
edit: tak vidím, že po editnutí zakladatelčina příspěvku už všichni ví, že je to parodie.Pak nechápu smysl diskuze
Příspěvek upraven 01.08.13 v 18:04
Smyslem diskuze je pobavit.
Já to říkám furt, že by tu admini měli přidat i chat. Aby pak nedocházelo ke slovíčkaření, že diskuze je od slova diskutovat na konkrétní téma a ne tlachat o ničem.
Já to číst ani nebudu, ale první co mě na nadpis diskuze napdlo bylo…no hlavně že patří do pusy chlapům a ženám patří do pusy penis, že
aaaaaaaach jo ![]()
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaa kdyby sis to přečetla tak zjistíš, že to není o kojení
a musím oboje? ![]()
@rachel55 to je teda dost hrozný, ale viděla jsem ji někde i kouřit, opravdu ukázka zdravého životního stylu
Já se fakt bavím
![]()
@Žirafátko - tady je to prostě marné, je to marné, je to marné
![]()
PS: autorka článku zasluhuje palec nahoru ![]()
@tamata píše:
Teda Jiřino, ty dneska jedeš na všech frontách
Děkuji, to proto, že dnes se mi obzvláště povedl nálev.
Jen jestli dovezou gumičky.
![]()
Ve světle dnešních diskuzí tato scénka získává nový, hlubší, rozměr. ![]()
Jiřina.
@Žirafátko My teda pijem z PETek, ale nijak jsem se tím extra nezabývala, takže fakt nevím. Všude se člověk dočte něco jinýho. A ty naše trubky asi taky nebudou nej ![]()
@Žirafátko píše:
@rachel55 to je teda dost hrozný, ale viděla jsem ji někde i kouřit, opravdu ukázka zdravého životního stylu
no, me dostala, kdyz v nejakem rozhovoru na dotaz, jak zhubla, odpovedela, ze se prizna, ze zhubla diky tomu, ze zacala zase kourit. ze ji to v hubnuti pomaha.
tak to me od vyzivove poradkyne rozsekalo
ma smulu, ze uz je reklama na tabak tak hodne omezena, jinak se ten porad mohla zalozit na tom - dejte si denne krabku a zhubnete. a mohl aby chodit kontrolovat, jestli lidi poctive a pravidelne kouri…
@Mrňátko já se bála kohoutkový kvůli dusitanům a ecoli atd a voda tu vyšla skvěle i při 36°C, na chuť je super atd. Trubky teda nevím v jakým jsou tu stavu. Ale zvažuju i ekologický hledisko
@Mrňátko no ono z tech petek se vyluhovavaji pekny svinstva a kdyz si vemes, jak vyroba petek poskozuje nasim detem zivotni prostredi, plus recyklace, jenze na tom vsem se vydelavaji velky prachy a o to jde
@Ali-Ali no to je fakt hrozný, pak se má člověk snažit zdravě žít, poradkyně jako noha ![]()
Tak s pitným režimem si podle mě člověk moc nevybere, všude je něco, ideál je asi to střídat bych řekla, pokud nemáme doma nikdo nejčistší horský pramen přírodní, tak se nějakým potvůrkám lehkým ať už v petkách nebo v trubkách prostě nevyhnem ![]()