Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@loka zase nevím, jestli se víc bát panelákový nebo studniční. Vodu jsem nesla „z výstupu“ tudíž by zřejmě trubkami kontaminovaná byla a vyšla fakt super. I když mi teda na chuť chutná víc Pražská (Bohnická)
@Teeeri píše:
@Žirafátko tak to je blábol od hlavy až k patě. Smazala bych to a autorovi dala pokutu za klamání. Nejvíc mě ovšem pobavila poslední věta ---- „Ženská prsa jsou především určena k jiným účelům než ke krmení dětí“ —![]()
![]()
Pokud bych to vzala z časového hlediska, tak si s nima déle hraje tatínek, než dítě, tudíž pak by to pravda být mohla ![]()
Pet lahve obsahuji ftalaty, napriklad bisfenol A, latka, kterou evropska unie konecne zakazala v kojeneckych lahvich, u nas se odjakziva pije jenom kohoutkova voda
Voda z vodovodu je dobrá, pokud má někdo pochyby stačí si napsat na vodárny a oni vám řeknou, já tam napsala a mimo tvrdosti, ta je tu fakt šílená
máme vodu super ![]()
Voda z petek je zbytečnost, a blbost, za prvé mrtě odpadu, a za druhé stačí se podívat jak ji který velkoobchod skladuje ![]()
Kojení, jak jsem psala výše.
@rachel55 nevíš jak by to mohlo být třeba s recyklací PETek a jejich znovuvýrobou? Ono to možná ani není reálný, to je škoda.
@Jasněnkaa mělo by to být i na netu, když napíšeš „rozbor vody MĚSTO“
@Žirafátko no ono je studna a astudna, al osobně bych víc věřila městský vodě, studnu jedině skutečně velmi kvalitně a pravidelně kontrolovanou, ale ty studny mi enpřijdou osobně tak spolehlivé
většina známých co mají dům se studnou mají studnu jen na sprchu, zaradu, wc a pod, a v kuchyni mají napojenou vodu městskou, tak asi vědí proč ![]()
@Žirafátko píše:
@Jasněnkaa mělo by to být i na netu, když napíšeš „rozbor vody MĚSTO“
to ani nevím, ale jsem na MD takže nuda, stížnosti a dotazy mě trošku zabaví.
@Žirafátko tak to nevim, ale nevidim v tom smysl, kdyz muzeme pouzivat ekologictejsi materialy a flasky na vodu pro deti se daji koupit nerez a kazdy den naplnit z vodovodu
@rachel55 určitě, já bych byla pro. Vůbec celkově omezit plasty by bylo fajn. A taky odstranit takový ty mýty, že se použitý plasty musí omývat a podobně. To je pak ekologie jako blazen
@Žirafátko http://www. ekoporadna. cz/wiki/doku. php? id=odpady:jak_se_tridi_a_recykluji_plasty
Já si myslím, že reklamní kampaň by měla být průhlednější
, ale pravděpodobně se chytí, protože je provokativní a navíc už jsem na ni v tomto týdnu narazila potřetí.