Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Enmamma píše:
No a já abych malého na kolenou prosila, aby se napapal. Když mu něco nechutná, klohním jiné papání a on pak řekne, že papat nechce a chichotá se, že chce papat bonbónek. To si pak říkám, že ho nechám vyhladovět a vaří se ve mě krev. Jenže on mi dá pusinku, že už bude hodnej a já zas vyměknu. Ale tyhle stvůry, co mučí své děti hlady bych strčila do hladomorny.
Malej je to same.. Taky nechce jist a vi jak na me
Temhle se ani neda rikat mama, kdyz takhle tyra dite… Pritom je to tak jednoduchy, at ho radeji da do decaku, aspon se tam naji a bude mit zazemi.. Jenze to by prisli o davky na deti a nemeli by na chlast…
@Klopotkova píše:
Duše si vybírá své rodiče.
A proc by si duse vybrala jako rodice nekoho, kdo sve dite mlati, trapi hlady, nemiluje??
@AstraG Je to hrozné, jak čtu tvůj příspěvek, tak je mi úplně špatně a do pláče
. Já nechápu jak může rodič nechat své dítě trpět hladem, to je strašné. Díky za tvou známou, které to jedno není a snaží se těm dětem pomoct. Je to hnusné, ale některým lidem by mělo být zakázáno se množit. ![]()
@PandaVanda píše:
A proc by si duse vybrala jako rodice nekoho, kdo sve dite mlati, trapi hlady, nemiluje??
Asi se nezajímáš o duchovní věci a o karmu. Právě proto, že něco podobného dělala ta duše v některých životech také svým rodičům, tak proto.
, ale tohle téma není o karmě, takže se omlouvám a mizím. ![]()
@Klopotkova píše:
Duše si vybírá své rodiče.
Jo? Aha.. A co vsechny ty tyrane a hladovejici deti? Myslis te to tak chteji? Nezlob se, ale takovy nazor je pitomost..
@tessa2323 píše:
Jo? Aha.. A co vsechny ty tyrane a hladovejici deti? Myslis te to tak chteji? Nezlob se, ale takovy nazor je pitomost..
Neí to pitomost. Vše je tak, jak má být. V některých případech bohužel.
![]()
@Klopotkova píše:
Neí to pitomost. Vše je tak, jak má být. V některých případech bohužel.![]()
To je dobrej alibismus
Vse je tak jak ma byt… Oni si ty deti za to vlastne muzou sami, vid. Pekny. Setkala jsem se uz s tolika tyranyma detma, at uz psychicky nebo fyzicky, ze tenhle nazor je dost zcestny a sprosty..
@tessa2323 píše:
To je dobrej alibismusVse je tak jak ma byt… Oni si ty deti za to vlastne muzou sami, vid. Pekny. Setkala jsem se uz s tolika tyranyma detma, at uz psychicky nebo fyzicky, ze tenhle nazor je dost zcestny a sprosty..
Ano, mohou si za to samy, já věřím na karmu. A za svým názorem si stojím. ![]()
@Klopotkova píše:
Ano, mohou si za to samy, já věřím na karmu. A za svým názorem si stojím.
V poradku, ja za svym taky ![]()
@Klopotkova píše:
Ano, mohou si za to samy, já věřím na karmu. A za svým názorem si stojím.
@Anna766 souhlasím, nevíme, proč si je vybrali, ale nic se neděje náhodou…což ty rodiče ale vůbec neomlouvá.
@Anna766 píše:
Kul si tady očima jak chceš, já jen napsala, že nic se neděje jen tak samo sebou, věřím na zákonitosti karmy, přečetla jsem pár knih o tom a věřím v to.
Samozřejmě, že týrání dětí a hladovění mě nenechává lhostejnou a vadí mi to, tak jako snad každého člověka, který nemá srdce z kamene.
![]()
@Klopotkova píše:
Kul si tady očima jak chceš, já jen napsala, že nic se neděje jen tak samo sebou, věřím na zákonitosti karmy, přečetla jsem pár knih o tom a věřím v to.
Samozřejmě, že týrání dětí a hladovění mě nenechává lhostejnou a vadí mi to, tak jako snad každého člověka, který nemá srdce z kamene.![]()
Když myslíš.
@Klopotkova píše:
Asi se nezajímáš o duchovní věci a o karmu. Právě proto, že něco podobného dělala ta duše v některých životech také svým rodičům, tak proto., ale tohle téma není o karmě, takže se omlouvám a mizím.
Rodičům? Ne dětem?