Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Klopotkova píše:
To už tady řeším někdy od poloviny března. To, co píše se vůbec neshoduje s mým životem, ani jména, město ve kterém mám údajně žít, nic…
Hele, třeba zná nějakou Klopotkovou a myslí, že jsi to ty. Duševně na tom není nic moc, ale můžeš si nechar bloknout od něj zprávy a práskat adminům, aby ho hned stopli. Snad ho to přestane bavit. Nebo si změň nick ![]()
@Russet píše:
Hele, třeba zná nějakou Klopotkovou a myslí, že jsi to ty. Duševně na tom není nic moc, ale můžeš si nechar bloknout od něj zprávy a práskat adminům, aby ho hned stopli. Snad ho to přestane bavit. Nebo si změň nick
Já se mám údajně jmenovat Ambrožová, psala mi sz a tam mě tak oslovovala, nejmenuji se tak. Admini ji několikrát smazali, ale ona se znovu registruje, asi to jde nějak obejít ![]()
@Klopotkova píše:
Já se mám údajně jmenovat Ambrožová, psala mi sz a tam mě tak oslovovala, nejmenuji se tak. Admini ji několikrát smazali, ale ona se znovu registruje, asi to jde nějak obejít
Hm, tak to je teror ![]()
@hesloa Dobrý den, smazala a zablokovala jsem uživatele registrovaného zřejmě za účelem urážek.
Přeji krásný víkend všem,
Josefina
My si vzaly do péče druhé děťátko. Také ho bio rodiče trápily hladem - dva roky!!!