Děti si bohužel nemůžou vybrat své rodiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
11.5.18 13:46
@Klopotkova píše:
To už tady řeším někdy od poloviny března. To, co píše se vůbec neshoduje s mým životem, ani jména, město ve kterém mám údajně žít, nic…

Hele, třeba zná nějakou Klopotkovou a myslí, že jsi to ty. Duševně na tom není nic moc, ale můžeš si nechar bloknout od něj zprávy a práskat adminům, aby ho hned stopli. Snad ho to přestane bavit. Nebo si změň nick :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.5.18 13:49
@Russet píše:
Hele, třeba zná nějakou Klopotkovou a myslí, že jsi to ty. Duševně na tom není nic moc, ale můžeš si nechar bloknout od něj zprávy a práskat adminům, aby ho hned stopli. Snad ho to přestane bavit. Nebo si změň nick :nevim:

Já se mám údajně jmenovat Ambrožová, psala mi sz a tam mě tak oslovovala, nejmenuji se tak. Admini ji několikrát smazali, ale ona se znovu registruje, asi to jde nějak obejít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
11.5.18 14:01
@Klopotkova píše:
Já se mám údajně jmenovat Ambrožová, psala mi sz a tam mě tak oslovovala, nejmenuji se tak. Admini ji několikrát smazali, ale ona se znovu registruje, asi to jde nějak obejít :nevim:

Hm, tak to je teror :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
11.5.18 17:36

@hesloa Dobrý den, smazala a zablokovala jsem uživatele registrovaného zřejmě za účelem urážek.

Přeji krásný víkend všem,

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.5.18 12:08

My si vzaly do péče druhé děťátko. Také ho bio rodiče trápily hladem - dva roky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí