Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Enmamma píše:
Já si naopak myslím, že si své rodiče vybíráme, ale to nic nemění na tom, že to je někdy zlé.
A co na to tvůj osetrujici lékař?
@Alkata píše:
klídek, jo?
tys sis asi vybrala špatně, když tě nenaučili toleranci k názorům druhých ![]()
@Alkata píše:
Není každý blázen, kdo si nemyslí to samé, co si myslíš ty. Nebo snad ano?
To už se tu vedla hádka o tom zda si své rodiče vybíráme nebo ne. Každý na to má jiný názor a nikomu bych ten jeho nebrala. Z pohledu toho co věří, že je něco mezi nebem a zemí, že nic není náhoda a vše se děje tak jak má, má to nějaký důvod, i když to někdy jen těžce umíme pochopit. Také věřím tomu, že si své rodiče vybíráme a nikoho o tom nechci přesvědčovat. Je to jen můj názor.
@Alkata píše:
Myslím si to stejné, co Emma. Duše si svoje rodiče vybírá.
@Anna766 píše:
@Klopotkova už zase?
Tento týden už podruhé, vždy pod jiným nickem. Vůbec nevím, o co jde, já ji neznám a to, co píše o mně nedává vůbec smysl, psala jsem jí to asi 3×, ale bylo to zbytečné. Pořád píše o nějakém panu Krevňákovi, ale nikoho s tímto příjmením já neznám a údajně to má být můj přítel
![]()
To si někdo dělá legraci nebo je duševně chorý, to už ani není jinak možné. ![]()
@Klopotkova píše:![]()
Tento týden už podruhé, vždy pod jiným nickem. Vůbec nevím, o co jde, já ji neznám a to, co píše o mně nedává vůbec smysl, psala jsem jí to asi 3×, ale bylo to zbytečné. Pořád píše o nějakém panu Krevňákovi, ale nikoho s tímto příjmením já neznám a údajně to má být můj přítel
![]()
To si někdo dělá legraci nebo je duševně chorý, to už ani není jinak možné.
Za B je správně. To už není normální.
@Kobliha51 píše:
@Klopotkova
Někdo, kdo tě asi zná, po tobě jde.
To už tady řeším někdy od poloviny března. To, co píše se vůbec neshoduje s mým životem, ani jména, město ve kterém mám údajně žít, nic…
@Klopotkova píše:
To už tady řeším někdy od poloviny března. To, co píše se vůbec neshoduje s mým životem, ani jména, město ve kterém mám údajně žít, nic…
Má to město být Břeclav?
@Klopotkova píše:
Fakt nechápu lidi, co tohle dělají.
Nějaký blázen.
@Anna766 píše:
Má to město být Břeclav?
Ne, Brno, ale já do Brna vůbec nejezdím, přítel taky ne, byla jsem tam někdy v 16ti letech a nikoho tam neznám a ani nemám. A ten údajný pan Krevnák nebo Krevňák má být právě z Brna ![]()
@Klopotkova píše:
Ne, Brno, ale já do Brna vůbec nejezdím, přítel taky ne, byla jsem tam někdy v 16ti letech a nikoho tam neznám a ani nemám. A ten údajný pan Krevnák nebo Krevňák má být právě z Brna
Aha. Jednu kauzu s podnikatelem K znam ale z Břeclavi. No nic, zřejmě to co tu píšeš pisatelce připomíná tu onu nenáviděnou osobu. Jenže lidi a jejich osudy jsou si podobné což si paní neuvědomuje a plete si tě s někým jiným.