Dětská krupička versus hotové kašičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
959
26.2.13 10:56

Já vařím krupičku pravidelně tak od 9 měsíců, kupujeme jen předměřickou-Krupička Anička, zdá se mi taková jemnější než ostatní, co jsme vyzkoušeli :nevim: Taky ji dopředu namáčím, hrnek mlíka a 2 lžíce krupičky, pak jen chvíli povařím(5min),přidám malou lžičku medu(domácí) a ďabek másla. A naše Andulka baští, až má boule za ušima :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.8.13 05:38

Jake jsou zkusenosti postatnich s prislazovanim nebo dochucovanim krupicne kase aby lepe chutnali :jazyk:? Nas mrnous teda zadny bastil moc neni, prechazime ted kolem 6. mesice z plneho kojeni (bez UM od konce 1. mesice) a po dvou tydnech zkouseni nejdriv ryzov a pak krupicove kase rozdelane do UM zadna slava. Pry med tak do roka ne, ale to myslim je spis z duvodu polykani, kdyz se rozmicha do kase tak snad vse OK, je to tak :roll:? No a na cukr teda bych pomyslela az uplne joko posledni :cert:. Diky! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.8.13 06:33

Ahoj, necetla jsem vsechny prispevky, ale ja byla dost prekvapena, kolik ty kase pro mimi maji cukru. Synovi jsem od 5.mes. davala bud kase z dm (nemlecne, neslazene nebo ryzovou kasi od nestle (je v tom jen ryze a vitamin b). Pak jsem mu casem varila jahly nebo pohanku. Nemyslim, ze by tak male mimi potrebovalo oslazene kasicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andos
10.10.13 16:29

kašičky

Ahojte, já dávám malé (má 9 měsíců) zatím jen ty instantní kašičky od Hami - mléčnou rýžovou a krupicovou, ty jí moc chutnají, ale pravda moc radost z té chemie nemám. Dr. říkala, že z kravského mléka nemám do roku věku nic vařit, tak nevím… z UM se vařit nedá tak leda z vody… nebo nějaké sojové mléko apod.? co myslíte vy? dáváte kravské mléko a bez problému? chctěla bych malé zkusit jáhlovou kaši, krupicovou, tu já jako malá milovala..

• Citovat
  • Upravit
542
11.10.13 07:11

Ahoj, ja kupovala kase z dm a pak I zdrave vyzivy, jahlovou, pohankovou apod. Smichala jsem je s horkou vodou a pridala trosku UM. Nebo jsem nekdy nedala UM a misto toho dala treba jablecne pyre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.10.13 07:19

@Vendy31
Sojové mléko bych nedávala, podle mě moc zdravé teda není ani vhodné pro děti. Můžeš zkusit rýžové mléko (Z DM). Já vařila hodně hustou z vody a pak ji naředila odstříkaným MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
11.10.13 07:23

@robínek ja nic nepsala o sojovem mleku! Ty kase jsou nemlecne, nic krome tech obilovin v nich neni, a k tomu UM nebo ovoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
11.10.13 08:26

@Vendy31
No jo, pardon, jsem se uklikla, chtěla jsem reagovat na andos, ta o tom sojovém mléku psala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.10.13 16:11

Já dávám koupené mléčné kaše od 5m (teď je mu 19m). Začala jsem s Hippem a vyzkoušela snad všechny značky. Nakonec jsem se vrátila k Hippu, ty mu nejvíce chutnají. Už jsem taky uvažovala o tom, že udělám z kravského mléka ( od roku už se používat může), ale spapá hrozně malé množství a s tím se mi vařit nechce. Navíc kupované mléčné kaše obsahují i řadu důležitých minerálů a vitaminů, to mi přijde super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí