Dětské hry na playstation

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4851
6.10.23 12:30

U nás nejvíc frčí Minecraft - jak u syna tak u dcery. Jsem za to ráda, protože to je za mně hra, která opravdu k něčemu je. staví si tam už fakt vymazlené stavby a světy, i podle plánků, co si vytváří. Baví je to stále i po 2 letech, co PS mají.
Dcera pak ještě ráda hraje Little big Planet a Just Dance (pozor na to potřebuješ kameru nebo mít nainstalovanou appku na telefonu - dítěti to snímá jeho pohyby)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4851
6.10.23 12:32
@lucynka25 píše:
My máme doma různé Lego hry, pak i Hogwarts Legacy, ale to pomáhá táta, má taky ráda Spidermana, Frantic - to je super hra pro celou rodinu :D Pěkný byl Spyro dráček, to hrála jako první, máme i virtuální realitu a tam je spousta pěkných děských her :) Nejvíc u nás frčí Just dance. Dceři už je 9let. Mladší 6 letou to vubec nebere, jen když si pustí Just dance nebo hrajeme celá rodina Frantica.
@Sadman Proč dementa? U nás se PS hraje třeba 1× za 10-14dní, většinu času je holka na treninku, ve škole nebo venku. Manžel taky na to nemá čas, ale občas si spolu zahrají..Na zimu je to fajn odreágování… :think: Záleží na rodiči jak si to nastaví :mavam:
EDIT: a klasické společenské hry hrajeme taky, máme jich plnou velkou skříň :mrgreen:

Ježiš Spyro the Dragon!! :srdce: To se ještě vyrábí? To jsme měli kdysi v pravěku na PS 1 my jako děti :lol: Moje nejoblíbenější hra :)
PS: dement myslím nejsem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22858
6.10.23 12:52

@vedma007 jj prodávají pořád toho stejného :lol: Taky to byla moje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 13:04
@vedma007 píše:
Ježiš Spyro the Dragon!! :srdce: To se ještě vyrábí? To jsme měli kdysi v pravěku na PS 1 my jako děti :lol: Moje nejoblíbenější hra :)
PS: dement myslím nejsem :lol: :lol: :lol:

Ten vypadá skvěle!! Milovala jsem Croca (prý mají dělat remaster) a tohle vypadá hodně podobně! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
6.10.23 13:05

Syn (7 let) a dcera (11 let) rádi hrají Minecraft, Lego - Harry Potter, Avangers, a dcera hodně hraje The Sims, syn si to zahraje jen občas. PS4 dostali loni k Vánocům, o prázdninách hráli víc, ale když chodí do školy, mají dovoleno hrát jen o víkendu. Syn si přeje k Vánocům Hogwarts, ale nevím, jestli to vůbec bude umět hrát. Dcera by chtěla zase pokračování Sims - psy a kočky, to se musím podívat, jestli pro PS4 vůbec je. Možná dokoupím další Lego hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.23 13:08

@PapeJ Sims taky miluju, ale jen na PC. Používám je i na učení se jazyků - před 20 lety jsem se na jedničce naučila anglicky, teď hraju zase čtyřku v jiném jazyce. Na PS jsem si stáhla jen tu základní zadarmo, a ten ovladač mi k tomu nesedí, přijde mi to takové neohrabané. Zlatá myš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák