Dětství bez otce a současný život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
457
23.8.14 09:30

@e_l_a_a_a_a Vyrůstala jsem bez otce, občas jsme se viděli. Intervaly se zlracovaly, pak už třeba jen jednou za rok. Můj manžel není ani trochu podobný mému otci. Stará se o našeho prcka, je s námi doma, jsme prostě rodina jak má být :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.8.14 10:25

@e_l_a_a_a_a naši se rozvedli, mamka měla pak 12 let přítele. manžel je naprostý opak mého otce i mamčiného bývalého přítele, který s námi žil. Možná jsem vybírala cíleně opak :nevim: těžko říct. pro mě bylo moc důležité, aby byl ten chlap citlivý a silně prorodinný typ. :lol: jsme spolu 7. rokem a nemůžu si stěžovat :srdce:

• Citovat
  • Upravit
476
23.8.14 10:42

Ptám se, protože naši se rozvedli, když mi bylo 6 let. Nevěry a alkohol táty. Bohužel jsem si do této hledala podobné typy, nezodpovědné. Naštěstí ani s jedním jsem nezůstala.

Dneska už táta nepije, je podruhé rozvedený a vidíme se jednou za půl roku, protože žije v cizině. Už nepije. Vztah máme lepší, ale pořád to není ono, je to takové nemastné neslané, neutrál. Nikdy neám nedokázal se ségrou říct, že nás má rád. Pravidelně si nepamatuje naše narozeniny a popřeje nám tak vždycky měsíc potom, že si vzpomněl a že se omlouvá.

Potřebovala bych chlapa typově úplně odlišně - trochu akčního, který rád cestuje jako já, není to maman ani kurevník. Co stojí finančně na vlastních nohách jako já.

Akorát na co narazím, tak to pořád neodpovídá tomu, co od chlapa čekám… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
23.8.14 10:47
@e_l_a_a_a_a píše:
Ptám se, protože naši se rozvedli, když mi bylo 6 let. Nevěry a alkohol táty. Bohužel jsem si do této hledala podobné typy, nezodpovědné. Naštěstí ani s jedním jsem nezůstala.

Dneska už táta nepije, je podruhé rozvedený a vidíme se jednou za půl roku, protože žije v cizině. Už nepije. Vztah máme lepší, ale pořád to není ono, je to takové nemastné neslané, neutrál. Nikdy neám nedokázal se ségrou říct, že nás má rád. Pravidelně si nepamatuje naše narozeniny a popřeje nám tak vždycky měsíc potom, že si vzpomněl a že se omlouvá.

Potřebovala bych chlapa typově úplně odlišně - trochu akčního, který rád cestuje jako já, není to maman ani kurevník. Co stojí finančně na vlastních nohách jako já.

Akorát na co narazím, tak to pořád neodpovídá tomu, co od chlapa čekám… :(

:-) tak takového by asi chtěla každá :-) o takové bude boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.14 11:06

Měla jsem toho nejlepšího tátu na světě, umřel mi tragicky půl roku před svatbou..letos jsme s manželem deset let..a v mnoha věcech se mu podobá, tedy manžel :lol: když je rodinná oslava, tak jsem si všimla, že v obleku a v dálce..prostě tátova gesta, úsměv a můj švagr mi tuhle povídal, ten tvůj manžel je celej taťka :mrgreen: vzhledově naprosto jiné typy a přesto..myslím, že díky šťastnému dětství a skvělému vztahu mých rodičů máme i my skvělé manželství..tím neříkám, že děti bez jednoho z rodičů to nemají, jen z mého pohledu to mají daleko, daleko těžší..mě je těžko bez táty a to jsem dospělá ženská, nedovedu si představit, že bych ho neměla třeba od základky..všichni, kdo nevyrůstali v úplně rodině ať už z jakéhokoli důvodu mají můj respekt :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.14 12:14

Tata tragicky umrel, kdyz jsem byla mala, podvedome jsem tedy hledala a mozna i trochu dal hledam typy ochranitelske, otcovske…mladi a malo zrali kluci me nezajimaji…tatu uz si moc fyzicky nevybavuji…zajimave je, ze si vyhledavam typy vzhledove jako byl muj deda, toho si pamatuji dobre :-)

• Citovat
  • Upravit
32929
23.8.14 13:09

Otce jsem neznala do 18 let, a pak jsem ho viděla 2× a měla jsem z toho psychické trauma jak hnusně se choval, možná i proto jsem měla brzy vážný vztah (od 19) a brzo se vdala, abych s ním neměla společného už vůbec nic, ani ty blbé složenky s alimenty, natož nechutné dopisování kvůli dokládání že studuju. Myslela jsem si že jsem si vybrala dobře, šla jsem do toho upřímně a s vírou že spolu budeme spokojení, že nám bude záležet na vztahu oběma. Bohužel jsem se sekla a rozvádím se. Nicméně si nemyslím že by to mělo něco společného s absencí otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
23.8.14 18:25

@Janha podobný mu vůbec není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.8.14 19:39

Moji rodiče se sice nikdy nerozvedli, ale můj otec patří do kategorie tzv. otců trvale nepřítomných", tzn., že si žil svým životem a o děti se vůbec nezajímal. Vybrala si pro život úplně opačného muž, avšak po 12ti letech jsem jej opustila kvůli dvoleté nevěře. S otcem mám vztah o ničem, sice se tak 3× do roka vidíme, něco si řekneme, ale nechybí mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí