Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2218
17.7.12 08:20

Dneska knedlíky plněné uzeným a zelí :jazyk: a vaří babička, takže ještě lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.7.12 08:53

U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.7.12 08:56
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

jakákoli omáčka na těstoviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.12 09:16
@Paoloska píše:
U nás dnes šunkofleky a zítra rýžový nákyp. Holky, dejte typ na nějaký rychlý oběd, co se dá ohřát druhý den. Já vařím dokola to samé, udělala bych nějakou minutku, ale to se na druhý den nedá. Dík :mavam:

třeba perkelt :nevim: jde i s kuřecím… nakrájíš rajčata papriky. osmazneš cibuli přidáš maso (kuřecí nebo vepřové-plecko) orestuješ, přidáš rajčata, papriky a necháš dusit. přidáš rajský protlak. Až je maso měkké přidám na trošce oleje zpěněnou sladkou papriku. Jíme s haluškama nebo těstovinama.

• Citovat
  • Upravit
6220
17.7.12 09:36

Filety z kapra na kořenové zelenině s bramborem+perník s polevou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
17.7.12 10:28

Dneska budou brambory s tvarohem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.7.12 10:31

Dík holky za typy. @sophinka dobrý nápad :palec: Vyzkouším. Jen trochu bojuju s manželem co se týče těstovin, má nějaké negativní zkušenosti z vojny :mrgreen: Zkousne jen ty šunkofleky. Tak si dá chleba ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.12 10:34

@Paoloska tak i brambor by k tomu nemusel být špatný… jo a když zbyde, tak do toho klepnu pár vajec a je luxusní lečo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25007
17.7.12 10:38
@sophinka píše:
@Paoloska tak i brambor by k tomu nemusel být špatný… jo a když zbyde, tak do toho klepnu pár vajec a je luxusní lečo :mrgreen:

já tak dělám lečo :mrgreen: teda spíš pro kluka, já si ho dám klidně s párkem :)
a s bramborem je to dobrý, většinou to jíme s bramborem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
17.7.12 11:11

Žampionová omáčka s bramborem a kuřecím masem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.7.12 12:15

Tak dámy, musím vám napsat, že jsme si parádně pochutnali na kuřecích prsíčkách s liškami. Děkuji za tip. Ač nemusím čerstvé houby, tak lišky jsou tedy pochoutka první kategorie…

Lišky jsem krátce podusila na másle s kmínem, trochou houbového koření a cibulkou. Pak jsem tam vylila dvě smetany, nechala zabublat a přelila tím osolená a opepřená kuřecí prsa v zapékačce. Pekla jsem v troubě cca hodinu. Maso bylo ponořené, tudíž se nevysušilo, omáčka lehce zhoustla. K tomu těstoviny a s Ondrou jsme se olizovali až za ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.7.12 12:43

Dnes opět zbytky a polévka zeleninová s červenou čočkou
Děláte mi holky chutě :jazyk:, ale nemám nějak chuť ani sílu vymýšlet… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
17.7.12 12:52

Kuřecí stehna, brambory, cuketa…vše pečené v remosce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
17.7.12 13:12

Dnes kuřecí rizoto s cuketou. Mňam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.7.12 13:59

Pečeny bůček a brambor. Zítra asi kuře na paprice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny