Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
16.7.12 16:16

@nejvíczoufalá tak knedlíky dělám taky jen z hrubé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16.7.12 16:19

@sophinka to je právě to, každý to dělá jinak a už ví jak na to, mě každý říká, že z hrubé je to nesmysl a já jsem je vařila asi půl hodiny a pořád byli syrové.. musím někoho ukecat aby se šel podívat jak to dělám já a řekl mi kde je chyba.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
16.7.12 16:32
@nejvíczoufalá píše:
@sophinka to je právě to, každý to dělá jinak a už ví jak na to, mě každý říká, že z hrubé je to nesmysl a já jsem je vařila asi půl hodiny a pořád byli syrové.. musím někoho ukecat aby se šel podívat jak to dělám já a řekl mi kde je chyba.. :D

po půl hodině už byly asi spíš rozvařené, ne? :lol: :lol:
kolik dáváš vajec?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
16.7.12 16:33

Kynuté knedlíky vařím cca 10 minut (5 z jedné a 5 z druhé strany..)

• Citovat
  • Upravit
16.7.12 16:35

@sophinka tak to si nevzpomínám kolik vajec.. ale opravdu, uvnitř byli úplně syrové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.7.12 16:56

@nejvíczoufalá a mas to vzdycky v teple?? jako zalijes teplym mlikem, nebo vodou a zakryjes a nechas na teplem miste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.7.12 16:57

@nejvíczoufalá ne, to bylo tou hladkou moukou, to se ti nemohlo poradne udelat…knedliky jedine z hrubose :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.12 17:01

@Troj teplé mléko jo, na teplém místě ne vždycky, ale pokaždé bez problémů vykyne.. ty knedlíky- opravdu polohrubá a hladká dohromady :D říkám že to každý dělá jinak. když jsem řekla tchyni, že jsem je dělala z hrubé, koukala na mě jak na blázna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
16.7.12 17:03

@nejvíczoufalá tak to teda nevim… protoze kdyz mi vykyne, tak uz je to pak vzdycky pohoda… jo pockej!! a jak dlouho nechavas kynout?? nemas treba prekynuto??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
16.7.12 20:10

Dnes kuřecí kari rizoto se zeleninou. Zítra asi sekaná, brambor a okurkový salát :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
17.7.12 06:53

Ahoj holky, tak sem vcera udelala znojemskou a mela velky uspech :-)
tak moc dekuji za recept, zaradila jsem do jidelnicku a mam dalsi majdu :-)
dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
17.7.12 07:41

Zbylo nam kure ze soboty tak dnes bude rizoto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.7.12 07:51

Tak jsem včera ještě zpáchala květákový chapáky, ať mají kluci na stavbě co do ruky. A teď budu do pátku sušit hubu, pač pro sebe nevařím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.7.12 08:10

Dneska udělám kuřecí prsa na liškách, jak mi včera radila @romcaonca . Manžel se těší jako blázen, houby miluje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.7.12 08:16

@KPKristy tak to jsem zvědavá, jak se olízne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů