Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Liberalissima píše: Více
my taky a dokonce o peníze
ještě ve dvaceti na VS, jsem hrála s dědou o dvacku ![]()
@Keyllah píše: Více
A pak si stěžovat, že jsou snachy chladné, mít syny je hrůza a babiček si nikdo dost neváží… ![]()
To babička neuměla. Ale prši ano. Pexeso se jelo každé léto když pršelo a nemohli jsme lítat venku. A člobrdo. A to měla babička snad jen dvě pexesa. Večerníčky a zvířátka. My jich máme doma snad milion. I když už se to taky probralo, něco odnesla dcera kamaradce co má malé holčičky.
@Venetia píše: Více
Hele, a o tom lese a volání to znáš? ![]()
Jako dělej jak chceš a umíš, ale osobně nechápu přístup" „já na tohle nejsem, hento tamto, se vším problém“ a vzápětí „oni o mě dost nestojí“. Nevím, jestli si to vůbec sama uvědomuješ ![]()
A náhodou mít vnuka je super, až budeš starší, s lecčíms pomůže, s klukama je i sranda (ne že by s děvčata samozřejmě nebyla taky), a u menších dětí je fakt lautr jedno, jestli kluk nebo holka. Děláme občas akce s kamínky, navlékáme z toho náramky a kdovíco a nebylo malého klučiny, který by se nezastavil „na poklady“, úplně stejně jako holčičky. Tolik témat se dá s těmi dětmi sdílet, a je fakt úplně jedno, jakého jsou pohlaví, v předškolním věku a v dnešní době tuplem.
@Anna766 píše: Více
Zrovna u té babičky to vidím i snad jako pozitivum, když má tu svojí věc, která se dělá pokaždé. To jsou nejhezčí vzpomínky.
Samozřejmě, která na to není, tak taky v pořádku. Ale věnovat se dětem nemusí znamenat pestré programy a bůhví co
Klidně to může být pokaždé to pexeso když na to přijde. Nebo cokoli jiného.
Taky ta hra babičku tolik neunaví, než když by měla dělat s vnoučetem něco fyzického a už na to nemá silu a zdravi.
Naši kluci s mojí mamkou navlékají korálky velmi často. Ty malé kluky toto baví. Každopádně já prostě nikdy nepochopím ty rozdíly holka kluk
to mi hlava nebere. Kluci jsou úplně skvělý. Vůbec si neumím představit proč bych s nimi jako matka/ babička měla navazovat složitěji vztah.
@Venetia píše: Více
Protože to vycítí a zničí to vztahy. Tohle dělá tchýně. Dcera je pro ni o moc důležitější než synové. A teď se diví, že k ní kluci nemají vztah. Samozřejmě teda za vše můžu já ![]()