Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
tak to pardón - nechtěla jsem tě zestařit
![]()
@stinga píše: Více
Myslíš, ze můžeš hrát porad dokola Pexeso?
To je taková složitá situace…mam už jenom mamku a ta by k nám na Vánoce přijela jenom za předpokladu, že by u nás nebyli rodiče manžela. Protože nebude trávit Vánoce s „cizími“ lidmi. Já na to nejsem ochotná přistoupit, tak je to takhle, no. Ale i běžné návštěvy s dětmi obvykle končí nějak nedobře, naštve se kvůli něčemu třeba a nemluvi na nás. Jinak je fajn, velmi stedra, ale v určitých ohledech to nefunguje.
Proč ne? Člověče nezlob se, pexeso, to u nás jelo určitý čas každý den. Takže jednou zactýden v tom už vůbec nevidím problém. Na hristě se chodi s dětmi taky pořád dokola a nikomu to nevadí.
@stinga píše: Více
to zvládne, ale nechce a o tom celá tato diskuze je. Ona nevidí důvod, proč by to pexeso měla hrát, ona jiný vztah s vnukem nechce a jít si s ním sama hrát ji obtěžuje, na chce sedět a popíjet tu kávu.
@Keyllah píše: Více
Prosím tě, Pexeso hrát umím… I jsme ho hráli.. Ale když jsem ho hlídala, ne když tam jsme na návštěvě
takže se mu tey věnuješ? hraješ si s ním? nebo sedíš u toho kafe akoukáš? ![]()
Já bych jako rodič nějaký viditelně rozdílný přístup k dětem netolerovala, takže bacha na tyhle plány ![]()
@Anna766 píše: Více
My s babičkou hrály roky rokoucí pokaždé kanastu ![]()